Stimolante met Structuur – 144 stuks – Het ultieme speeltje voor spannende, veilige en stimulerende Playtime
Het Stimolante Condoom met Structuur is een veilig seksspeeltje dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. Dit condoom is versterkt met een speciale structuur voor extra stimulering, dus je kunt urenlang genieten van een intense, realistische ervaring die je van andere condooms zal onderscheiden. Voor wie op zoek is naar spannende uren solo of samen, heeft Stimolante Condooms met Structuur jouw naam geschreven.

Wat is Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks?

Stimolante Condooms met Structuur bieden een unieke ervaring waarin je kunt genieten van extra stimulering en een realistische sekssensatie. Dit condoom heeft een revolutionaire structuur aan de binnenkant van de buis die de stimulatie verhoogt. Deze structuur zorgt ervoor dat je penis bijna zo voelt alsof hij zonder condoom seks heeft. Buckles Bubble Condom is gemaakt van 42 procent katoenvezels voor extra comfort. Het is 7,2 cm breed en ongeveer 18 cm lang. Het is verkrijgbaar in een verpakking van 144 stuks.

Hoe gebruik je Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks?

Het gebruik van Stimolante Condooms met Structuur is erg eenvoudig. Je legt gewoon het condoom op de benen en duwt tijdens het gebruik de ballen van de luchtdoorlaat naar binnen, waardoor het condoom zich voller en strakker om je penis vormt. Je kunt het beste een drupje sperma-oplosser toevoegen als glijmiddel. Met deze toegevoegde glijmiddel en de extra stimulatie van de revolutionaire structuur, kun je genieten van een onvergelijkbare, realistische sekssensatie.

Voor wie is Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks bedoeld?

Stimolante Condooms met Structuur zijn bedoeld om te gebruiken door mensen die op zoek zijn naar extra stimulering tijdens seksuele handelingen. Het is ook perfect voor alleenstaande mensen, dus als je op zoek bent naar intens plezier, ben je hier aan het juiste adres. Dit condoom is ook handig voor de mensen van vandaag die overal met zich mee nemen, want met zijn 144 stukken kun je je seksuele avontuur meenemen waarheen je gaat.

Stuolante – Condooms met Structuur – 144 stuks – Hoe je seksleven verbeteren?

Stimolante Condooms met Structuur 144 stuks om je seksleven te verbeteren. Door de revolutionaire structuur aan de binnenkant, die de stimulatie verhoogt, heb je de mogelijkheid om je intensiteit, duurzaamheid en genot te verkrijgen waar je naar op zoek bent. Met deze extra stimulatie kun je genieten van een realistische ervaring die niet vergelijkbaar is met andere condooms.

Hoe combineer je Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks met andere speeltjes en toys?

Je kunt Stimolante Condooms met Structuur combineren met andere speeltjes en toys. Denk bijvoorbeeld aan de Sucker Climax Cup, die een extra stimulatie biedt. Je kunt ook combineren met teasers en massageoliën om je tijd samen extra spannend te maken. Kortom, met Stimolante Condooms met Structuur kun je variëren voor het ultieme genot.

Hoe reinig je Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks?

Stimolante Condooms met Structuur moeten altijd grondig gereinigd worden voordat ze opnieuw worden gebruikt. Maak gebruik van een zeep die vrij is van , kleurstoffen en oliën. Spoel het condoom grondig af en dep het droog met een schone, zachte handdoek. Bewaar het condoom op een droge en schone plek.

Probeer Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar spannende uren solo of samen, probeer dan Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks van Ladykiller.nl. Onze seksshop biedt je de mogelijkheid om te genieten van een unieke ervaring, waarin je kunt genieten van extra stimulering en een realistische sekservaring. Elk condoom wordt gemaakt van 42 procent katoenvezels voor extra comfort, en heeft een revolutionaire structuur die de stimulatie verhoogt. Met Stimolante – Condooms met Structuur – 144 stuks ervaar je een intense ervaring die je seksleven naar een hoger niveau tilt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273493491