Verrijk je seksleven met de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S! Dit imitatieleren harnas met een gemiddelde maat is gemaakt van zacht en duurzaam leer en is voorzien van twee riemen die je rond je middel en bovenbenen kunt binden voor een perfecte pasvorm. Het originele Tweeling ontwerp zorgt voor de meest comfortabele, veilige en stevige positie die een stabiele basis biedt voor elk seksueel avontuur. Houd ongekende dominantie in stand met de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S!

Eigenschappen van Tweeling – Immitatieleren Harnas – S:
– Gemaakt van duurzaam imitatieleer.
– Gemiddelde maat.
– Twee riemen die je rond je middel en bovenbenen kunt binden voor een perfecte pasvorm.
– Het originele Tweeling ontwerp.
– Comfortabel, veilig en stevig.
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat is de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S?

De Tweeling – Immitatieleren Harnas – S is een uniek imitatieleren harnas met gemiddelde maat. Het is voorzien van twee riemen die je rond je middel en bovenbenen kunt binden voor een perfecte pasvorm. Het originele Tweeling ontwerp zorgt voor een stevige basis voor elk seksueel avontuur. Het imitatieleer bevat een lage hoeveelheid polyurethaan (PU) wat zorgt voor een extra zacht en duurzaam leer. De Tweeling – Immitatieleren Harnas – S is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, koper en rood.

Hoe kan Tweeling – Immitatieleren Harnas – S gebruikt worden?

De Tweeling – Immitatieleren Harnas – S biedt gebruikers een ongekende dominantie tijdens seksuele voorkeuren. Jouw harnas helpt jou ervoor te zorgen dat je in elke positie stevig, comfortabel en veilig kunt blijven tijdens actieve seksuele episodes. Je zult snel je meesterschap versterken met de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S.

Voor wie is de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S bedoeld?

De Tweeling – Immitatieleren Harnas – S is ontworpen voor mensen van alle genders die op zoek zijn naar een comfortabel, veilig en stevig product dat hun seksleven ten goede zal komen. Of je nu een beginner of een veteraan bent in -spelletjes of op zoek bent naar een nieuwe sensatie tijdens seks, de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S zal je seksleven naar een hoger niveau tillen.

Hoe kan Tweeling – Immitatieleren Harnas – S je seksleven verbeteren?

Het Tweeling – Immitatieleren Harnas – S is ontworpen om je seksleven te verbeteren door opwindende en ongekende dominantie tijdens seksuele voorkeuren. Het kan een perfecte basis bieden om je meesterschap ten opzichte van je partner te versterken. Je kunt het ook gebruiken om je partner te helpen hun eigen dominante positie te versterken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Tweeling – Immitatieleren Harnas – S gebruiken?

De Tweeling – Immitatieleren Harnas – S is perfect te combineren met een verscheidenheid aan speeltjes en sextoys voor zowel afzonderlijk als gezamenlijk plezier. Je kunt het samen met jouw partner gebruiken tijdens BDSM-spelletjes. Het Tweeling – Immitatieleren Harnas – S is ook perfect geschikt voor een of .

Hoe moet de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S gereinigd worden?

Het is belangrijk om je Tweeling – Immitatieleren Harnas – S na elk gebruik grondig te reinigen. Je kunt dit het beste doen met wat lauw water en een oplossing van milde zeep en antiseptische alcohol. Spoel de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S met koud water en laat het vervolgens op een schone, linnen handdoek lucht drogen.

Probeer de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S

Als je op zoek bent naar een stevig, veilig en comfortabel sextoy waarmee je jouw dominantie op een nieuw niveau kan tillen, dan is de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S de perfecte keuze. Probeer deze unieke item nu en ervaar hoe je seksleven verbetert met een opwindende en ongekend ontwerp. Bestel de Tweeling – Immitatieleren Harnas – S nu bij Ladykiller.nl en ontdek de beste deals voor dit imitatieleren harnas.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

845830085953