Uplift – L/XL is dé perfecte combinatie van een sextoy en lingerie om je seksleven naar een hoger plan te tillen. Met zijn aluminium micrometerbevestigingen is deze comfortabel, verstelbaar en kan hij je buik, dijen, billen, heupen en taille verfraaien. De Uplift Jock is gemaakt van duurzame, ademende materialen. De Uplift Jock is eveneens verkrijgbaar in een kleiner formaat en verschillende kleuren.

Wat is Uplift Jock – L/XL?

Uplift Jock – L/XL is een veelzijdig sextoy en een opwindende lingerie verpakt in één. De bijzondere micrometerverbindingen verwaarlozen geen centimeter, wat resulteert in een uniforme met een perfecte pasvorm voor mannen van alle leeftijden. Aan de voorzijde is Uplift Jock uitgerust met twee risers die compression shorts simuleren, voor een geïsoleerde effect aan de buik. Aan de achterzijde bevat de Uplift Jock een extra kruis met verstelbare straps die ongekende sensaties bieden.

Hoe kan Uplift Jock – L/XL gebruikt worden?

Uplift Jock – L/XL kan voor een diversiteit aan activiteiten gebruikt worden. Zonder omzichtig af te stellen is de Uplift Jock al direct klaar voor gebruik, je kan er waar je maar wilt mee heen. Je kan de Uplift Jock – L/XL gebruiken tijdens het staan, zitten, lopen, springen, duiken en gemengde martial arts. Daarnaast is de Uplift Jock – L/XL ook ideaal om seksueel verlangen in te schalen.

Voor wie is Uplift Jock – L/XL bedoeld?

Uplift Jock – L/XL is bedoeld voor mannen kant die klaar zijn voor snelle, intense uitdagingen. De Jock biedt volledig ondersteuning, comfort en een platform om je favoriete sextoy te kunnen gebruiken. Of je nu op zoek bent naar iets om nominaal breedvariatie aan je seksleven toe te voegen, of als je klaar bent om meer te ervaren tijdens je seksualiteit, dan is Uplift Jock – L/XL de perfecte oplossing.

Hoe kan Uplift Jock – L/XL je seksleven verbeteren?

Uplift Jock – L/XL verbetert je seksleven door je langer in staat te stellen te presteren. Met zijn ademende materialen en uitneembare stretch-pads kan de Uplift Jock je lichaamshouding aanpassen, waardoor je een range aan extase mogelijkheden hebt. Uplift Jock – L/XL geeft ook het maximale comfort waardoor je zorgeloos kan genieten van een langere seksuele ervaring als nooit tevoren.

Met welke andere speeltjes en toys kan Uplift Jock – L/XL worden gebruikt?

Uplift Jock – L/XL kan gecombineerd worden met andere speeltjes en toys. De Uplift Jock is uitgerust met extra straps voor zwaarder speelgoed of een anaalplug, en een aantal interne vakken voor verschillende zakken met kleinere items zoals . Kortom, verscheidenheid is het sleutelwoord om de meest intens orgastische technieken te produceren.

Hoe moet de Uplift Jock – L/XL gereinigd worden?

Om de Uplift Jock – L/XL te reinigen, droog je het eerst af met een zachte, schone doek of papieren handdoek. Daarna kan je het schoonmaakmiddel aanbrengen op een schone washand. Veeg alleen de buitenzonen af met de washand. Spoel het schoonmaakmiddel vervolgens met schoon water en laat de Uplift Jock – L/XL vervolgens aan de lucht droogen.

Koop de Uplift Jock – L/XL in Ladykiller.nl

Als professionele ecommerce expert en sextoy blogger raden we sterk aan de Uplift Jock – L/XL te kopen bij Ladykiller.nl, alleen al omdat dit een betrouwbare, goed gereguleerde seksshop is die alleen originele sextoys en speeltjes verkoopt tegen scherpe prijzen. Bovendien hebben wij regelmatig interessante kortingsacties en speciale aanbiedingen waar je gebruik van kan maken. Bekijk daarom snel het aanbod en ontdek welke sextoy het beste bij jou past. Laat je verrassen door de kwaliteit en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die Ladykiller.nl biedt.

Merk

,

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

845830086646, 845830086653, 845830086660, 845830086677