De Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm

Laat je grenzen verleggen met de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm!

De Uncut D – Realistische FIRMSKYN met Ballen – 22 cm is een veelzijdige seksspeeltje uit de categorie vibrerende speeltjes. Dankzij deze realistische speeltjes kun jij het nog spannender maken in de slaapkamer, zonder enige compromissen! Met de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm kun je genieten van krachtige vibraties, een heerlijk gladde texturen en ongekende pleasuring. Deze dildo is klaar om je grenzen te verleggen en je sensuele avonturen te verhogen!

Voordelen van de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm:

  • Helemaal vervaardigd uit FIRMSKYN materiaal, wat heerlijk zacht aanvoelt
  • Krachtige vibraties die je Seksleven naar een hoger niveau brengen
  • Realistische 29 cm lengte, voor maximale penetratie
  • Makkelijk te bedienen met maar 1 knop
  • Geschikt voor beginners en experts
  • Materiaal dat eenvoudig te reinigen is

De Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm is een die ontworpen is om al jouw erotische wensen waar te maken. De vibrator is heerlijk afgewerkt met het FIRMSKYN materiaal dat een realistische vibratoraanvoelt nabootst. Dit zorgt voor een ongeziene sensatie, exotic sensatie en krachtige vibraties voor onvergetelijke ervaringen.

Dankzij het realistische design is de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm uitermate geschikt voor beginners én ervaren gebruikers. De strakke schacht en rechte vorm geven een zalige stimulerende ervaring op elk moment. De dildo heeft een lange penisvormige schacht van 29 cm, ideaal voor een diepe penetratie.

De Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm is super eenvoudig te bedienen met de extra grote knop aan de bovenkant. Druk op de knop om de vibratiesican te activeren en geniet van zowel interne als externe plezier. Met de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm is het mogelijk om al je wildste fantasieën waar te maken en grenzen te verleggen.

Of je nu solo gaat of met iemand anders, de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm is een veelzijdige vibrator, geschikt voor iedereen. De vibraties hebben een extraizen effect, waarmee je je Seksleven en ervaringen in het slaapkamer spannender kunt maken.

Deze realistische vibrator is eenvoudig te reinigen met lauw water en antibacteriële zeep. Verdeel wat van de vloeistof over je vibrator en gebruik een licht doekje om de vibrator schoon te maken.

Ook hebben we een grote selectie aan speeltjes en stimulatoren in onze webwinkel Ladykiller.nl waarmee jij je Seksleven spannender kunt maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn vibratieshoelen, , dildos, analtoys, , electro Kunststofspeeltjes, en kousenbanden. Waarom niet eens iets nieuws proberen en je ervaringen in de slaapkamer verhogen met de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm? Je zult nooit meer terug willen naar de oude manier!

Koop de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm via Ladykiller.nl en ontdek een nieuwe, realistische ervaring, uitgevoerd met krachtige vibraties en een verfijnde textuur. Uitgevoerd om te verbazen, uw sensuele avonturen te verhogen en de ultieme fantasie te bereiken. Wordt er vanmiddag nog lid en ontdek de Uncut D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 22 cm!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421072766, 782421072773, 782421072780