Toxic Powder – Teddy is een nieuw, innovatief sextoy dat je anticipeert op je wildste fantasieën en seksuele verlangens. Met dit multi-functional sextoy speel je constant met nieuwe manieren om jezelf of je partner tegen het hoogst bereikbare seksuele niveau te stimuleren. Het product kan gemakkelijk vertrouwenloze geesten en verveelde relaties weer omvormen tot een sappig avontuur.

Eigenschappen van Toxic Powder – Teddy:
– Flexibele accessoirementen die je seksuele avontuur ondersteunen
– Gemakkelijk te gebruiken en eenvoudige bediening
– Bedekt met een velvet soft substraat
– Waterdicht ontwerp voor gemakkelijke reiniging
– Compatibel en aan te sluiten op ander speelgoed
– USB-oplaadfunctie met USB-kabel

Wat is Toxic Powder – Teddy?

Toxic Powder – Teddy is een grafisch, revolutionair sextoy dat volledig in staat is om te exploderen met je wildste seksuele verlangens. Het product is gemaakt van veilig, siliconen materiaal dat eenvoudig schoon te maken is met een milde reinigingsoplossing. De zachte, velvet cover voelt stevig aan, zodat je niet alleen een zeer intense ervaring krijgt, maar ook een gevoel van ultiem comfort. Je seksuele verlangens liggen volledig onder je controle terwijl je speelt met de verschillende instellingen en strijkt met rhytmes.

Hoe gebruik je Toxic Powder – Teddy?

Gebruik de afstandsbediening bij het gebruik van de Toxic Powder – Teddy om er voor te zorgen dat je alle bereikbare punten in de kamer stimuleert. Verander de vibraties tot je een instelling hebt gevonden die je het meest aanspreekt. Door de veelzijdigheid van Toxic Powder – Teddy is er altijd een nieuwe instelling die past bij je seksuele avonturen. Pas de actie bovenaan je favorieten toe wanneer je wilt genieten van de kracht van deze wieldoppen. Maak je avontuur af met de intensiteit van de rhytmes die door het speelgoed worden vermoedzamd.

Voor wie is Toxic Powder – Teddy bedoeld?

Toxic Powder – Teddy is voor iedereen bedoeld en past perfect bij individueel of gemeenschappelijk seksspel. Of je nu een beginnende bent of al een ervaren seksspeler bent, er is iets voor iedereen. De nieuwe gebruikers zijn eenvoudig te leren met behulp van de gebruikershandleidingen en het intuïtieve design.

Hoe verbeteren Toxic Powder – Teddy je seksleven?

De Toxic Powder – Teddy biedt extravagantie aan de sensationele seksuele ervaring die je voortdurend verkent. Het is ontworpen om je fantasie te ontdekken, te verrijken en te vervullen. Het product is een uitstekende manier om je seksuele creativiteit de vrijheid te geven en je verkenning van verschillende technieken te verbeteren. Het stimuleert verschillende deelgebieden van het genitale gebied en biedt je de mogelijkheid om in een verscheidenheid aan posities te experimenteren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Toxic Powder – Teddy gebruiken?

Toxic Powder – Teddy is perfect afgestemd om vanuit elke hoek gebruikt te worden. Het product is bedoeld om gecombineerd te worden met andere speeltjes en toys. De accessoire die bij de Teddy wordt geleverd kan je gebruiken om andere sextoys aan te sluiten. Evalueer de mogelijkheden die je met deze intriguing combinatie kunt creëren en laat je fantasie vrij om hen tot maximale zintuiglijke extases te brengen.

Hoe reinig je de Toxic Powder – Teddy?

Om de Toxic Powder – Teddy schoon te maken, gebruik je een milde reinigingsoplossing, zodat de velvet-cover en het siliconen oppervlak gereinigd worden. Spoel het speelgoed af en droog het dan met een schone doek. Gebruik ook de USB-kabel om de batterij te laden en zo te vermijden dat er te veel stroomgebruik is en de kabel te veel warm wordt.

Aanraden aan de klant Toxic Powder – Teddy te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Probeer de Toxic Powder – Teddy en stap in een nieuwe wereld van pleasure. Bij Ladykiller.nl voel je een onevenaarbare sensatie die je lichaam in extase bevrijdt. Geniet van alle sensuele verkenningen en laat je gevoelens een wereld laten openen, waarin er geen plaats is voor beperkingen. Probeer de verschillende instellingen, profiteer van de snelheid en de kracht van de eco-friendly technologie en gebruik de eenvoudige bediening alleen of met je partner. Misschien geef je je seksuele verkenningen een ​​nieuwe definitie met deze revolutionaire sextoy. Bekijk de verschillende modellen en prijzen en breid je seksspeeltje collectie uit met de items van Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

4061504006413, 4061504006420