Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring – Externe Stimulatie Zonder Gelijke Bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een speeltje dat je orgasme naar een heel ander niveau tilt, dan is de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring van Ladykiller.nl precies wat je nodig hebt. Gemaakt van Ultra Zacht Jelly, zul je versteld staan​ van de krachtige vibraties die deze verslavende cockring biedt.

De Eigenschappen van de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring

De voordelen die je kan verwachten van de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring:

  • Makkelijk te gebruiken en te configureren.
  • Krachtige vibratie die tot in het puntje voelt.
  • Verzacht materiaal voor comfort en discretie.
  • Uitgerust met een turbo-technologie, die je langer laten genieten.
  • Waterproof.

Wat Is De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring?

De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring is een cockring die gemaakt is van Ultra Zacht Jelly, een materiaal dat tachtig procent soepeler is dan de meeste andere . Deze cockring geeft krachtige vibraties die tot in het puntje voelbaar zijn. Dankzij de turbo-technologie kun je tot wel 45 minuten genieten van intense vibrerende genot. De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring is ook waterproof waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je speeltje zal weigeren als je het onder water gebruikt.

Hoe Gebruik Je De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring?

U gebruikt de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring door de cockring om uw penis te plaatsen. U kan de cockring dan op verschillende manieren gebruiken. U kunt de cockring gebruiken voor externe stimulatie of het plaatsen van de geluidsgolven voor interne stimulatie. Om de geluidsgolven te gebruiken, moet u de cockring op een hoge stand plaatsen en het vibreren tot een maximum verhogen.

Voor Wie Is De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring Geschikt?

De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring is geschikt voor iedereen die op zoek is naar intense vibraties en een sensuele, relaxerende ervaring in de slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een solo-activiteit of naar iets waarmee je met een partner mee kunt spelen, de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring heeft een stimulatie die voor jou én je partner geschikt is.

Hoe Verbetert De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring Je Leven?

De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring is een ongelooflijk veelzijdig speeltje dat je kan helpen om je bezoek aan de slaapkamer nog leuker te maken. Met deze cockring kunt je een intense vibratie ervaren die je orgasme naar veel hoger niveau tilt. Ook kun je de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl voor een nog betere ervaring in bed.

Hoe Reinig Je De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring?

U reinigt de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring met lauw water en een milde zeep of een toy cleaner. Voeg de toy cleaner of zeep niet rechtstreeks op de cockring toe. Maak de cockring eerst in lauw water nat, voeg vervolgens de cleaner of zeep toe aan het water en spoel het speeltje daarna grondig af. Zorg er tevens voor dat de cockring goed verpakt en gedroogd wordt voordat je het opbergt.

Ladykiller.nl – Meer Dan Alleen De Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring

Verander je leven met de Ultra Zachte Vibrerende Jelly Rabbit Cockring! Probeer de cockring vandaag nog in onze winkel Ladykiller.nl en laat je meeslepen door de intense vibraties. In onze winkel vind je ook andere spectaculaire speeltjes zoals massagestaven, anal-dildos, , lange vibrators, g-plek vibrators, pocketpaks, probes, lube, knijpballen en nog veel meer. Laat je verrassen door waar speeltjes je slaapkamerleven een boost kunnen geven!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888121586