Met de Touw – 5 m heb je een speeltje dat verschillende mogelijkheden biedt voor alle soorten van en biedt de eindeloze mogelijkheid van kinky sensuele avonturen. Touw – 5 m is geschikt voor gevorderden en beginners in bondage en biedt een solide basis voor bondage spel.

De eigenschappen van Touw – 5 m zijn:

-Ontworpen speciaal voor bondage spel;
-Gemaakt van hoge kwaliteit polyester om sterk te zijn;
-5 meter in lengte voor verschillende toepassingen;
-Ideaal voor het vastbinden van beide handen en voeten;
-Geschikt voor de meest intieme bondage avonturen;
-Kan je fantasieën waarmaken en ervaringen verrijken.

Wat is Touw – 5 m

Touw – 5 m is een hoogwaardig polyester touw geschikt voor bondage speel. Het touw is sterk, solide en verkrijgbaar in 5 meter lengte. Het touw is ideaal voor gevorderden en beginners die de wereld van bondage willen ontdekken of de intimiteit willen vergroten. Bouw met dit touw fantasievolle bondage kunstwerken, zoals een boeien hoofdkapje in het hoofdkussen of een cross lasso.

Hoe gebruik je Touw – 5 m?

Het intuïtieve bonage touw, heeft een comfortabele structuur zodat je hem gemakkelijk los en strak kunt knopen. Pak het touw bij de buitenkant met je duim en wijsvinger en draai je hand om. Als je de eerste paar centimeter hebt gevormd, moet je de draad met je andere hand verder aantrekken, waardoor je het touw rond je duim draait. Hierna kun je verder knopen, knopen en hechten op de manier die je wenst, zolang het dicht bij het lichaam blijft.

Voor wie is Touw – 5 m bedoeld?

Touw – 5 m is geschikt voor iedereen die kinky bondage avonturen wil ontdekken. Of je nou een beginner bent of al enige bondage ervaring hebt, Touw – 5 m is geschikt voor elk niveau. Zowel mannen als vrouwen kunnen het touw op verschillende manieren gebruiken voor een meer solide basis in de luxe van bondage.

Hoe verbetert Touw – 5 m je seksleven?

Met de Touw – 5 m kan je genieten van een intense bondage sekservaring. Door het touw om je lichaam te knopen, worden al je erogene zones versterkt, verstevigd en gevoeliger – hou je vast voor een toegevoegde dimensie aan begeerte en bevrediging. Daarnaast kun je het touw gebruiken om een kunstwerk te creëren dat fantasie en kunst samenbrengt.

Met welke andere sextoys werkt Touw – 5 m?

Touw – 5 m is een essentieel onderdeel van je collectie sextoys. Het is op verschillende manieren te gebruiken met andere sextoys. Met een kun je het touw gebruiken om je meest intieme plekjes extra te laten beleven, of je kunt het combineren met smeekbedes voor heerlijke sensuele bondage avonturen. Pareer het touw ook met string ballen, kietel speeltjes of beddenankers voor ultieme bondage beleving.

Hoe reinig je Touw – 5 m?

Om de duurzaamheid, kwaliteit en hygiëne van Touw – 5 m te verzekeren, is het belangrijk dat je regelmatig reinigt en goed onderhoud. Reinig het touw met een milde zeep en lauw water, laat het touw drogen en bewaar het op een koele, droge plaats. Als je het touw buiten de sextoys verwerkt, desinfecteer het dan met een decentrale desinfecteringsoplossing.

Waarom zou je Touw – 5 m moeten kopen?

Touw – 5 m is geschikt voor kinky avonturen en biedt grenzeloze creativiteit. Ontdek de luxe in bondage en geniet van het comfort van een solide touw. Gebruik het om beide handen en voeten te binden of om een kunstwerk te creëren dat fantasie en kunst samenbrengt. Probeer de Touw – 5 m ook in combinatie met andere sextoys voor intense bondage belevingen en haal het vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522642696