De Uplift Micro String – L/XL is het nieuwste, revolutionaire sextoy voor jou. De stilte en subtiliteit van de string maakt dit kleine apparaatje uitzonderlijk aantrekkelijk en verschillend van alle andere sextoys en dat maakt het een perfect speeltje voor vrijwel iedereen. Dit apparaat is klein van stuk en discreet en wordt geleverd in een L/XL maat. Hieronder kun je de eigenschappen van de Uplift Micro String – L/XL op een rijtje zetten:

• Sendte en subtiel van vorm
• Voorzien van zachte siliconen houder
• Waterproof voor gebruik onder de douche of in bad
• Geen last van lelijke kabels door draadloze verbinding
• Voorzien van zachte vibratie-instellingen
• Volledig aan te passen en laag energieverbruik
• Makkelijk uit te wisselen en kleine accu voor langere gebruiksduur

Wat is Uplift Micro String – L/XL?

De Uplift Micro String – L/XL is een klein, discreet en stilte sextoy dat je letterlijk overal mee naar toe kan nemen. Het apparaat wordt geleverd in een korte string, die past bij de maat L/XL en waar je comfortabel mee kunt spelen. De siliconen houder geeft een zacht tintje aan je speelervaring.

Hoe kan Uplift Micro String – L/XL worden gebruikt?

Deze string kan eenvoudig en gemakkelijk worden gebruikt voor veel verschillende situaties. Het is gemaakt om makkelijk te dragen en het zadel aan te passen aan ieder lijf en maat. Zodra je de string aan hebt, heb je de keuze uit verschillende vibratiestanden en het draadloze systeem maakt het mogelijk om meerdere vibraties tegelijkertijd te gebruiken.

Voor wie is Uplift Micro String – L/XL bedoeld?

De Uplift Micro String – L/XL is bedoeld voor iedereen die een stil en subtiel sextoy zoekt waarmee je stille, sensuele sensaties kunt opwekken. Het apparaat is uitermate geschikt voor alleenstaanden die zin hebben in wat extra stimulatie maar ook weer niet al te veel luidruchtige seksspeeltjes willen gebruiken. Met de string is het ook mogelijk om samen met je partner te spelen met de verschillende vibratie-instellingen.

Hoe kan Uplift Micro String – L/XL u seksleven verbeteren?

De Uplift Micro String – L/XL kan helpen om uw seksleven te verbeteren. Het kleine apparaat geeft verschillende vibraties met meerdere snelheden en instellingen. Dit apparaat helpt je om heerlijk te experimenteren met de verschillende vibratie-instellingen waardoor je extra sensuele momenten kan maken met je partner. Ook als je een stille seksuele ervaring wil, kun je de Uplift Micro String – L/XL gebruiken om je fantasieën werkelijkheid te laten worden.

Met welke andere speeltjes en toys kan Uplift Micro String – L/XL worden gebruikt?

De Uplift Micro String – L/XL kan worden gebruikt in combinatie met andere speeltjes en toys. Je kunt de vibraties die het apparaat afgeeft combineren met andere vibratorstimulatoren voor de ultieme spannende ervaring. Ook is het mogelijk om te spelen met andere speeltjes zoals de loveballs, plugs en 's.

Hoe moet Uplift Micro String – L/XL worden gereinigd?

Voor het gebruik van de Uplift Micro String – L/XL dien je de string eerst te reinigen alvorens je begint met het spelen. Het apparaat is gemaakt van siliconen waardoor het vooral nodig is om het reinigen met warm water en een milde, geurloze, antibacteriële zeep. Vergeet niet om de string na het gebruik weer af te drogen voordat je het weer opbergt.

Aanbeveling: probeer Uplift Micro String – L/XL, koop het bij Ladykiller.nl

Het is aan te raden om de Uplift Micro String – L/XL eens te proberen. Het is een goed idee om dit substiele apparaat in je collectie op te nemen. Ladykiller.nl is de seksshop waar je kunt slagen voor een grote selectie aan sextoys waaronder de Uplift Micro String. De selectie bij Ladykiller.nl bevat een verscheidenheid aan sextoys, en meer, waaronder de Uplift Micro String – L/XL. Vergeet dus niet om de Uplift Micro String – L/XL bij Ladykiller.nl te halen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

845830086608, 845830086615, 845830086622, 845830086639