Twilight – Feromoon Parfum voor Vrouwen – 50 ml is een uitgelezen combinatie van verleidelijke geuren van verschillende bloemen. Deze twee vloeistoffen zijn samengebracht in één uniek parfum: Twilight of Feromoon. Het geeft een intenst verfijnde, bloemige geur, en mooi gevoel aan de huid.

Eigenschappen van Twilight – Feromoon Parfum voor Vrouwen – 50ml:
– Geeft een intense, bloemige geur
– Verfijnde en langdurige geur
– Adembenemende verleidelijke aroma
– Perfect voor alle gelegenheden en seksuele activiteiten
– Fijnneutraal en lichtgewicht vloeistof

Wat is Twilight – Feromoon Parfum voor Vrouwen – 50 ml?

Twilight – Feromoon Parfum voor Vrouwen – 50 ml is een uniek parfum dat is samengesteld uit twee verschillende vloeistoffen: de feromoonparfums en de geur van verschillende bloemen. Het resultaat is een intense, diepe, maar toch lichtcondige geur die perfect is voor elke gelegenheid en seksuele situatie. De parfum blijft ook voor een lange tijd behouden, omdat het met feromoon is versterkt. De verpakking bestaat uit een handige en herbruikbare spuitflacon met een inhoud van 50 ml, zodat je het parfum altijd op zak hebt.

Hoe gebruik je Twilight – Feromoon Parfum voor Vrouwen – 50 ml?

Twilight -Feromoon Parfum voor Vrouwen – 50 ml is heel simpel te gebruiken. U kunt het aanbrengen op gevoelige huidzones, zoals de binnenkant van de polsen of hals. Breng de parfum aan op zowel rustige plekken als plekken waar er bewegingen plaatsvinden. Houd er rekening mee dat de feromoon die in het parfum aanwezig is, nog steeds aan de lucht gedeeld zal worden, wat betekent dat zelfs na het aanbrengen op de huid, je partner het aroma nog steeds zal ruiken.

Voor wie is Twilight – Feromoon Par

No tags for this post.
Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4042342006124