Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml van Ladykiller.nl

Onze toonaangevende glijmiddel op waterbasis – 500 ml

Profiteer van een ultieme sensatie en begin met een ongekende gladde ervaring met de Up Yours – – 500 ml van Ladykiller.nl. Deze glijmiddel op waterbasis van innoverende kwaliteit bevat een speciale formulering, gemaakt door professionele chemici, waardoor hij bedoeld is om als langer glijmiddel te dienen. Met een bijzonder hoge viscositeitsgraad is deze op vocht gebaseerde crème ontworpen met een zeer bedwelmende gladde textuur die veel langer op je huid blijft zitten. Hij brengt je een zintuiglijke sensatie, laat je je partner optimaal voelen tijdens het vrijen en maakt het mogelijk om met gemak de allerhoogste merken erectie te bereiken.

De Functies & Voordelen van de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml

  • Profiteer van een ultieme sensatie met deze innoverende glijmiddel op waterbasis met 500 ml.
  • Bevat een speciale formulering die speciaal is gemaakt om als langer glijmiddel te dienen.
  • Bedoeld met een bijzonder hoge viscositeitsgraad die zeer bedwelmende gladde textuur heeft.
  • Brengt u een zintuiglijke sensatie, waardoor je je partner optimaal laat voelen tijdens het vrijen.
  • Maakt het mogelijk om met gemak de allerhoogste merken erectie te bereiken.

Wat is de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml?

De Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml is een revolutionaire glijmiddel die bestand is tegen zeer hoge temperaturen en gemaakt is met de meest geavanceerde technologie en speciale formulering. Deze glijmiddel op waterbasis biedt tot 6 uur supergladde sensatie via zijn ultra-sterke viscositeit die effectief glijdt. Het is vrij van olie, hypo-allergeen en pH-neutraal, dus is het als universiem glijmiddel op waterbasis ideaal voor alle seksspeeltjes voor mannen, vrouwen en ook massagestaven.

De Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml heeft een frisse geur en smaak, zodat je je partner optimaal laat voelen tijdens het vrijen. Gebruik het samen met alle speeltjes van Ladykiller.nl voor erotische massages, voor een stimulans voor betere en gevoeligere orgasmes en voor verlengingen van je grenzen. Met de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml adv je met een semi-permanente gladde sensatie waar jij en je partner van kunnen genieten.

Hoe wordt de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml gebruikt?

De Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml is zeer eenvoudig in gebruik. Begin met het gebruik van de glijmiddel door een kleine hoeveelheid op je vingertoppen aan te brengen en dan met je vingers uit te smeren over het gebied dat je wilt aanpakken. Met zijn speciale formule op waterbasis bezit de glijmiddel een langer-durend effect waardoor je de sensatie langer kunt voelen. Doe het zo vaak als je wilt, zodat je de perfecte combinatie kan bereiken.

Wanneer je klaar bent met de seksuele activiteit, kun je je speelgoed gemakkelijk resetten door het af te spoelen met lauw water. Vergeet niet om eerst de glijpartners op te poetsen voordat je met een droge doek uitveegt. Voor winden en melkenmachine kan je de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml ook gebruiken.

Voor wie is de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml geschikt?

De Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml uns geschikt voor iedereen van jonger tot ouder , voor alle mannen, vrouwen en ook hetero- en homoseksuele stellen. Het maakt van elk seksspeeltje iets extra's, hoeft je niet zorgen te maken over twijfelende olieachtige obstakels of strepen achterlaten, en neemt je ervaring naar een ander niveau.

De Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml is een van de beste hulpmiddelen die je eggen kan neerzetten om je seksleven meer betekenis te geven. Het is speciaal ontworpen om je sensatie te verlengen en is perfect voor gepassioneerde seksuele relaties of plezierige, kortdurende momenten.

Hoe Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml het leven van onze klanten kan verbeteren, en hoe je de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml kunt combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl.

De Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml is bedoeld om het leven van onze klanten voor te stellen, voor een verscheidenheid aan hoogwaardige seksspeeltjes en het is een must-have voor je seksspeelgoedcollectie.

Het glijmiddel biedt een onvergetelijke sensatie die niet te vergelijken is met die van andere producten. Je kunt de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml combineren met verschillende speeltjes als , dildos en winden, met name toegespitst op een betere stimulering en een veel plezieriger ervaring.

Het is ook zeer geschikt voor voor massage-olie, aangezien het in staat is om heerlijke en opwindende sensaties te bezorgen met behulp van een vrij sterke viscositeitsgraad. Je kunt het ook gebruiken om je ervaring nog verder uit te breiden met een speciale mix van de glijmiddel en massage-olie.

Eindwoord: Probeer de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml van Ladykiller.nl

Het is voor verschillende doeleinden geschikt en zal je helpen om elke kamerervaring die je hebt te verbeteren. Het maakt glijden en penetratiecomfortabeler, verzekert een betere hydratatie, versterkt prestaties voor intenser genot en geeft je een betere stimulatie.

Kortom, de Up Yours – Glijmiddel op Waterbasis – 500 ml is een uitstekend product met het beste voor je seksleven. Bij Ladykiller.nl kun je het vinden, alsook andere categorieën speeltjes zoals blowjob-machines, power-tools, analers, meerarmig speelgoed, virtuele realiteit helmen, penisringen, en nog veel meer. Weet je niet waar je zou moeten beginnen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273066572