Touch Me – en is een must-have voor iedereen die in haar of zijn seksleven avontuur wil. Met deze life-like stimulator worden je G-spot en zo geïrriteerd dat je ongekende sensaties zult ervaren. Ben je op zoek naar een specifieke stimulatie die je echt verder zal brengen? Bekijk dan de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator.

Belangrijkste eigenschappen van de Touch me – G-Spot en Clitoris Stimulator:

– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Volledig medisch goedgekeurd materiaal
– Modern design met vacuümeffect
– Uitstekende grip en handig in gebruik
– Snel te ledigen
– Pijnloos

Wat is Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator?

Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator is een revolutionaire seksuele stimuleringskit die je G-spot en clitoris stimuleert. Het is gemaakt van een stevig materiaal dat warm aanvoelt en biedt een perfecte stimulatie. Het moderne design van deze seksuele stimuleringskit biedt een unieke ervaring. Met een krachtige vacuümtechnologie zorgen dat je zo heftig mogelijke G-spot en mee zult maken. Met deze technologie kun je de stimulatie aanpassen. De Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hoe gebruik je de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator?

Het gebruik van de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator is eenvoudig. Neem de G-spot en Clitoris Stimulator in je hand en kom er mee in contact met je clitoris. Als u de juiste positie gevonden hebt, druk je de Stimulator aan op je G-spot. De Stimulator zal automatisch een vacuüm creëren dat je G-spot en clitoris vervolgens omzit met een heerlijk gevoel. Naarmate het vacuümeffect meer zal worden versterkt, zul je zelf weten wat de beste setting is voor jouw ultieme genot.

Voor wie is de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator bedoeld?

De Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator is bedoeld voor vrouwen of stellen die in hun seksleven avontuur willen beleven. Met deze revolutionaire G-spot en clitoris stimuleringskit worden je is gegarandeerd een veel heftigere stimulatie en meer genot. Als je al een sextoy fan bent en op zoek naar een andere mate van genot, dan ben je de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator aan het juiste adres.

Hoe verbeter je je seksleven met de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator?

De Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator is een perfecte tools om je seksleven te laten verrijken. Door de vibrantie in je seksleven te introduceren en je G-spot en clitoris te stimuleren, zul je meer genot ervaren. De krachtige vacuümtechnologie maakt het mogelijk om een intenser orgasme te ervaren. Of het nu net is begonnen met je partner of je bent al decennialing samen, met de Touch me Stimulator maak je je seksleven alleen maar spannender en intenser.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator gebruiken?

De Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator is te combineren met een breed scala aan seksspeeltjes en toys. Combineer de Stimulator bijvoorbeeld met een vibrerende penisring of een en voel zelf het verschil. Naast dat je de Stimulator alleen kunt gebruiken, kun je hem in combinatie met andere toys enorm versterken.

Hoe reinig je de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator?

Reinig de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator na gebruik om infectueuze ziekten te voorkomen. Gebruik een sekstoy cleaner of warme zeep. Reinig daarna de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator en laat deze in een warm en droog plaats rusten. Wil je een extra stap zetten en de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator steriliseren? Gebruik dan een sextoy sterilisator of hogedruk water.

Kopen bij Ladykiller.nl

Ben je overtuigd om voor de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator te gaan? Bestel deze dan bij Ladykiller.nl. Onze seksshop biedt een ruim assortiment aan sextoys en stimulerende apparaten. Ladykiller.nl staat altijd voor militaire netheid, begrijpelijk advies, verzekerde kwaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ga voor de Touch Me – G-Spot en Clitoris Stimulator en verras jezelf met een revolutionaire ervaring.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

4061504036632, 4061504036649