Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm

Liefhebbers van intense seksuele sessies, opgelet! Ladykiller.nl brengt uw seksuele ervaring naar een volgend niveau met de ongeklede D- met ballen. Een bijzonder realistisch speeltje gemaakt met oppressief ULTRASKYN materiaal, dat mimic de sensatie van een echte penis. De dildo heeft een lengte van 22 cm en een diameter van 5,7 cm. De ballen zorgen voor een nog realistischerervaring.

Functies en Voordelen

Ervaar het realisme van de ongeklede D-dildo met ballen van Ladykiller.nl met de volgende kenmerken:

  • Realistische oppervlakte dankzij knappe Uni-cast ULTRASKYN materiaal.
  • Geliefd bij zowel solo als paar spelers voor variërende ervaringen.
  • Grote diameter met 22 cm volledige lengte, waardoor het genoeg geavanceerd is voor experts op seksspeeltjes.
  • Realistisch gedetailleerde ABS-munt waardoor je een stevige handgreep hebt om je te helpen bij de wrijven.
  • Stabiele Test voor potentiële stevigheid.
  • Eenvoudig te gebruiken en vlekkeloos te reinigen.
  • Veelzijdige compatibiliteit met warme en koude .
  • Lichtgewicht en draagbaar design voor elke vorm van werveling.

Wat is de Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm

De Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm is een seksspeeltje dat is gemaakt van het beroemde ULTRASKYN materiaal. Het nieuwe en verbeterde materiaal is minder sterk en poresloos voor een zachte en stevige aanraking. Ontworpen met de specifieke afmetingen van een echte penis, heeft de Uncut D een gladde oppervlakte. Met de ronde testen aan de basis van de dildo, kun je een stevige greep krijgen om het speeltje te gebruiken.

Het speeltje is ongekleed met een diameter van 5,7 cm en een lengte van 22 cm. Daarmee is het een ideale sterkte voor alle ervaringsniveaus. Of je nou een beginner of een expert bent, de Uncut D biedt de juiste intense penetratie die je zoekt. Daarnaast heeft de Uncut D een stevige ABS-basis die je in staat stelt om betrouwbare actie te leveren. De D-vormige vorm van het speeltje is zo brak en stijf als seks zelf!

Hoe gebruik je de Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm?

De Uncut D is eenvoudig te gebruiken. Als je het hebt gekocht bij Ladykiller.nl, verpak het dan eerst zorgvuldig. Vooral als je het gaat gebruiken met glijmiddelen, is het belangrijk dat je het goed reinigt. Was je speeltjes altijd voor en na gebruik met warm water en milde zeep.

Wanneer je klaar bent om te gaan, kan je partner de Uncut D of jezelf dit kunnen insmeren met het glijmiddel en de opwinding beginnen te verhogen. Als je het speeltje inbrengt, observeer dan sterk wie je bent. De Uncut D biedt intense penetratie, dus begin rustig en werk je op naar een sneller tempo zoals je comfortabel bent. Als je het lekker vind om alleen te spelen, kun je ook de Uncut D gebruiken om meer intense stimulering te krijgen, als je de dildo zelf houdt.

Voor wie is de Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm geschikt?

De Uncut D is een veelzijdige dildo geschikt voor elke ervaringsniveau, waardoor het een geweldig speeltje is voor beginners en professionals. Het is een uitvoerig realistisch speeltje met een hoge dichtheid die perfect is voor een intiem avontuur.

Solo spelers kunnen hun plezier vergroten met de Uncut D door het glijmiddel te gebruiken in combinatie met de dildo om een realistische ervaring in hun eentje te krijgen. Paar spelers kunnen de dildo gebruiken tijdens hun seksuele session tijdens het verschillende soorten standen, van schouderend tot doggy style.

Vereenvoudig je leven in de slaapkamer met Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm

Met de Uncut D zou je leven veel kleurrijker zijn. De veelzijdigheid van de dildo maakt het perfect voor iedereen die zijn seksuele verbeelding verder wil verkennen. In onze winkel Ladykiller.nl heb je de optie om een aantal van onze andere speeltjes te combineren met de Uncut D.

Daarnaast verkopen we ook een ander scala aan speeltjes en seksspeelgoed waarmee je je leven in de slaapkamer kunt verspreiden. Van stokken en staafjes tot ringen en vibrerende ringen. Onze assortiment met speeltjes heeft iets voor iedereen.

Hoe maak je Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm schoon

Je moet je speeltje altijd schoon houden voordat en na gebruik. Als je de Uncut D gebruikt, was je dildo dan met warm water en milde zeep. Als je de Uncut D schoonmaakt met chemische middelen, kan het materiaal schadelijk worden omdat het gemaakt is van ULTRASKYN.

De Uncut D is ook compatibel met verschillende veilige glijmiddelen. Als je gebruikt, kun je het ophet speeltje laten zitten. Als je het echt wilt schoonmaken, maak het dan schoon met warm water voordat het gebruik.

Koop nu de Uncut D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 22 cm in onze winkel Ladykiller.nl

De Uncut D is een intiem en realistisch seksspeeltje geschikt voor zowel beginners als maatstaven met strakke penetratie. Dit realistische speeltje van ULTRASKYN maakt het mogelijk om je seksleven te verrijken met meer realisme en sensatie. Koop nu je Uncut D, alsmede een verscheidenheid aan andere speeltjes, in onze winkel Ladykiller.nl voor een ongeëvenaarde sekservaring!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421072827, 782421072834, 782421072841