Met Unscented Hand and Lotion – 1 fl oz/30 ml van Ladykiller.nl transformeer je je sekssessies en verras je je partner met een sensuele en sensationele massage. Deze hand- en bodylotion voedt je huid intensief met zijn verzorgende ingrediënten die heerlijk zacht aanvoelen zodra je het aan brengt. Geef je partner of jezelf de beste massage van je leven met deze Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml die je op Ladykiller.nl kunt kopen.

De productvoordelen van Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml zijn:
– Intensief voedend, zodanig dat na een massage de huid er gehydrateerd en stralend uitziet.
– Glijdt vloeiend, zodat er geen conceptie is zodra je begint met masseren.
– Ongeparfumeerd, zodat je er zeker van kan zijn dat er geen irritatie optreed bij gevoelige gebieden.
– Permanente voor de huid, zodat je de huid voelt die glad, zacht en gehydrateerd is.

Wat is Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml?

Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml is een ongeparfumeerde vochtinbrengende en voedende hand- en bodylotion. Met deze lotion laat je je partner of jezelf langer genieten van een aangename massage waarbij je huid intensief gevoed wordt. Doordat de lotion ongeparfumeerd is, is er geen irritatie bij gevoelige gebieden en blijft de huid na een massage gehydrateerd en stralend.

Hoe kan je Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml gebruiken?

Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml komt in een kleine fles en heeft een handige doe-het-zelf lotion pomp waarmee je precies de juiste hoeveelheid kunt doseren. Deze lotion heeft een verzorgende textuur die zacht aanvoelt zodra je het aanbrengt. Het is belangrijk om het op alle gebieden van je lichaam en op je partner zijn of haar lichaam te verdelen. Je kunt de lotion ook gebruiken om samen met je lief de op te bouwen, door je partner er mee te verwennen voordat je aan de seks begint.

Voor wie is Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml bedoeld?

Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die hun seksleven willen verbeteren. Door deze lotion toe te voegen aan je seksuele ervaring maak je de massage ervaring heel sensationeel. De lotion voedt intensief de huid en blijft mooi glad en zacht zonder irritatie, wat het mogelijk maakt het langer en intenser te genieten van een .

Hoe kan Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml je seksleven verbeteren?

Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml is een uitstekende manier om de sensualiteit en stimulerende beleving van seksuele activiteiten te verhogen. Door de lotion aan te brengen zal je de intense erotische gevoelens ervaren die komen kijken bij het geven en ontvangen van een massage. Je kunt buiten de seks ook de romantische spanning verhogen door je loved one te verwennen met een sensuele massage.

Met welke andere toys en speeltjes kan je Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml gebruiken?

Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml kan samen met andere toys en speeltjes gebruiken gebruikt worden voor intensief sensueel genot. Je kunt kiezen uit vele dingen, zoals een massage bal, massagehandschoen, massagevork, erotische kleding, body paint, warm glijmiddel en vele andere cosmetica om je partner te verwennen.

Hoe moet je Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml reinigen?

Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml kun je met een milde zeep en warm water verwijderen en afspoelen met koud water. Gebruik daarnaast ook een vochtinbrengende crème omdat je na het gebruik van de lotion een luxe gehydrateerde huid achterlaat.

Probeer de Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz / 30 ml bij Ladykiller.nl

Wil je een intense erotische massage die je zowel je huid als seksleven een boost geeft? Probeer dan de Unscented Hand and Body Lotion – 1 fl oz/30 ml van Ladykiller.nl. Met deze ongeparfumeerde lotion voedt je niet alleen je huid, maar ervaar je ook luxe sensuele genot tijdens je seksuele sessies. Bestel deze sensationele hand- en bodylotion vandaag nog bij Ladykiller.nl en laat het genot beginnen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959003383