ULTRASKYN Harnas en – 18 cm is de perfecte combinatie voor plezier tijdens seksuele activiteiten. De set bestaat uit een unieke stevige nylonharnas en een soepel dildo van 18 cm lang. Het biedt heel veel comfort en gemak bij het gebruik, terwijl de kwaliteit ervan gewaarborgd wordt door het stevige materiaal. De ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm is een allround seksspeeltje dat gebruikt kan worden voor solo- of voor een avontuurlijke sexpartner van jouw keuze.

Eigenschappen ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm:

– Nylon harnas voor een stevige en comfortabele passend
– Lengte dildo: 18 cm
– Gladde externe coating voor extra comfort
– Zacht en stevig materiaal wat vocht niet absorbeert
– Eenvoudig schoon te maken

Wat is ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm?

ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm is een compleet setje bestaande uit een stijlvolle nylonharnas en een realistische 18 cm lange dildo. Het stevige materiaal van de haranenset maakt het dragen van het ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm veilig en confortabel. Bij aankoop van ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm krijg je ook extra clips en adapters voor het monteren van serieuze seksspeeltjes.

Hoe kan ik ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm gebruiken?

ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm wordt aanbevolen voor zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers. Door de goede pasvorm is het harnas extreem comfortabel en kan het gedragen worden tijdens verschillende seksuele activiteiten. Met het ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm kan je jouw fantasie in de praktijk brengen.

Voor wie is ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm bedoeld?

ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm is ideaal voor alle mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en veilige manier om seksspeeltjes te gebruiken. Wanneer je een ervaren speeltjes gebruiker bent of je wilt jouw seksleven uitbreiden en experimenteren, dan is de ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm zeker een aanrader.

Hoe kan de ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm je seksleven verbeteren?

Er zijn veel manieren om seks nu spannender en opwindender te maken met de ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm. Je kunt bijvoorbeeld verschillende aan de ULTRASKYN Harnas en Dildo- 18 cm bevestigen om de sensaties te versterken. Het stoere uiterlijk van het harnas draagt bij aan een sterker gevoel van controle tijdens het spelen. Daarnaast kun je het ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm ook gebruiken om twee partners gelijktijdig te plezieren.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm gebruiken?

ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm is flexibel en kan gecombineerd worden met vele andere seksspeeltjes en toys. Met de ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm kun je bijvoorbeeld een ander seksspeeltje voor je vagina of anus monteren voor extra plezier. Daarnaast is het ook perfect te gebruiken voor rollenspellen.

Hoe moet ik ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm reinigen?

Het belangrijkste bij de van ULTRASKYN Harnas en Dildo -18 cm is om het liefdevol te reinigen met lauw-warm water en een milde zeep. Gebruik geen schurende middelen. Nadat je de set schoonmaakt, laat je de ULTRASKYN Harnas en Dildo -18 cm goed drogen voordat je het weer opbergt.

Probeer de ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm in Ladykiller.nl

Voor al je seksspeeltjes en toys kun je terecht bij Ladykiller.nl. We hebben een uitgebreide collectie van verschillende seksspeeltjes, waaronder het ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm. Selecteer je producten met gemak door onze gebruiksvriendelijke website en pas je seksspeeltjes aan jouw voorkeuren en wensen aan. Wanneer je ULTRASKYN Harnas en Dildo – 18 cm koopt in Ladykiller.nl, kun je met zekerheid jouw seksleven verbeteren!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421506001