Uncut Realistic met een lengte van 10″ / 26cm is de perfecte manier om je seksleven naar een nieuw level te tillen. Deze realistische dildo is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een realistisch uitzicht wat een zacht aanvoelt aan de huid. Perfect ontworpen om je de beste sensaties te bieden die je je maar kan voorstellen.

Onderstaande eigenschappen worden geboden met Uncut – Realistic Dildo – 10″ / 26 cm:

• Lengte van 10″ / 26 cm
• Realistisch uiterlijk en de perfecte maat voor penetratie
• Gemaakt van veilig en duurzaam materiaal
• Zacht aanvoelende huidvergelijking
• Gecontroleerde hygiëne
• Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

Wat is Uncut – Realistic Dildo – 10”/ 26 cm?

Uncut Realistic Dildo is de perfecte sextoy voor een realistische ervaring. De dildo heeft een algemene lengte van 10″ / 26 cm en is gemaakt van veilig duurzaam materiaal waardoor het een extra realistische ervaring biedt. Het haspelsysteem aan de basis van de dildo zorgt ervoor dat het schokvrij in je vagina binnengaat zonder irritatie of ongemak te veroorzaken.

Hoe wordt Uncut – Realistic Dildo – 10″ / 26 cm gebruikt?

Uncut Realistic Dildo kan op meerdere manieren gebruikt worden om bijna elke fantasie te verklaren. Je kan het jou behandelen met solo genot of gebruik het samen met een partner voor ultieme orgasmische vervulling. Je kan zelf de voortgang en diepte van de penetratie bepalen. Zorg ervoor dat je een goede hoeveelheid waterbasisglijmiddel gebruikt om een soepele ervaring te krijgen.

Voor wie is Uncut – Realistic Dildo – 10″ / 26 cm bedoeld?

Uncut Realistic Dildo is bedoeld voor iedereen die een realistische ervaring wilt in combinatie met ongelooflijk genot. Het is geoptimaliseerd voor lichtheid en stevigheid en het is daarom ideaal voor seksueel plezier en een ongelooflijk orgasme. Het is bovendien perfect ontworpen om alle verschillende plekken te bereiken en voor penetratie.

Hoe kan Uncut – Realistic Dildo – 10″ / 26 cm je seksleven verbeteren?

Uncut Realistic Dildo is perfect voor stijlvol seksueel genot. Het heeft een stevige maar zachte basis waardoor het makkelijk binnen te dringen is. Het heeft een naturalistisch uiterlijk waardoor het een zeer realistische ervaring oplevert. Beweeg de dildo naar je lichaam om je erogene zones te verkennen, markeer je met de stevige basis voor fantastisch orgasme.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan Uncut – Realistic Dildo – 10″ / 26 cm worden gebruikt?

Uncut Realistic Dildo is perfect te combineren met andere speeltjes zoals , anale-smartinsels en vele andere sextoys. Door de perfecte schaal kan de dildo eenvoudig worden gecombineerd met speeltjes van verschillende afmetingen voor gevarieerd genot. Samen met de juiste speeltjes kan je vele verbazingwekkende sensaties ervaren die je nooit voor mogelijk heb gekozen.

Hoe moet Uncut – Realistic Dildo – 10″ / 26 cm worden gereinigd?

Uncut Realistic Dildo moet altijd na gebruik worden gereinigd met warm water en een milde antibacteriële zeep. Vermijd contact met chemicaliën, zuren, schrobben en etherische olie. Gebruik vooraf en na gebruik van de dildo altijd een waterbasisglijmiddel voor soepele penetratie.

Aanbeveling

Uncut – Realistic Dildo – 10″ / 26 cm is perfect voor een realistische seksuele ervaring. Het lage gewicht en de perfecte maat zorgen voor een fantastisch innerlijk genot. De realistische uitstraling zorgt voor een griezelige uitstraling waardoor u wordt geconfronteerd met pure verrukking. De dildo is nu verkrijgbaar in onze seksshop Ladykiller.nl en heeft een redelijke prijs. We nodigen je van harte uit om deze mooie en realistische dildo uit te proberen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044220823