Een stijlvolle vibrerende doggy style masturbator: de Tia

Of je nu single bent of gebonden; de Tia – vibrerende doggy style masturbator is een perfecte keuze om ontspannen en ongecensureerd plezier te beleven. Ze biedt precies de juiste combinatie om de sensaties te versterken, met 10 spectaculaire vibratie druksensoren en 6 snelheidsniveaus die kunnen worden aangepast aan wat u wenst. De Tia is gemaakt van 100% veilig siliconen en heeft een comfortabele omtrek die past bij elke vorm.

De geweldige voordelen van de Tia:

  • 30% grotere bereikbaarheid met de buigzame
  • 3 vibratie modi + 10 drukniveaus
  • Multi-layered Phantasm technologie
  • Gemaakt van veilig, hypoallergeen siliconen
  • Toilet-proof technologie

De Tia – Vibrerende Doggy Style Masturbator

De Tia – vibrerende doggy style masturbator is een krachtige seksspeeltje dat ontworpen is om het beste erotische ervaring te bieden. Het innovatieve Phantasm-systeem combineert krachtige druk en prachtige vibratoren in een slanke, flexibele nek, waardoor het makkelijk langs alle contouren van het lichaam te glijden om de meest aangename sensaties te verstrekken.

De Tia – vibrerende doggy style masturbator heeft een elegant, minimalistisch design en is verkrijgbaar in twee opwindende ontwerpen. De een met een magische kristallen accent, is perfect voor diegenen die luxe willen combineren met plezier; de andere met een opwindend Fawks-logo is het perfecte alternatief voor de avontuurlijke spelers die op zoek zijn naar een pittig speeltje.

Hoe gebruik je de Tia – Vibrerende Doggy Style Masturbator?

De Tia – vibrerende doggy style masturbator biedt een uitgebreide collectie aan sensaties en mogelijkheden om je seksleven een boost te geven en het meeste uit je spelletjes te krijgen. Begin met het opladen van de Tia met de meegeleverde oplaadkabel. Wanneer het opgeladen is, schakel je de Tia in met de Smart Control-knop. Kies eerst de vibratiefrequentie en drukniveaus en je kunt meteen verder met de avonturen.

De Tia – vibrerende doggy style masturbator is heel eenvoudig in gebruik: ga op je buik liggen, zorg ervoor dat de tweezegelluchten zijn opengesloten en Leg de Tia-mastrubator aan de zijkant van je been. Kies het vibratiepatroon dat je het meest aantrekkelijk en aangenaam vindt en beweeg hem vervolgens langs je lichaam. Elke beweging die je maakt versterkt de sensaties die je voelt en bieden een plezierige ervaring als je meer plezier zoekt.

Voor wie is de Tia – Vibrerende Doggy Style Masturbator geschikt?

De Tia – vibrerende doggy style masturbator is voor iedereen geschikt die op zoek is naar een speeltje dat kan worden gebruikt om krachtige en stimulering sensaties te ervaren. De Tia wordt gebruikt om een ongecensureerd tijdverdrijf te bieden dat compatibel is met elk spel dat je maar kunt bedenken. Of je het nu alleen speelt of gezellig met een partner; de sensationele vermogens van de Tia zal je nieuwe sensaties bieden en nieuwe ervaringen opleveren.

De Tia – vibrerende doggy style masturbator kan gecombineerd worden met andere speeltjes uit onze winkel zoals beschreven in ons stappenplan. Het is vooral handig als u wilt experimenteren met het combineren van verschillende speeltjes in één sessie. U kunt ook een of gebruiken om te helpen met de stimulatie.

Hoe reinig en onderhoud je de Tia – Vibrerende Doggy Style Masturbator?

Je Tia – Vibrerende Doggy Style Masturbator moet na ieder gebruik worden gereinigd met een mild en pH-neutrale sextoy-cleaner. Het is ook belangrijk om ervan bewust zijn dat de Tia – vibrerende doggy style masturbator niet bedoeld is om in het water te worden gebruikt. Het is ook noodzakelijk om uw speeltje droog en veilig op te bergen als u niet speelt.

Wees avontuurlijk en ervaar het plezier van de Tia – Vibrerende Doggy Style Masturbator

De Tia – vibrerende doggy style masturbator is het perfecte speeltje om het meest uit je spel te halen. Ga avontuurlijk en ervaar het plezier dat het vervaardigd met unieke kenmerken en luxe, minimalistisch design. Naast de Tia – vibrerende doggy style masturbator verkopen we in onze winkel Lady Killer.nl ook andere categorieën aan speeltjes, zoals een externe , vibrator, of zelfs een vibratie ring. Ontdek meer op onze website en krijg het maximale uit je seksleven!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

642610430688