Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks – Aanzetten tot avontuur!

De Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks bevat drie verschillende butt plugs. Elk heeft een eigen maat en vorm die je je seksleven een extra boost kan geven. De butt plugs geven je een unieke ervaring en avontuur die perfect is voor zowel beginners als gevorderde seks toy liefhebbers. Met de set van 3 butt plugs heb je de mogelijkheid een ongelooflijk echte and intense ervaring mee te maken.

Wat is de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks?

De Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks is een set van 3 verschillende butt plugs met elk een andere maat, design en vorm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig en hygiënische materialen zoals siliconen en ABS kunststof. Siliconen is een zacht materiaal wat zich goed aanpast aan de vormen van je lichaam. ABS kunststof is sterk en geeft een solide stevige feel bij gebruik. De 3 butt plugs hebben een verschillend design en vorm, met drie kegels die steeds langer worden en wat de plugs hun naam geeft: Triple Cones – Butt Plug Set.

Hoe kan je de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks gebruiken?

De Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks kan je als individueel butt plug gebruiken of als set van 3 butt plugs. Het is aan te raden na het beginnen met de eerste plug om wat glijmiddel te gebruiken, aangezien het invoegen van de plugs vanzelfsprekend meer als soms enig weerstand biedt. Als eerste heb je de kleinste plug uit de set, die het gemakkelijkste is om comfortabel in te voegen. Als je daarna klaar bent met de eerste plug en je gevoel klaar bent om het daaropvolgende stapje te zetten dan kan je ontspannen je daarvoor voorbereiden.

Voor wie is de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks bedoeld?

De Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks is bedoeld voor zowel beginners als gevorderde seks toy liefhebbers. De Butt Plug set is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring dankzij de drie verschillende butt plugs. Het is een perfecte set voor iedereen die zich wil verdiepen in verschillende sensaties en erotiek.

Hoe kan de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks je seksleven verbeteren?

De Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks geeft je, bij gebruik, een intense sensatie doordat er blijvend druk staat op je anal spieren. Ook als je de butt plug niet meer in je hebt gegoten geeft het nog een zalig gevoel van binnen uit. De additionele sensatie geeft je de mogelijkheid een ongelooflijk echt en intens seksueel avontuur te beleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks gebruik?

Met de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks kan je in combinatie met andere seks speeltjes en toys een extra intense ervaring krijgen. Een apparaat als een , , armband, vinger vibrator en/of cockring geeft je een nog meer bevredigende ervaring. Hierbij geld wel, om te voorkomen dat er bacteriën verspreid worden, dat je het materiaal van de products goed reinigt zodat je lichaam blijft gezond.

Hoe moet je de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks reinigen?

Als je je Triple Cones – Butt Plug Set hebt gebruikt dan is het belangrijk ze goed schoon te maken voordat je ze opbergt. De beste manier om de products schoon te maken is door ze af te spoelen met warm water en een fysische antiseptische zeep of toy cleaner. Als je de producten proper genoeg je vindt dan kan je ze afdrogen met een zachte doek en met een andere doek die alleen gebruikt wordt om sextoys proper te maken dan kan je op de plug of product lichtjes sprayen met een toy spray.

Aanbeveling om de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je opzoek bent naar een leuk en veilig set van 3 butt plugs die zo verschillend zijn als de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks dan raden wij je aan om deze te proberen. Je kan deze set natuurlijk gewoon in de sekswinkel halen maar iedereen met ervaring in sextoys heeft ons aangeraden Ladykiller.nl te kopen. Zij hebben een uitgebreid assortiment van seksspeeltjes en toys. We raden jou dan ook aan om de Triple Cones – Butt Plug Set – 3 Stuks hier vandaan te halen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

848518037596, 848518037602