Twenty One – Vibrerende Diamant heeft alles waarvan je dromen – promoten we alles wat leuk, spannend en uitdagend is en staan aan de vooravond van een revolutionair seksspeeltje dat je seksleven op het gebied van genot naar een hele nieuwe dimensie zal tillen: Twenty One – Vibrerende Diamant.

Deze fancy diamant-achtige kent veel eigenschappen en is ideaal voor solo- of partner events. Deze unieke vibrator combineert een briljante combinatie van heerlijke krachtige vibraties met 8 stimulerende programma's en een fors uiterlijk dat je partner(s) in de watten legt.

Eigenschappen:

– 8 verschillende vibration modes
– Multispeed
– Licht slank en flexibel ontwerp
– Gemakkelijk schoon te maken
– Gemaakt van safe siliconen
– Veilig voor het milieu

Wat is Twenty One – Vibrerende Diamant?

De Twenty One – Vibrerende Diamant is een revolutionair seksspeeltje, of een ‘vibrator', dat je seksleven naar een nieuw level zal tillen. Zo is de vibrerende diamant bedoel om je solo- of partner evenementen te promoten die uitdagend, spannend en leuk zijn. Deze vibrator bestaat uit een briljante combinatie van krachtige vibraties, 8 verschillende vibratiemodes (waaronder multispeed) en een uniek slank en flexibel ontwerp dat ervoor zorgt dat je alle juiste plekjes kan bereiken.

Een ding is zeker: met deze diamant-achtige vibrator levert je partner een royale aantal sensuele genot. De vibrator is gemaakt van veilig siliconen dat schoonmaken zichzelf makkelijk maakt na gebruik en er is ook een optie om gereinigd te worden met een speciale reinigingslotion die speciaal voor dit soort speeltjes is!

Hoe kan je Twenty One – Vibrerende Diamant gebruiken?

Het is eenvoudig om te begrijpen hoe de Twenty One – Vibrerende Diamant gebruikt kan worden. Voordat je hem activeert, laad je hem op door middel van de meegeleverde USB-kabel. Als hij volledig is opgeladen mee je hem activeren door de achterkant van de vibrator in te drukken. Dan begint de vibrator met het 8-programma rode knoppen aan de onderkant voor een snelle en makkelijke bediening.

Bij het gebruik is het aan te raden om eerst een glijmiddel te gebruiken, omdat de vibrator gemaakt is van siliconen. En je kan de kracht van de vibraties aanpassen door de + en – knoppen. Je kan de vibratie zelfs helemaal uitschakelen als dat nodig is.

Voor wie is Twenty One – Vibrerende Diamant?

De Twenty One – Vibrerende Diamant is ontworpen voor zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers en is de perfecte vibrator om je seksleven naar een geheel nieuw niveau te tillen. Of je nu alleen speelt of met je partner, deze vibrator is ideaal voor partners die op zoek zijn naar een nieuw seksspeeltje, solo-spelers die op zoek zijn naar wat verfrissend en fantasievol avontuur, of voor een ervaring waarin je de grenzen van fysiek genot verlegt.

Hoe kan de Twenty One – Vibrerende Diamant je seksleven verbeteren?

De Twenty One – Vibrerende Diamant kan je seksleven enorm verbeteren, omdat het een manier biedt om seksuele ervaringen een unieke dimensie te geven. De fruitbare combinatie van krachtige vibraties, 8 vibratiemodes met meerdere standen, een lichtgewicht en flexibel ontwerp en body safe siliconen maakt dit tot het perfecte speeltje om van genot te genieten.

Daarnaast zal de tijd die je op de juiste plekjes richt kort worden. Dankzij zijn slanke ontwerp, kun je je partner in de watten leggen met de juiste actie.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Twenty One – Vibrerende Diamant gebruiken?

De Twenty One – Vibrerende Diamant is een veelzijdig speeltje dat kan worden gebruikt met vrijwel elk soort seksspeeltje en -benodigdheden. Of je nu op zoek bent naar een flexibel en spannend vibrerend speeltje, een ervaringschecker of een vibrator met extra krachtig en plezierig genot, je kan deze vibrator combineren met andere seksspeeltjes.

Er zijn tal van speeltjes en toys waarmee je Twenty One – Vibrerende Diamant kan gebruiken, zoals penishulpen, , straps ons, dildoes en nog veel meer. Er zijn ook genoeg vibrerende erotische apparaten waarmee je je ervaringen kunt verkennen.

Hoe moet de Twenty One – Vibrerende Diamant gereinigd worden?

De Twenty One – Vibrerende Diamant is gemaakt van siliconen dat zichzelf makkelijk kan schoonmaken na een sessie. Om de vibrator na gebruik te reinigen, kan je hem schoonmaken met warm water en milde zeep. Als je een speciale reinigingslotion hebt, kan je deze ook gebruiken.

Als je de vibrator regelmatig gebruikt, is het aan te raden om de vibrator zo vaak mogelijk te reinigen. Dit zal voorkomen dat er bacteriën ophopen en dat het speeltje aan kracht verliest.

Probeer de Twenty One – Vibrerende Diamant en koop hem bij Ladykiller.nl

Als ervaren ecommerce en sextoy-blogger kan ik alleen maar aanraden de Twenty One – Vibrerende Diamant te proberen. Deze vibrator is bedoel om solo of partner evenementen te promoten die uitdagend, spannend en leuk zijn.

Het is een veelzijdig speeltje dat met verschillende seksspeeltjes en benodigdheden wordt gecombineerd. De briljante combinatie van krachtige vibraties, 8 vibratie programma's, een slank en flexibel ontwerp en body safe siliconen maken deze vibrator tot een revolutionair seksspeeltje dat je seksbeleving naar een hele andere dimensie zal tillen.

Koop je Twenty One – Vibrerende Diamant vandaag nog bij Ladykiller.nl voor het genot en elke dag weer een nieuwe seksuele ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010478