Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L

De ultieme manier voor spannende seksspeeltjes

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L levert de nieuwe standaard in seksspeeltjes. Deze toestel biedt een perfecte mix van vermaak en functionaliteit, zodat je de meeste uit je avontuurlijke momenten kunt halen. Met een ongelooflijke pasvorm en een aantal interessante functies, is de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L de ideale manier om je seksleven te verrijken.

Met een gladde en flexibele buitenkant die gemakkelijk te manipuleren is, heeft de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L fights aan comfort en veelzijdigheid. De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L kan worden gebruikt voor verschillende manieren van vermaak, waardoor het een ideale keuze is voor stellen.

Vanwege de holle binnenkant is de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L compatibel met alle huidige technologieën, waardoor je er verschillende dingen mee kunt doen. Met een maximaal vermogen van 500 watt en diverse controlefuncties, krijg je het perfecte seksspeeltje dat je avontuur verrijkt.

Mogelijkheden met de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L:

  • Flexibele buitenkant om extra comfort te bieden
  • Compact design om te passen in elk sexleven
  • Eenvoudige bediening om de gebruiker ervaring in optima forma te laten verlopen
  • Hollle binnenkant, geschikt voor verschillende technologieën
  • Maximaal vermogen van 500 watt voor meer mogelijkheden
  • Diverse controles om een optimaal vermaak te bekomen

Wat is de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L?

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L is een revolutionair seksspeeltje dat flexibel, comfortabel en veelzijdig is. Perfect om vermaak en een spannend avontuur toe te voegen aan je seksleven. De buitenkant is gemaakt van siliconen en is flexibel, zodat het naar de buigingen past en je meer kunt genieten van het speeltje. Dankzij de holle binnenkant is de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L toe te passen voor het gebruik met andere technologieën zoals sensoren, of andere apparaten die je avontuur verrijken.

Bovendien kan de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L gemakkelijk worden bediend met zijn eenvoudige bedieningsknop. We hebben geoptimaliseerd de bovenste controleknop, zodat je het optimaal kan gebruiken zonder dat je de knop naar buiten hoeft te trekken. Met een maximaal vermogen van 500 watt kun je van alle mogelijkheden genieten die de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L te bieden heeft.

Voor wie is de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L geschikt?

De Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L is geschikt voor alle leeftijden en geslachten die op zoek zijn naar manieren om hun seksleven te verrijken. Of je nu single bent of in een relatie, je kunt ermee experimenteren en de sensaties die je ervaart verhogen. Omdat de buitenkant flexibel is en de perfecte pasvorm heeft, is de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L geschikt om met partner te gebruiken.

Ook is de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L geschikt voor het gebruik met andere speeltjes. Je kunt de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L combineren met vibrators, sensoren en andere apparaten in onze winkel en experimenteren met de mogelijkheden die dit seksspeeltje je te bieden heeft.

Gebruik, reiniging en verzorging van de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L

Gebruik bij het gebruik en reiniging van de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L altijd een geschikte glijmiddel. Zorg ervoor dat je de of siliconen kiest, omdat deze niet zullen aantasten de holle binnenkant of de buitenkant. Voor het gebruik dien je, ten eerste een geschikte glijmiddel te kiezen en het speeltje aan te brengen. Breng dan geleidelijk wat glijmiddel aan voor extra comfort.

Voor de en reiniging dien je de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L schoon te maken met water en antibacteriële zeep. Spoel daarna de Plug grondig schoon en laat hem daarna goed drogen. Daarna kun je hem eenvoudig opbergen.

Verbeter je seksleven met de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L

Verbeter en verrijk je seksleven met de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L. Met een flexibele buitenkant, hollle binnenkant en een eenvoudige bedieningsknoppen krijg je het meest veelzijdige en comfortabele seksspeeltje dat er is. Bekijk bovendien onze andere seksspeeltjes om jouw avontuurlijke momenten nog leuker te maken.

Dankzij de veelzijdigheid, professionaliteit en functionaliteit van de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L kunnen je seksleven verrijken. Probeer het uit in Ladykiller.nl en voeg spanning toe aan je avonturen in de slaapkamer. Bij Ladykiller.nl vind je een breed scala aan , vibrators, speeltjes en andere accessoires om je leven spannender maken.

Verbeter je seksleven, experimenteer, ervaar en geniet met de Tunnel Plug – Holle Butt Plug – L!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

852184004257, 852184004264