DE TUNNEL PLUG – HOLLE BUTT PLUG – XL

Introductie: de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – XL is een van de spannendste en meest veelzijdige seksspeeltjes voor koppels, die je kan kopen bij Ladykiller.nl. De Holle Butt Plug – XL is naar een nieuw niveau gebracht, met zijn speciale holle vorm, waardoor hij zowel liefdevolle aandacht als lazering biedt. Een extra toegevoegde lus aan de achterkant laat je aan de Holle Butt Plug – XL een staartje vastmaken, voor zowel liefde en plezier als optische verleiding.

De Holle Butt Plug – XL heeft verschillende voordelen:

  • Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit
  • Extreem veilig materiaal dat makkelijk te reinigen is
  • Ergonomische vorm en comfortabele afmetingen
  • Een extra toegevoegde lus aan de achterkant
  • Luxe afwerking zonder scherpe kanten

Wat is de Holle Butt Plug – XL

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – XL is een revolutionaire butt plug die ontworpen is om je meer ruimte te geven, doordat hij van binnen hol is. Dat geeft je de mogelijkheid om beide partners tegelijkertijd te plezieren met het speeltje als een vibe met twee koppen. Je kan ook een staartje aan de lus aan de achterkant bevestigen voor een extra optische verleiding en sensatie.

De Holle Butt Plug – XL is gemaakt van hypoallergeen 100% medisch siliconen en gematteerd om de kans op irritaties te verminderen. Aan de bovenkant heeft de Holle Butt Plug – XL een extra diameter waardoor het gemakkelijker in te brengen is. Deze deelneemt ook aan het behoud van de plug, zodat je lang en intens kunt genieten.

Hoe gebruik je de Holle Butt Plug – XL

Het is belangrijk om goed voor te bereiden, voordat je de Holle Butt Plug – XL gebruikt. Zorg ervoor dat je lichaam goed opgewarmd is, voordat je begint met het aanbrengen van de butt plug. Wat ook belangrijk is om te onthouden, is dat je het juiste glijmiddel gebruikt. We raden aan om waterbasis glijmiddel te gebruiken voor een ultieme sensatie en optimaal comfort.

Zodra je aan de voorbereiding begint, kan je de plug inbrengen. Gebruik genoeg glijmiddel en wees voorzichtig, zodat je nooit meer dan comfortabele druk voelt. Als jezelf of je partner deze heeft geïnsert, kan je heerlijk beginnen met genieten van de Holle Butt Plug – XL. Houd de plug recht en gebruik je vingertoppen om licht massage te geven. Het is ook heerlijk om de plug te bewegen met kleine hoebewegingen.

Voor wie is de Holle Butt Plug – XL

De Holle Butt Plug – XL is voor iedereen die op zoek is naar extra plezier tijdens het liefdesspel. Door de speciale holle vorm, kan je externe vibrations met meerweg tegelijk bieden. Het is een geweldige manier voor twee partners om als één te ervaren, omdat het vibreert in twee richtingen. Daarnaast biedt de plug ook een staartje, waarmee je vrij kunt experimenteren met verschillend rollenspel en scenario's.

Als je de Holle Butt Plug – XL gebruikt, bevordert het ook de bloedcirculatie in de binnenkant van je anus. Bovendien, worden er meer intense glijmiddelachtige vloeistoffen geproduceerd als gevolg van de stimulatie. Daardoor is veel van de ervaringen die je ervaart extra plezierig en intens.

Combineer de Holle Butt Plug – XL met andere speeltjes uit onze winkel

Naast de Holle Butt Plug – XL hebben we in onze winkel Ladykiller.nl nog veel meer speeltjes die je kan combineren voor een speelse en sensuele avond. Probeer bijvoorbeeld een cockring, een vibe, focus op je clitoris voor extra stimulatie. Combineer een van onze liefdevolle bondagesets om de zaken nog interessanter te maken. Wat je ook doet, het aanpassen en combineren van jouw speeltjes is een perfecte manier om jouw seksleven spannender te maken.

Hoe reinig en onderhoud je de Holle Butt Plug – XL

Het onderhouden en proper maken van de Holle Butt Plug – XL is van cruciaal belang, als je jouw seksspeeltje op de beste manier wil gebruiken. Spoel het speeltje na gebruik altijd goed af onder warm stromend water en gebruik een milde zeep. Breng het speeltje vervolgens aan de lucht om te drogen. Gebruik geen alcohol, alcohol, spiritus door de Holle Butt Plug – XL kan leiden tot irritatie.

Uiteindelijk moet je altijd de Holle Butt Plug – XL in een zacht doekje wikkelen en opslaan op een veilige en schone plaats, weg van direct licht of vuur. Denk er ook aan dat je de Holle Butt Plug – XL niet gebruikt met een vettig glijmiddel. Wees altijd voorzichtig, voor een optimaal resultaat.

In conclusie…

Kortom, de Holle Butt Plug – XL is een seksspeeltje dat u kan combineren met andere speeltjes in onze winkel, waarmee je jouw seksuele ervaringen spannender maakt. De extra toegevoegde lus aan de achterkant en de holle vorm maken het speeltje tot een revolutionaire ervaring. Je kan de Holle Butt Plug – XL gemakkelijk reinigen en onderhouden, waardoor jij en je partner optimaal kunnen genieten van uw speeltje.

We raden onze klanten aan om de Holle Butt Plug – XL te proberen en te kopen in onze winkel Ladykiller.nl. Hier, voor al je seksspeeltjes, kun je kiezen uit een veelheid aan interessante speeltjes. Van tot sets, alles voor jouw sensatie en liefde. Wees niet bang om de Holle Butt Plug – XL aan te schaffen en te ervaren wat plezier biedt!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

852184004578, 852184004585