De V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml

Heb je ooit het perfecte speeltje nodig gehad om je spel in de slaapkamer naar een hoger niveau te tillen? Een speeltje dat je kan gebruiken om je sensualiteit en gevoeligheid te verhogen? Dan is de V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml precies wat je zoekt! Dit revolutionaire speeltje is ontwikkeld om je lichaam zacht en subtiel klaar te stomen voor een meer intense ervaring. Het verhogen van je gevoeligheid en sensualiteit, waardoor je meer genot kan voelen tijdens de liefdesrelatie, liefde voor jezelf (masturbatie) en jezelf nieuwe sensuele ervaringen kan laten beleven.

De V-Activ is speciaal gemaakt voor vrouwen met een hogere gevoeligheid voor sensuele stimulatie. Met het gebruik van de V-Activ zal het langer duren voor je orgasme bereikt, waardoor je een meer intense ervaring krijgt. De spray bevat een unieke formule met ingrediënten die gecombineerd kunnen worden met een toy of handmatige stimulatie voor een langdurige sensuele ervaringen. Maar dat is nog niet alles. De V-Activ heeft een aangenaam aroma van lavendel en heeft antiseptische eigenschappen, waardoor het een veilig en hygiënisch speeltje is.

De V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml biedt de volgende voordelen:

  • Verhoogt de gevoeligheid voor sensuele stimulatie
  • Langer voorspel en genot
  • Intense ervaringen
  • Gebruiksvriendelijk en veiligheid voor het liefdesspel
  • Antiseptische eigenschappen voor hygiëne
  • Zalig aroma van lavendel

De V-Activ – Stimulation Spray is een revolutionaire clitorale spray ontworpen voor het verhogen van sensuele stimulatie. Dankzij de unieke formule met essentiële en natuurlijke ingrediënten, is de V-Activ speciaal ontwikkeld voor het verhogen van je gevoeligheid voor sensuele stimulatie. Door het spuiten van de V-Activ op je intieme zones voel je meer genot, wat resulteert in een meer intense en diepere ervaring.

De V-Activ – Stimulation Spray is eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de spray aanbrengen op je intieme zones en even masseren. Hiervoor heb je slechts enkele druppels, waardoor je product lang meegaat. Dit hoeft niet alleen gedurende het voorpret gedaan te worden, maar ook tijdens het liefdesspel om het genot te verlengen en verhogen.

De V-Activ – Stimulation Spray is veilig in gebruik omdat de spray bevat antiseptische eigenschappen. De antiseptische spray vermindert de kans op infecties door de bacteriële vorming in de vagina te voorkomen. Als je een toy gebruikt, is het verstandig om de toy in te sprayen met de V-Activ, zodat je een schone en hygiënische ervaring krijgt. Er wordt aangeraden om na elk gebruik de toy te reinigen om bacteriële vorming te voorkomen.

Daarnaast heeft de V-Activ ook een heerlijk aroma van lavendel. Deze geur maakt je gevoelens verfijnd en laat je aangenaam prikkelen. De heerlijke geur is ook een leuke toevoeging aan het liefdesritueel als je met een vriend of vriendin bent. Dankzij de antiseptische eigenschappen die de V-Activ heeft, kunnen de liefdesrelaties ook hygiënischer verlopen.

De V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml is geschikt voor elke vrouw die op zoek is naar meer genot, sensualiteit en gevoeligheid. Van solo om het genot en voorpret tijdens het masturberen te verhogen, tot discrete speeltjes om je liefdesrelatie te verfijnen. De V-Activ is perfect om te gebruiken als solo-speeltje, maar kan ook gebruikt worden om je liefdesspel te verhogen met andere speeltjes zoals dildo's, of andere speeltjes uit onze collectie op Ladykiller.nl. Zoek een toy die perfect bij je past en voeg de V-Activ toe om van een intens intiem moment te genieten.

Als je op zoek bent naar een manier om je liefdesrelatie of je solo-sessie te verhogen, dan is de V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml precies wat je zoekt. Het verhoogt je gevoeligheid voor extra genot en geeft je lichaam langere periodes van genot. Na gebruik kan de spray worden gereinigd met lauwwarm water en een milde, non-irriterende ph-neutrale zeep of Toy Cleaner.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je sensualiteit en genot in de slaapkamer te verhogen, dan ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres. Naast de V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml vind je ook veel andere spannende speeltjes om je liefdesrelatie of masturbatie-sessie spannender te maken. Van sexy diepe massageolie, over vibrerende eitjes en dildo's, tot kinky -kits voor een meer SM-achtige ervaring. Genoeg keuze om je liefdesleven naar een hoger niveau te tillen.

Dus als je op zoek bent naar maniere om je liefdesrelatie of solo-sessie te verhogen, maak dan gebruik van de V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml. Dit speeltje stelt je in staat om meer genot te ervaren dankzij je verhoogde gevoeligheid voor sensuele stimulatie. Het is veilig om te gebruiken dankzij de antiseptische eigenschappen en het heeft ook een heerlijk aroma. Probeer nu de V-Activ – Stimulation Spray for Women – 2 fl oz / 50 ml uit en koop het online in onze winkel Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342001341