De Trendsetter – Vibrerende Butt Plug is een revolutionaire die een unieke ervaring biedt als je van anale stimulatie houdt. Met deze wordt het mogelijk om intense vibratie te ervaren aan de meest intieme plekken. Ervaar ongekende seksuele ontlading met de Trendsetter – Vibrerende Butt Plug.

Eigenschappen van de Trendsetter – Vibrerende Butt Plug:
– Gemaakt van 100% medisch siliconen
– Verkrijgbaar in verschillende formaten
– 10 Vibratie functies
– Waterdichtheid
– WiFi verbinding om te bedienen

Wat is de Trendsetter – Vibrerende Butt Plug?

De Trendsetter – Vibrerende Butt Plug is een soort vibrator, speciaal gemaakt voor anale stimulatie. De medisch siliconen plug is verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor er voor iedereen wel een uitdaging te vinden is. U kunt kiezen uit 10 vibrerende functies om uw seksuele avonturen naar een hoger niveau te brengen. Deze plug biedt de balans tussen comfort en plezier, zodat u de ultieme ervaring kunt vinden tijdens de intiemste momenten.

Hoe gebruik je Trendsetter – Vibrerende Butt Plug?

Gebruik de Trendsetter – Vibrerende Butt Plug op een comfortabele en veilige manier. Voordat u de buttplug gebruikt, is het belangrijk dat u uzelf voorbereid. Gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor de beste resultaten en begin rustig. Glijmiddel minimaliseert irritatie en voorkomt schade aan de buttplug en uw lichaam. Nadat u de buttplug heeft ingebracht, kunt u hem bedienen via een WiFi verbinding en de vibrerende functies activeren.

Voor wie is de Trendsetter – Vibrerende Butt Plug?

De Trendsetter – Vibrerende Butt Plug is voor iedereen die op zoek is naar een unieke seksuele ervaring. Of u nu seksueel ervaren bent of nieuw bent in het seksuele speelterrein, deze buttplug biedt een kans om uw seksuele horizon te verbreden. Gebruik het alleen of samen met uw partner voor een avontuur dat u niet snel zult vergeten.

Hoe kan Trendsetter – Vibrerende Butt Plug je seksleven verbeteren?

De Trendsetter – Vibrerende Butt Plug kan je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Hij biedt niet alleen een intense seksuele stimulatie, maar kan ook een verdieping betekenen in uw bondgenootschap met uw partner of met uzelf. De plug biedt vibrerende sensaties die op verschillende manieren genot en heftige ontlading kunnen opwekken, wat als een geschenk kan zijn voor uw seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Trendsetter – Vibrerende Butt Plug gebruiken?

De Trendsetter – Vibrerende Butt Plug past perfect bij de meest intieme rollenspel situaties en kan ook gecombineerd worden met andere speeltjes en toys. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een vibrerende stimulator voor meer intense clitorale stimulation. Verder kan je ook kiezen voor een vibrerende , klemmen of een halsband om je seksleven spannender te maken.

Hoe moet je Trendsetter – Vibrerende Butt Plug reinigen?

Het is belangrijk om uw Trendsetter – Vibrerende Butt Plug na elk gebruik te reinigen. Het is best om een milde zeepoplossing te gebruiken met warm water en een mild antibacterieel middel om schimmel, bacteriën en andere resten te verwijderen. Vergeet ook niet om na elke reiniging het speeltje goed af te spoelen om alle resten te verwijderen.

Aanbeveling

Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om de seksuele ervaring te verbeteren en op een veilige, genotvolle manier te genieten, dan is de Trendsetter – Vibrerende Butt Plug de perfecte keuze. U kunt deze revolutionaire buttplug kopen op Ladykiller.nl en ontdekken hoe hij uw seksuele horizon kan verruimen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504006819, 4061504006826