De Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN – 18 cm is net zo stevig als een echte penis, maar dan zonder de gevoelige gevoelens die een echte penis kan hebben. Hij is gevormd uit gerenoveerde ULTRASKYN, waardoor hij aanvoelt als een echte penis. De lengte van de dildo is 18 cm, waardoor hij zich uitstekend leent om een ​​diepe penetratie te bevorderen. De dildo is uitgerust met een vierkante voet, zodat hij je niet kan vallen terwijl je ermee aan het spelen bent. De dildo is ook ontworpen met een verbluffend realistisch uitziend geslacht van het voortplantingsorgaan, met een subtiel verwarmend effect voor extra stimulatie.

Eigenschappen van Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm
• Gemaakt van ULTRASKYN voor een realistisch gevoel
• 18 cm lang met een 4 cm dikte
• Gewicht van 400 gram
• Vierkante voet voor extra stevigheid

Wat is Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is een mannelijke vervanger die is ontworpen om je een realistische seksuele ervaring te geven. De 18 cm lange, 4 cm dikke dildo is gemaakt van ULTRASKYN: een speciale formule die is ontworpen om je spelrelatie levensechter te maken. De ULTRASKYN is veerkrachtig en reageert op druk, precies zoals een echte penis zou doen.

Hoe gebruik ik Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

De Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is gemaakt voor intens plezier. Eerst moet je de dildo smeren met glijmiddel om de ervaring soepeler te maken. Vervolgens kun je de dildo gebruiken zoals je wilt, zoals bijvoorbeeld penetratie tijdens solo of heteroseksuele seksuele activiteiten. Je kunt de dildo ook aandacht gevend wrijven aan je en zelfs anale marges spelen. De vierkante voet op de onderzijde van de Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm zorgt ervoor dat hij niet bij het gebruik wegglijdt. Eenmaal klaar, gewoon afspoelen met warm water en milde zeep.

Voor wie is Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

De Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een realistisch gevoel tijdens hun seksuele activiteiten. Het is ook een uitstekende optie voor degenen die alleen in de slaapkamer spelen. De dildo is ook een goede keuze voor degenen die een echte penis willen ervaren, maar geen echte partner willen of kunnen hebben.

Hoe kan Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm je seksleven verbeteren?

Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm staat garant voor intense en sensationele ervaringen. De ULTRASKYN-formule reageert bij druk op een manier die lekker aanvoelt. De verfijnde punt van de dildo biedt gerichte stimulatie in iedere penetratie, waardoor er altijd verlangen is om meer te willen. Met de dildo krijg je een ervaring die leeftijdloos is, waar iedereen van kan genieten.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm gebruiken?

De Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is een ideaal seksspeeltje om te combineren met andere speeltjes. Sommige van de meest populaire producten om te combineren met de Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm zijn seksspeeltjes zoals cockrings, , , en clit-suckers. Deze andere seksspeeltjes kunnen zorgen voor extra sensatie en stimulatie.

Hoe reinig je Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm moet na elk gebruik grondig worden gereinigd. Om dit te bereiken, gebruik een antibacteriële zeep en lauw water. Omdat dit een seksspeeltje is gemaakt van ULTRASKYN moet je er voorzichtig mee zijn. Gebruik geen agressieve of schurende schoonmaakmiddelen of -materialen om schade te voorkomen. Droog vervolgens de dildo af met een schone handdoek en bewaar hem op een koele, donkere plaats.

Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm uitproberen?

Als je op zoek bent naar een mannelijke vervanger met een realistischer voelen dan is de Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm een uitstekende keuze. Dit seksspeeltje is gemaakt van ULTRASKYN, waardoor het flexibel en veerkrachtig is, precies zoals een echte penis. Haal je eigen Tommy Pistol – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar zelf het sensationele gevoel dat deze dildo je kan geven!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421075408