Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is een kruidige, lekkende massageolie met vanille-essentiële oliën, die de ultieme verwennerij voor jou en je partner vormen. Deze 8 fl oz / 237 ml massageolie is niet alleen heerlijk, maar ook voedend en associeert je vrijpartij met jouw favoriete geur. Deze unieke massageolie is ook nog eens veganistisch en gericht op een seksueel duurzame toekomst.

• Kruidige, heerlijke massageolie, speciaal met vanille-essentiële oliën gemaakt
• 8 fl oz / 237 ml massageolie met een krachtig aroma
• Veganistische, -positive olie gemaakt om de onderliggende huid van je en je partner te voeden
• Nourishing oil is perfect voor erotische massages, intieme kussen en meer

Wat is Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml?

Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is een lekkende massageolie vol met kruidige vanille-essentiële oliën. Deze 8 fl oz / 237 ml massageolie geeft jou en je partner de magische geur en voedende eigenschappen, waarvan je altijd al hebt gedroomd. De sensuele massageolie biedt de perfecte manier om een avond vol liefde, verlangen en genot door te brengen. Van intens kussen tot , deze olie maakt je klaar om samen te ontspannen en te genieten.

Hoe kan je Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml gebruiken?

Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml kan op verschillende manieren gebruikt worden. De massageolie is heerlijk zacht, waardoor je er eenvoudig mee om kunt gaan. Breng de olie aan op elkaars lichaam en voel het gemakkelijk glijden terwij lange, sensuele massage. Laat rustig de olie intrekken in de onderliggende huid en ervaar de magische geur van vanille. Ook als je op zoek bent naar een intieme avond met je lief, is Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml de perfecte oplossing. Gebruik de olie voor erotische kussen die je partner nooit zal vergeten.

Voor wie is Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml bedoeld?

Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is bedoeld voor iedereen die de sensuele ervaring van een voedende massage wil ervaren. De olie is zo samengesteld dat je de geur, het gevoel en de magie ervaart. De Vanilla Edible Massage Oil is ook perfect voor veganisten, die op zoek zijn naar een sex-positive optie.

Hoe kan Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml je seksleven verbeteren?

Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is de ideale oplossing als je je seksleven wilt verbeteren. De olie wordt gebruikt voor heerlijke, sensuele massages, zoals terug in de tijd reizen naar de tijd van je eerste kus. Met deze 8 fl oz / 237 ml massageolie creëer je heerlijke avonden, waarin je en je partner de beste erotische massage ooit kunnen ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml gebruiken?

Het beste deel van Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is dat de olie compatibel is met veel andere sex-positive speeltjes, zoals , , cockrings en erotische . Gebruik de olie samen met je favoriete speeltje of gebruik de olie om je partner te verassen met een nieuw speeltje. Samen experimenteren met Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is de perfecte manier om je seksleven spannend en avontuurlijk te houden.

Hoe moet je Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml gereinigd reinigen?

Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml is bruikbaar met water en zeep. Verwijder de olie grondig na het gebruik met een vochtig doekje. Gebruik deze massageolie niet met andere oliën of lotions, om de unieke samenstelling van de olie te behouden.

Probeer en koop Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een lekkere, voedende massageolie met een krachtig aroma, dan is Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml de perfecte keuze. Bestel de 8 fl oz / 237 ml massageolie in onze seksshop Ladykiller.nl en buiten de situatie op door van elkaar te genieten. Neem de tijd om jouw seksleven te verbeteren met Vanilla Edible Massage Oil om ervan te genieten als jij en je partner een intieme avond doorbrengen. Ga nu naar Ladykiller.nl om Vanilla Edible Massage Oil – 8 fl oz / 237 ml direct te proberen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

898788000929