Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers geeft je een bijzondere beleving tijdens -spellen of versnelde sessies. Deze tepel- en kliztuigers bieden een intensieve sensatie door de drie verschillende instelbare drukpunten: licht, medium en sterk. Deze set bestaat uit een set van 3 verstelbare tepel- en kliztuigers, waardoor jij of je partner de druk aan de binnenkant, buitenkant en onderkant exact zo aan kunt passen dat jullie het lekkerst vinden.

Wat zijn de eigenschappen van Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers?

De Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers bieden jou of je partner het volgende:

• 3 verschillende instelbare drukpunten: licht, medium en sterk
• Deze set bestaat uit een set van 3 verstelbare tepel- en kliztuigers
• Het product bevat 100% medisch siliconen en onbekende materialen
• De gebruiker kan de druk binnen, buiten en onderkant aanpassen
• Verder incorporeren de tepel- en kliztuigers de innovatieve Vortex-technologie die vibrationele sensaties produceert

Hoe kan je Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers gebruiken

Plaats de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers op je tepels of liefdesknop voor een intensieve sensatie. Steek de drie drukpunten naar binnen, aan de buiten- en onderkant voor de perfecte pasvorm. Draai de schroef om de druk te versterken of verlagen. Jouw/ je partner's tepels of liefdesknop zullen reageren op dat kleine beetje druk. Voor verdere stimulation voeg je meerdere drukpunten toe of heb je de keuze om de Vortex-technologie te proberen, die trillingen geeft die je extra laten genieten van het product.

Voor Wie zijn de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers bedoeld?

De Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers zijn dus bedoeld voor BDSM-games of versnelde masturbatie sessies. Mannen en vrouwen die er meer spanning en verandering in hun seksleven willen brengen, kunnen hier gebruik van maken. De verstelbare drukholders zorgen voor een intensieve sensatie die je ongetwijfeld ver gaat plezieren. De producten van Ladykiller.nl zijn speciaal ontworpen voor mensen die een opwindende seksuele stimulatie zoeken. Voor BDSM-liefhebbers en versnelde masturbatie sessies biedt de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers de gewenste pleasurable stimulation.

Hoe verbeteren de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers je seksleven?

Met de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers ervaren jijzelf en je partner extra sensations tijdens playtime. Deze tepel- en klitzuigers geven een intense sensatie door een verschillende kracht te kiezen en de schroef te draaien om de drukpers te verhogen of verlagen. Ook draai je deze om de Vortex-technologie toe te voegen –which resulteert in tril-stimulatie – om de beleving nog intenser te maken. Twee drukpers zorgen voor tweemaal meer plezier tijdens seksuele vrijpartijen.

Met welke andere toys en speeltjes kan je de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers gebruiken?

De Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers kan gebruikt worden samen met een korte liefdesketting of cockring entwined met voor extra stimulatie. Draag de Toys ‘n Learning-bodyharnas bij BDSM rollespelen om de ultimate sensation te ervaren. Je kan ook de twisted triplets-tepel- en klitzuigers combineren met een penis plug voor een extra intense beleving.

Hoe reinig je de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers?

Het is belangrijk om voor en na elk gebruik je Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers zorgvuldig te reinigen. Gebruik lauw water en sextoy cleaner voor een goede reiniging. Als de Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers worden gereinigd, laat je ze uitdrogen na gebruik. Ook moet je de siliconen producten vermijden met een alcoholhoudend product.

Waarom zou je de Twisted Triplets Tepel- en Klitzuigers bij Ladykiller.nl kopen?

Bij Ladykiller.nl bieden we een exclusieve selectie van sextoys en kinky accessories. De Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers staan bekend om hun fantasierijke designs en innovatieve technologie voor heerlijke seksuele stimulation. Door de improved beleving met deze verstelbare tepel- en klitzuigers is het een must-have voor iedere kinky kat die craving heeft voor meer pleasure.

Aarzel niet en kom bij Ladykiller.nl voor een ervaring om nooit te vergeten. De Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers is een vast onderdeel van onze collectie en absoluut een must-have in je sextoy-arsenaal voor de ultieme BDSM-elère en versnelde masturbationssessies. Koop vandaag je Twisted Triplets – Tepel- en Klitzuigers bij Ladykiller.nl en ervaar een ervaring om nooit te vergeten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518004444