Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr is een nieuwe en heerlijke manier voor liefde en intimiteit. Geniet van de relaxerende massage van de warme olie op de huid. Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr is een luxe romantische massagekaars gemaakt in de gevoelige aroma van vanille. Het is een mix van natuurlijke olien zoals soja-olie, kokosolie en zoete amandelolie. De eetbare kaars smelt bij een lagere temperatuur dan alleen traditionele . Hierdoor is de kaars veilig voor sensuele massages zonder bang te hoeven zijn dat het te heet wordt.

Eigenschappen van Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr:

– 113 gram
– Warme olie is eetbaar
– Gemaakt van natuurlijke oliën zoals soja-olie, kokosolie en zoete amandelolie
– Smelt bij lagere temperatuur dan traditionele massagekaarsen
– Heerlijke romantische aroma vanille

Wat is Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr

Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr is heerlijk romantisch en perfect voor liefdevolle aandacht en intimiteit. De massagekaarsen zijn gemaakt van een mix van verschillende natuurlijke oliën zoals soja-olie, kokosolie en zoete amandelolie. Door de lagere temperatuur waarop de kaars smelt is deze veilig om op je huid aan te brengen en ook te eten. De kaars heeft een heerlijke en delicaat aroma van vanille.

Hoe gebruik je Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De romantische Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruik je als massageolie tijdens een liefdevolle . Plaats de massagekaars eerst in de brander en wacht tot de olie begint te smelten. Wees voorzichtig bij het verspreiden van de warme olie op de huid. Vergeet ook niet om af en toe de kaars aan te steken als deze uitgaat.

Voor wie is de Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr bedoeld?

Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr is perfect voor koppels die hun seksleven willen opfleuren. De warme eterende vanille-geur maken de sfeer plezieriger en meer sensueel. De romantische erotische massageolie helpt je te relaxeren en meer van elkaar genieten.

Hoe kan Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven verbeteren?

Met de romantische Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr creëer je een intieme setting die afstanden en spanningen vermindert. De heerlijke olie maakt je zintuiglijke prikkeling intenser, het brengt je dichter bij je partner en helpt je bij het vinden van een meer intieme relatie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruiken?

Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr kun je prima combineren met andere sextoys en speeltjes. Gebruik bijvoorbeeld een massage-apparaat om de massagekaars te verwarmen voor een mooi laagje olievloeistof. Koppels die een intieme avond willen houden kunnen er ook een exotisch touch toevoegen met een luxe verstuiver voor bijvoorbeeld mist. Deze lichaamsnevel geeft een sensuele en romantische achtergrond ruik, die een perfecte aanvulling is zijn op de vanille aroma van de massagekaars.

Hoe reinig je Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr is gemakkelijk te reinigen met lauw warm water. Gebruik een vochtig doekje om de individuele stukken kaars of de olievaat te wassen voor en na het gebruik. Laat de massagekaars op kamertemperatuur drogen voordat je deze opnieuw gebruikt.

Waarom raad ik je aan Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr te proberen?

Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr is een perfect speeltje voor koppels die hun seksleven willen verbeteren. Met de heerlijke aroma en warme olie haal je de intieme seksuele energie terug die je misschien al gezien hebt aarzelen. Creëer een intieme setting, geniet van de warme olie op de huid en haal alles uit je seksleven. Neem je tijd voor jezelf of voor je geliefde en besteld de Vanille Eetbare Massagekaars – 113 gr nu bij seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959001891