V-Activ Stimulation Cream for Women is een revolutionaire seks crème gemaakt van de beste ingrediënten om de ervaring van seks en soloseks voor vrouwen naar een ander niveau te tillen. De crème is een licht en wit product en heeft een zachte, subtiele geur. De crème heeft de perfecte dikke textuur om de hotspot vrouwen glad te krijgen voor maximaal genot en heeft geen irriterende ingrediënten. V-Activ Stimulation Cream for Women is verpakt in 2 fl oz/50 ml verpakkingen, en is een sextoy musthave voor elke vrouw die meer van haar seksleven wil genieten.

Wat is V-Activ Stimulation Cream for Women?

V-Activ Stimulation Cream for Women is speciaal samengesteld voor vrouwen die graag een intenser en meer gevoelig seksleven willen ervaren. De crème bevat een unieke mix van ingrediënten, waaronder muira puama, damiana, rode druivenpit extract en friar's cap, om de bloedcirculatie naar de edele delen te verhogen, waardoor een sterker en intenser orgasme ervaren kan worden.

Hoe gebruik je V-Activ Stimulation Cream for Women?

V-Activ Stimulation Cream for Women is eenvoudig en snel aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de externe hotspots en wrijf de crème voorzichtig in de huid tot het helemaal opgelost is. Laat de crème een aantal minuten intrekken voor het volledige effect. Voor de meest intense reactie, probeer de crème 15 minuten voor de seks toe te passen, of draag naar verlenging van het genot voor een langere periode.

Voor wie is V-Activ Stimulation Cream for Women bedoeld?

V-Activ Stimulation Cream for Women is verstrekt om vrouwen te helpen hun seksuele reacties te verbeteren. De formule is getest voor vrouwen in alle leeftijden en van alle etnische achtergronden. De crème is bewezen effectief te zijn in het verhogen van de intensity van orgasmes, verbetering van gevoeligheid en de algehele seksuele ervaring voor vrouwen.

Hoe verbetert V-Activ Stimulation Cream for Women je seksleven?

V-Activ Stimulation Cream for Women is een revolutionaire verbetering op je seksleven door het verhogen van de sensitiviteit en de intensiteit van het orgasme. De crème is klinisch getest en bewezen om gevoeligheid en genot te verhogen. De crème helpt spoelen resulteert in morele climax en meer zelfvertrouwen, waardoor vrouwen meer van hun seksleven kunnen genieten.

Met welke andere sextoys en toys kun je V-Activ Stimulation Cream for Women combineren?

V-Activ Stimulation Cream for Women kan perfect worden gecombineerd met vele sextoys en toys zoals en 's. De crème is verpakt in een handige en reistubes waardoor het ideaal is om mee te nemen. De crème voegt een extra dimensie toe aan de seksuele ervaring en kan vrouwen helpen bij het verhogen van orgasmes.

Hoe reinig je V-Activ Stimulation Cream for Women?

V-Activ Stimulation Cream for Women moet na elk gebruik gereinigd worden. De bewezen ingrediënten in de formule zijn biologisch afbreekbaar, dus je kunt de crème schoonmaken door het met zoet water te spoelen. Zorg ervoor dat alle restanten van de crème zijn verwijderd voordat je speeltjes en toys weer gebruikt.

Probeer V-Activ Stimulation Cream for Women in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een revolutionair nieuw seksproduct voor vrouwen, kijk dan niet verder dan V-Activ Stimulation Cream. Dat V-Activ Stimulation Cream for Women is de perfecte accessoire om je seksleven naar het volgende niveau te brengen en je toe te laten om meer van je seksleven te genieten. Koop V-Activ Stimulation Cream nu voor een veilige, betrouwbare transactie en een discrete levering in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342000399