Introductie: De Ultra 7 – Vibrating Vector Egg

Ben je op zoek naar krachtige vibraties die je meer dan een gewone adembenemende ervaring kunnen bezorgen? Of wil je simply graag het spel van de verleiding verkennen? Welkom bij de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg! Zorg ervoor dat je maximale sensuele controle hebt over je orgasmes. Met deze in eiersvorm weet je zeker dat jouw verwachtingen ruimschoots worden overtroffen.

Kinderspel om te beginnen: Voordelen van de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg

De Ultra 7 – Vibrating Vector Egg is een soepel vibrator in eiersvorm voor sensuele ontdekkingsreizen. Met 7 modi en 8 snelheden die allemaal te bedienen zijn met het drukknopje op het apparaat, en met 3 draadloze afstandsbedieningen, plus een nette afmeting van 5” lang en 4 cm dik, heeft de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vibrator avontuur.

De Ultra 7 – Vibrating Vector Egg op een rijtje

Hieronder een opsomming van de voordelen van de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg:

  • 7 modi en 8 verschillende vibratiesnelheden
  • 3 draadloze afstandsbedieningen voor alle comfort
  • Gemaakt van siliconen zodat het veilig te gebruiken is
  • Stabiel met een size van 5” lang en 4 cm dik
  • Gepersonaliseerde modi om de ervaring volledig aan jouw smaak aan te passen
  • Extreem stil maar enorm krachtig

Ervaar plezier van het maximale niveau met de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg

De Ultra 7 – Vibrating Vector Egg is een kleine, verrassend krachtige vibrator van siliconen, die maar liefst 7 modi en 8 snelheden heeft. Met de afstandsbedieningen bestuur je de vibrator zodat je optimaal kunt genieten van je vibe avontuur, waar je ook bent. Ideaal voor zowel de beginnende als de meer avontuurlijke vibrator liefhebber. Gepersonaliseerde modi stellen je in staat om de ervaring helemaal aan jouw smaak aan te passen, zodat je altijd de beste orgasme ervaring krijgt die je je kunt voorstellen.

Gebruik de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg en ontdek je grenzen en mogelijkheden

Met de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg heb je alle controle in je eigen handen. De vibrator heeft 7 modi en 8 verschillende vibratiesnelheden, die allemaal met het drukknopje op de vibrator te bedienen zijn. Om de ervaring nog meer naar een persoonlijk niveau te tillen, kun je met de drie draadloze afstandsbedieningen je eigen voorkeuren programmeren. Liefhebbers van sensueel spel zullen het heerlijke aanvoelen van de siliconenvibrator bijzonder waarderen.

Voor wie is de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg geschikt?

De Ultra 7 – Vibrating Vector Egg is geschikt voor elke man, vrouw of koppel die op zoek zijn naar maximale ervaringen in bed. Het is een interessante optie voor wie hiermee begint, die een intensere ervaring zoekt of voor de meer ervaren speler die toe is aan wat nieuwe sensaties. Het bevordert een intensere band overal waar jullie je ook maar bevinden.

Verwen jezelf of je partner met de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg

De Ultra 7 – Vibrating Vector Egg helpt je om erotische fantasieën waar te maken en je sensuele territorium te verkennen. Het geeft je de kans om de punten te vinden waarmee je sensuele plezier kunt ervaren. Je erotische band met je partner zal groeien dankzij de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg.

Combinatie met andere speeltjes

De Ultra 7 – Vibrating Vector Egg sluit perfect aan bij de andere sensuele speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Je kunt het gebruiken met andere speeltjes om je ervaring verder te verrijken. Of je nu solo bent of met je partner, je kunt er veel plezier en opwinding uithalen met de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg.

Hoe moet je de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg reinigen en opslaan?

Volg altijd de reinigings- en het onderhoudsadviezen die we bij Ladykiller.nl voor de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg aanbieden. Reinig de vibrator nadat je hem gebruikt hebt met lauw water en een anti-bacteriële zeep of sexspeeltjes reiniger. Laat de vibrator op kamertemperatuur drogen en bewaar hem vervolgens op een donkere, droge plek, zoals een kast.

Waarom moet je de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Stel je zo voortdurend nieuwe uitdagingen en leer jezelf beter kennen. Verken wat er nóg meer mogelijk is. Verleid anderen met je kennis van wat er allemaal mogelijk is. We bij Ladykiller.nl hebben een breed aanbod van erotische – zoals , kit, sexy lingerie, dildo's en bondage sets – waarmee je je leven in je eigen slaapkamer spannender kunt maken. Probeer de Ultra 7 – Vibrating Vector Egg daarom ook!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888114632