Het is een feit dat iedereen het recht heeft op een . Of je nu alleen of samen bent, of een nieuw niveau van seksuele geruststelling zoekt, de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager helpt je daarbij. Met de unieke trekkracht en pulserende sensaties zal de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager je seksleven upgraden. Hieronder vind je de eigenschappen van de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager opgesomd:

• 5-7 weken aan krachtig en klonen vibration met een 10-voudige veranderingsmogelijkheid
• Oplaadbaar met USB-kabel
• Compact en makkelijk mee te nemen formaat
• Gemaakt van premium siliconen
• Uiterst geruisloze motor
• Gebruik naar keus, op batterijen of met kabel
• Waterdicht

Wat is de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager?

De Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager is een siliconen vormgegeven massager die je met je hand vast houdt en met een knop aan of uit kunt zetten. Met de bijgeleverde USB-kabel kun je de wand opladen zodat je extra lang kunt genieten van geweldige orgasmes. De Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager heeft een stille motor die je lichaam geruisloos toegang geeft tot de diepste diepste seksuele plezier. De wand produceert intense trillingen die direct resulteren in versnelde hartslagsnelheden, meer bloedtoevoer en een heftige climax.

Hoe wordt Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager gebruikt?

De Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager is eenvoudig te gebruiken. Raadpleeg bij het eerste gebruik altijd de handleiding. De wand produceert krachtige, golfachtige trillingen die je kunt aanpassen aan je seksuele verlangens. Bij sommige personen kun je de trilling voelen van je borst tot je buik. We raden aan om het spel te beginnen met de laagste intensiteit, en voort te bouwen op de vibraties als je klaar bent.

Voor wie is de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager?

Of je nu een man of een vrouw bent, de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager is geschikt voor iedereen die graag een betere seksuele ervaring wil. De Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager is direct klaar voor gebruik, wat het één van de meest populaire sextoys maakt. Het is ook ideaal voor samenspel door de partner. Door de flexibiliteit van de wand kunnen zowel mannen als vrouwen de wand gebruiken voor een intensief, onvergetelijk orgasme.

Hoe verbetert de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager je seksleven?

Met de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager bereik je climax en geniet je van de duizelingwekkende orgasmes die je naar het volgende niveau leiden. Met behulp van deIntensiteit en pulsatie kun je een unieke ervaring creëren die je seksleven verbetert en je een gevoel van voldoening geeft. De Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager stimuleert je zintuigen en stelt je in staat om in recordtijd je orgasmische doelen te bereiken.

Met welke sextoys en speeltjes kan ik de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager gebruiken?

Sextoys en speeltjes als 's, , , rabbit vibrators en zullen je ervaring met de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager nog meer verhogen. De trillingen die door de wand worden gemaakt zullen inzetbaar zijn voor meervoudige bevrediging van je lichaam. Door de combinatie met andere speeltjes kun je je zin stillen en je seksleven helemaal herontdekken.

Hoe moet ik de Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager reinigen?

Reinig “Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager” altijd met een droge, zachte doek. Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen. Na het reinigen en drogen, plaats je de wand terug in de opbergzak behorend bij het artikel. Zorg altijd dat de wand volledig droog is voordat je hem opbergt. Gebruik ook alleen de bijbehorende stroomkabel om de wand op te laden.

Aanbeveling voor klant

De Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager zorgt ervoor dat je intens en onvergetelijk kunt genieten. We raden je ten zeerste aan om de wand eens uit te proberen. Bestel je Ultra-Krachtige Oplaadbare Siliconen Wand Massager bij Ladykiller.nl en ontdek hoe de wand je seksleven zal verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421075903