De Tickle – Vibrerende Cockring, Verander je seksleven met deze gamechanger!

Liefhebbers van avontuur en spanning, luister goed! Voor de opwindende ervaring ga je met de Tickle – Vibrerende Cockring. Deze gamechanger heeft de potentie om het leven van liefhebbers van seksueel plezier te veranderen. Met zijn flexibiliteit en kracht geeft de Tickle – Vibrerende Cockring niets dan hoge prestaties.

De Tickle – Vibrerende Cockring combineert de absolute beste elementen van de ‘oude' met de verbluffende vibratietechnologie. Het ontwerp is gebaseerd op een krachtige, trillende kern met een zachte siliconen mantel waardoor hij aangenaam aanvoelt en flexibel is. De motor en het batterijvakje zijn discreet verborgen.

Krachtige voordelen van de Tickle – Vibrerende Cockring

• Flexibel, comfortabel en duurzaam – perfect voor lange uren van plezier.
• 10 verschillende vibratieniveaus en patronen voor een Meer variteit en passende sensaties.
• Discrete, compacte vorm waardoor het perfect is onder je favoriete lingerie.
• Milieuvriendelijk en waterdicht, waardoor het gemakkelijk is schoon te maken.

Wat is de Tickle – Vibrerende Cockring?

De Tickle – Vibrerende Cockring is een revolutionaire nieuwe manier om je seksleven naar een hoger niveau te brengen. Het is een sensuele speeltje dat elk koppel kan vermaken met een uitgebreide selectie aan trillingsstanden, van subtiel trillen tot een daverend crescendo. De cockring is gemaakt van een zacht, flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt op de penis.

De Tickle – Vibrerende Cockring heeft 10 verschillende vibratieniveaus en patronen, wat je een eindeloze variëteit aan fantasierijke seksuele opties geeft. U kunt de ring zelfs op afstand bedienen met de afstandsbediening. Het is ook milieuvriendelijk, waterdicht en makkelijk te reinigen. Dus als U van een comfortabel speeltje houdt, dan is de Tickle – Vibrerende Cockring voor U!

Hoe gebruik je de Tickle – Vibrerende Cockring?

De Tickle – Vibrerende Cockring is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt door iedereen die op zoek is naar extra sensaties. Om de Tickle – Vibrende Cockring te gebruiken, moet u de krachtige draadloze afstandsbediening gebruiken om het aan de Tickle – Vibrerende Cockring te koppelen. Vervolgens kunt u experimenteren met verschillende trillingsstanden, door op de knoppen op de afstandsbediening te drukken.

De Tickle – Vibrerende Cockring is een fantastische speeltje voor iedereen die graag met hun seksleven experimenteren. Het is een perfect speeltje voor koppels die op zoek zijn naar extra stimulation en die hun fantasieën ver weg willen dromen. Door de verschillende trillingsstanden kan het koppel gesynchroniseerde sensaties creëren, wat helpt om het genot te verhogen. De Tickle – Vibrerende Cockring is ook een perfect speeltje voor singles die veel plezier willen hebben in hun eentje.

Voor wie is de Tickle – Vibrerende Cockring geschikt?

De Tickle – Vibrerende Cockring is geschikt voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie, spanning en plezier in de slaapkamer. Voor koppels is dit speeltje perfect voor gesynchroniseerde sensaties, die helpen om het genot te verhogen. Voor singles is het een perfecte manier om jezelf te verwennen door bijvoorbeeld daar incidentele trillingen toe te voegen aan de normale situatie.

Hoe de Tickle – Vibrerende Cockring het leven verbetert

De Tickle – Vibrerende Cockring is het perfecte speeltje voor het creëren van extra spannende sensaties. Met de flexibiliteit, duurzaamheid en kracht van de Tickle – Vibrerende Cockring kunt u in geavanceerde seksuele helden verandert. Het komt zelfs met een afstandbediening waarmee u trillingen kunt toevoegen aan wat anders een normale seksuele situatie zou zijn.

De Tickle – Vibrerende Cockring kan ook worden gecombineerd met andere seksspeeltjes die in onze shop Ladykiller.nl verkrijgbaar zijn. Onze online winkel heeft een grote selectie aan , stimulerende middelen, cockrings, speeltjes en massageoliën voor nog meer seksueel plezier en sensuele avonturen.

Hoe kan de Tickle – Vibrerende Cockring schoon worden gemaakt?

Net als alle andere seksspeeltjes is het belangrijk om de Tickle – Vibrerende Cockring schoon te maken. De cockring is waterdicht, dus je kunt een lichte zeepoplossing gebruiken om het speeltje goed schoon te maken. Zorg er altijd voor dat de Tickle – Vibrerende Cockring goed is gedroogd voordat het wordt opgeslagen.

Waarom klanten de Tickle – Vibrerende Cockring moeten proberen?

De Tickle – Vibrerende Cockring is een revolutionaire manier om je seksleven naar een hoger niveau te brengen. Door de flexibiliteit, kracht en de discrete compacte vorm kan iedereen proberen nieuwe, leukere, sensationeleer seksuele avonturen te beleven.

Als u op zoek bent naar extra sensaties en spanning in de slaapkamer, dan is de Tickle – Vibrerende Cockring waar u naar op zoek bent. We raden onze klanten aan om deze Tickle – Vibrerende Cockring te proberen, evenals onze andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Wij hebben een grote selectie aan seksuele speeltjes waarmee u uw seksleven kunt opfleuren. Van vibrators, anaal speeltjes, massageoliën tot cockrings, alles is er om uw leven in de slaapkamer spannender en interessanter te maken. Het avontuur wacht! Check onze website vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060140200536