Tunnel Plug Holle Butt Plug – M

Vergroot Uw Lust In De Slaapkamer Met De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M Van Ladykiller.nl

De Tunnel Plug Holle Butt Plug – M is een revolutionaire speeltje die je slaapplaats onvergetelijk kan maken. Deze middelgrote butt plug heeft een speciale opening waardoor je andere speeltjes kunt gebruiken voor extra plezier. Perfect voor ervaren butt plug gebruikers die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends.

Met de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M krijg je niet alleen meer stimulatie tijdens het spelen met deze unieke glijmiddel-incompatible plug, maar je kunt ook experimenteren met andere intieme accessories om eindeloos veel manieren te vinden om jouw partner te verrassen.

Eigenschappen van de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M

  • Kan worden gespoten met een milde-seks speeltje reinigingsmiddel om na elk gebruik hygiënisch te zijn.
  • Gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen.
  • Beschikbaar in verschillende maten – speciaal ontwikkeld voor veeleisende gebruikers
  • Open holte in de plug voor meer plezier
  • Veilig en gemakkelijk te gebruiken
  • Glijmiddel-incompatible – voel al het plezier direct op je huid

Wat Is De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M?

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M is een revolutionaire anale speeltje dat ontworpen is om zowel beginners als gevorderden te accomoderen. Deze butt plug is gemaakt van hoogwaardig medisch grade siliconen en is voorzien van een speciale opening voor extra afwisseling tijdens het spelen. Door de glijmiddelonveilige eigenschappen kun je een meer intense sensatie en stimulerende warming-up krijgen voordat je je avontuur begint.

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M is ook veilig en gemakkelijk te gebruiken en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Je kunt het onder de kraan stomen met een mild sexspeeltje reinigingsmiddel en daarna met een luchtstroom of föhn laten drogen.

Hoe Gebruik Je De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M?

Voordat je begint met gebruik van de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M, is het belangrijk om eerst je grenzen te verkennen. Neem de tijd en experimenteer om te ontdekken wat je nieuwe seksspeeltje met je te doen heeft.

Voordat je de plug gaat gebruiken, is het aan te raden om eerst een glijmiddel te gebruiken. Het waterbasisglijmiddel is het beste keuze voor deze butt plug.

Vervolgens kun je beginnen met het verkennen van je grenzen. Maak het eerst comfortabel voordat je de plug verder introduceert. Als je dit doet, denk er dan aan om achterwaarts te bewegen in plaats van naar voren. Je kunt ook meerdere speeltjes tegelijk gebruiken voor extra stimulatie.

Pas als je er klaar voor bent, kun je de plug verder introduceren. Terwijl je dit doet is het belangrijk om je eigen comfortniveau te respecteren. Je hebt misschien wat meer glijmiddel nodig als je het verder opvoert, maar houd het zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk voor jezelf.

Voor Wie Is De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M Geschikt?

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M is speciaal ontworpen voor veeleisende gebruikers. Beginners voelen zich meteen thuis met dit speeltje omdat het gemakkelijk te gebruiken is. De extra opening biedt gevorderden de mogelijkheid om meer intieme speelmomenten te beleven tijdens het spelen met dit seksspeeltje.

Hoe Kan De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M Ons Leven Verrijken?

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M is een revolutionair speeltje dat je genoeg afwisseling kan bieden tijdens je intieme avonturen met je partner. Het grote voordeel van deze plug is dat je de kans krijgt om andere intieme van Ladykiller.nl te combineren voor eindeloos veel manieren om je partner te verrassen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een of dildo toe te voegen tijdens het spelen met de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – M. Het voordeel is dat je deze op elk moment kunt vervangen of verbergen als je het gevoel hebt dat het spel te heftig wordt.

Daarnaast is het belangrijk om altijd hygiene te observeren. Na elk gebruik is het verstandig om de plug schoon te maken met een milde seksspeeltje reinigingsmiddel en daarna te laten drogen.

Is Nu Het Moment Om Comfortabel Te Worden Te Seksspeeltjes Van Ladykiller.nl?

Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om je intieme avonturen te verbeteren, kun je eindeloos veel vermaak vinden in onze online winkel Ladykiller.nl. We hebben een breed scala aan intieme accessoires van anale speeltjes tot , dildo's, penisringen, penis sleeves en ball stretchers.

Ons assortiment is voor iedereen toegankelijk en biedt de mogelijkheid om je slaapkamer of intieme avonturen naar een heel ander niveau te brengen. Vergeet ook niet dat als je onze accessoires koopt, je een garantie krijgt voor het product van 5 jaar op materiaal en constructiefouten.

Maak je leven compleet met de Tunnel Plug Holle Butt Plug – M van Ladykiller.nl voor een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

852184004233, 852184004240