Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging & Masturbator

Een revolutionaire nieuwe manier om je seksleven te vernieuwen

Ladykiller.nl presenteert de revolutionaire nieuwe Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator. Deze draagbare wandmontage met bedieningshendel en een masturbator-beker zijn het perfecte stukje seksapparatuur voor iedereen die zijn slaapkamergame naar het volgende niveau wil brengen en comfortabeler wil masturberen. Sluit gewoon de wandmontage aan en af en verander je slaapkamer in een seksueel avontuur!

Functies & Voordelen:

  • De wandmontage is eenvoudig vast te zetten en is inenting uit te nemen
  • Meerdere posities mogelijk met de bedieningshendel voor meer controle
  • Een masturbator-beker voor een meeslepende massage-ervaring
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een veilige ervaring
  • Ook op het oppervlak van het bed te gebruiken

Wat is de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging & Masturbator?

De Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator is de perfecte combinatie van comfort en functie voor degenen die op zoek zijn naar een veilige, snelle en makkelijke manier om van seks te genieten. De wandmontage is eenvoudig te bevestigen aan de muur of het plafond en met de bedieningshendel heb je meer controle over de bewegingen. De masturbator-beker is van zachte siliconen en biedt een heerlijke massage-ervaring.

Hoe gebruik je de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging & Masturbator?

Het gebruik van de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator is erg eenvoudig; Montage eerst de wandplaat en vervolgens bevestig de bedieningshendel. Sluit de masturbator-beker aan op de bedieningshendel en plaats je hand in het handvat voor extra controle. Dan hoef je alleen nog maar de hendel voorzichtig te bewegen voor een heerlijke massage-ervaring.

Voor Wie is de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging & Masturbator?

De Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator is geschikt voor iedere man die op zoek is naar een comfortabele en veilige manier om zijn seksleven op te vrolijken. Als je drastisch je plezier wilt vergroten en iets levendigs wilt proberen, dan is dit de perfecte oplossing.

Hoe kan de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging & Masturbator je leven verbeteren?

De Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator kan je leven drastisch verbeteren. Met deze revolutionaire wandmontage en masturbator-beker krijgt je meer controle over je seksuele beleving, waardoor je vernieuwingsdrang meer ruimte krijgt. Daarnaast is de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator gemakkelijk te bevestigen en is hij ook op een oppervlak aan te brengen, wat je meer mogelijkheden geeft om van je slaapkameravonturen te genieten.

Hoe mix je de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging & Masturbator met andere speeltjes?

In onze winkel Ladykiller.nl vind je tal van andere speeltjes die perfect zijn om te combineren met de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator. Een van onze bestsellers is de Draagbare Paarse – een cordless vibrator met 10 verschillende vibratiemodi en 5 verschillende temperatuur-instellingen. De 100% siliconen constructie van de vibrator zorgt voor een veilig gevoel en de draadloze functionaliteit zorgt voor ongebonden seksuele plezier. Combineer de vibrator met de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator voor een heerlijk avontuurlijke ervaring.

Hoe reinig je de Thunder Stroke – 2 ink 1 Wandbevestiging & Masturbator?

Na het gebruik van de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator moet je deze goed reinigen voordat je hem opnieuw gebruikt. Je kunt de wandmontage en bedieningshendel schoonmaken met wat mild zeepwater. Gebruik vervolgens een natte doek om het residu af te nemen. De masturbator-beker kan je het beste schoonmaken met een goed desinfecterende spray. Laat de spray op de binnenkant van de masturbator-beker een paar minuten intrekken en droog het met een zacht doekje.

Klaar om de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging & Masturbator te proberen?

Wil je je seksleven op het volgende niveau brengen? Wil je nieuwe sensaties en avonturen ontdekken? Dan is de Thunder Stroke – 2 in 1 Wandbevestiging en Masturbator precies wat je nodig hebt! Bij Ladykiller.nl hebben we nog veel meer speeltjes in ons assortiment die je stap na stap de wereld van seksspeeltjes en avonturen in kunnen gidsen. Ontdek deze vandaag nog en ervaar de plezier en comfort dat deze speeltjes je kunnen brengen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518028914