Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is een kruidig-zoete smaakvolle massage-olie gemaakt van de beste ingrediënten. De biologische smaak van echte vanille is heerlijk samengevoegd met zijde-achtige olien om seksuele avonturen te versterken en te verlengen. De olie is door voedingsspecialisten gecontroleerd en is safe easy to use en gaat extreem lang mee, zodat je daar het hele weekend lekker van kan genieten:

Eigenschappen:
• Zoete smaak van Vanille
• Natuurlijke ingrediënten
• Langdurig gebruik
• 100% safe en easy to use

Wat is Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml?

Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is een zoete, kruidige massage- olie verrijkt met biologische ingrediënten die je seksleven verzegelen. De olie is zoete van smaak en dun van structuur, waardoor je het gemakkelijk uit kunt smeren over alle erotische zones van je lichaam. Het is niet alleen veilig om te gebruiken, maar aan de andere kant hydratiseert het je huid, waardoor je geen na-effecten hebt. Het is pond zeepsop vrij en daarom hypoallergeen en kan zonder problemen worden gebruikt op zowel je eigen lichaam als dat van je partner.

Hoe kan je Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml gebruiken?

Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml kan worden gebruikt voor het hele lichaam voor diepgeworteld ontspanning en sensuele plezier. De zijde-achtige structuur van de olie maakt het gemakkelijk te verspreiden over grote gebieden en geeft je partner een ultieme massage-ervaring. De smaak zorgt voor een sportieve boost wanneer je het op je partners intieme plaatsen smeert, wat leidt tot een extreem opwindende ervaring. Om het meeste uit je massage-ervaring te halen, passen we aan dat je de Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml gedurende 1 minuut goed verwarmt tussen je handpalmen voor je het aanbrengt.

Van wie is Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml bedoeld?

Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is perfect voor koppels die hun seksleven willen opkrikken en ervoor willen zorgen dat het vuur niet dooft. Het versgewonnen plezier is daarnaast voor iedereen toegankelijk. De massage-olie is veelzijdig, waardoor het ook voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in soloseks een leuke combinatie kan zijn. Hoewel de olie oesters en Champagne onttrekt, is het verstandiger om alcohol en andere alcohollikerers te vermijden, omdat het niet compatibel is met de ingrediënten.

Hoe kan Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml je seksleven verbeteren?

Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml helpt je de volgende niveaus van intimiteit te bereiken. De olie is geformuleerd om jou en je partner te helpen bij het bereiken van langdurige seksuele climax, zonder na-effecten. De vrouwelijke -to-body massage wordt versterkt, waardoor het levenslustige, kruidige aroma als een versterker werkt voor alle sensaties tijdens de sensuele relevantie. De massage-olie is ook ideaal voor elke man of vrouw die in staat is om orgastische reacties te creëren, behalve dat de smaak de sensuele ervaring optimaliseert.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml gebruiken?

Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml geeft je seksspeeltjes een nieuwe dimensie. Als je bijvoorbeeld experimenteert met cock rings, of butt plugs, zorg ervoor dat je wat van de olie gebruikt om het gesmeerde effect te vergroten en het inbrengen te vergemakkelijken. Met de smeuïge afdruip en heerlijke aroma krijg je een aanvulling op je seksuele avonturen, waarbij je meer controle krijgt over de climax.

Hoe schoon je Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml ?

Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is zeer makkelijk te reinigen. De olie is wateroplosbaar, dus giet gewoon een beetje warm water over de olie om deze gemakkelijk te verwijderen. Als je het gebruikt op een condoom of ander sexspeeltje, is het wel belangrijk dat je het grondig reinigt met lauw water en milde zeep. Als je gebruik maakt van anale toys of anale seksspeeltjes, is het aan te raden het deze extra goed te reinigen met warm water en een desinfecterende vloeistof, zodat je alle bacteriën kunt elimineren voordat je deze opnieuw gebruikt.

Probeer de Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml bij Ladykiller.nl

Vanilla Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml geeft spannende sensuele massage-ervaringen en verzacht je erotisch leven. De zoete smaak van vanille en de kruidige geur versterken je lichamelijke liefdesspel. De Vanilla Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is het perfecte middel om je seksuele ervaring te upgraden en je lichaam te verrijken met seksuele gevoelens. Probeer het vandaag nog bij Ladykiller.nl en beleef een nieuwe dimensie van sensuele plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004403