Tickle Me – Kietelveer: een perfect speeltje om je seksleven op te fleuren
Ben je op zoek naar extra stimulatie tijdens de seks? Met de Tickle Me – Kietelveer brengt je je seksleven op een geheel nieuw niveau. Met deze unieke kietelveer krijg je de perfecte stimulatie die je seksleven een wetenschappelijke impuls geeft.

Voordelen van de Tickle Me – Kietelveer:
– Gemakkelijk te gebruiken
– Lichtgewicht
– Zachte veertjes
– Handmatige veerkracht

Wat is Tickle Me – Kietelveer?

Tickle Me – Kietelveer is een genot- en seksspeeltje dat bestaat uit een metalen frame met daaraan vast een klein aantal veren met de zachte, gladde kopjes. De veer biedt een intense beweging van lichte aanraking die het seksuele genot verbetert. Het is eenvoudig te hanteren en herlevert de perfecte stimulatie die nodig is om je seksleven terug in het heden te brengen.

Hoe gebruik je de Tickle Me – Kietelveer?

De Tickle Me – Kietelveer is heel makkelijk te gebruiken. Gebruik de veeren licht en ritmisch op je partner of jezelf. Beweeg de veren van je partner of jezelf af door te strelen, knabbelen of masseren. Of je kunt een combinatie van deze technieken gebruiken. Zo kunt je zelf de diepte en intensiteit van de stimulatie aanpassen voor een fantastische seksuele ervaring.

Voor wie is de Tickle Me – Kietelveer?

De Tickle Me – Kietelveer is bedoeld voor iedereen die meer plezier wil beleven tijdens de seks. Het is het perfecte seksspeeltje om je seksleven meer sensueel en kalmerend te maken. Vooral als je meer spannende zintuiglijke ervaringen zoekt, ben je bij de Tickle Me – Kietelveer aan het juiste adres.

Hoe verbetert de Tickle Me – Kietelveer je seksleven?

Met de Tickle Me – Kietelveer kun je meer sensualiteit en sensueel genot beleven. De ritmische beweging van de veeren stimuleert jou en je partner intenser dan anders. Het herlevert de perfecte stimulatie waardoor jouw seksleven in de heerlijkste vorm komt.

< Met welke andere speeltjes en toys kan je de Tickle Me – Kietelveer combineren?

Je kunt de Tickle Me – Kietelveer met veel andere speeltjes en toys combineren. Een of kan worden gebruikt terwijl de kietelveer de twee partner stimuleert. Wat ook vaak gebeurt is dat de veren worden gebruikt als voor partnersex of als een manier om je seksleven meer sensualiteit en variatie te brengen.

Hoe reinig je de Tickle Me – Kietelveer?

De Tickle Me – Kietelveer is heel makkelijk te reinigen. Gebruik warm water en milde zeep om de veer schoon te maken. In de meeste gevallen kun je de veer ook met alcohol desinfecteren. Gebruik nooit chemicaliën of agressieve reinigingsmiddelen als je de veer schoonmaakt, omdat dit schade kan toebrengen aan de veren.

Waarom moet je de Tickle Me – Kietelveer proberen?

De Tickle Me – Kietelveer is een perfect seksspeeltje dat je helpt om je seksleven op een hoger niveau te brengen. Het is eenvoudig te gebruiken, heeft een lichte weerstand en brengt veel sensuele energie tussen jou en je partner. Probeer het vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en laat je seksleven een heel nieuw leven leiden.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8437008001340