Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet

Ideaal speeltje voor de beste seksspeeltjeservaring die je kunt bedenken

De Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet is het ultieme seksspeeltje. Dit kleine, krachtige apparaat heeft een krachtige vibratie die elke seksuele veeleisende ervaring met een ander, of alleen, een bijzonder plezierig avontuur maakt. Met zijn robuuste en oplaadbare lithiumionbatterij is er geen beperking van de duur of prestatieniveau.

De Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet hecht waarde aan de prestatie, zodat je het ultieme genot kunt ervaren. Hieronder vind je een korte opsomming van de eigenschappen:

Eigenschappen van de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet

  • Krachtige, robuuste oplaadbare lithiumionbatterij;
  • Verstelbare vibratiesnelheid;
  • Voorzien van 10 verschillende vibratieprogramma's;
  • Beschikt over 7 variabelen in vibratiepatronen;
  • Gemaakt van siliconen, dat zacht aanvoelt en hypo-allergeen is;
  • Kan worden gebruikt met of zonder de handleiding;
  • Volledig waterdicht.

Wat is de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet?

De Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet is het ideale seksspeeltje voor elke veeleisende persoon, waarmee je kan experimenteren of genieten zoals je maar wilt. Gebruik hem met een partner voor urenlang samenspel en plezier of alleen voor extra stimulatie. Met de verstelbare vibratolerance en de lange handleiding, krijg je steeds de prestatie die je wilt.

De Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet is gemaakt van hypo-allergene siliconen en is daardoor erg zacht aanvoelend. Door de speciale textuur en het kleine formaat kunnen ervaren gebruikers veel meer genieten. De individuele variabele vibratiepatronen maakt de ervaring nog intenser.

Hoe gebruik je Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet?

De Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet is eenvoudig te gebruiken. Maak de krachtige batterij volledig op voor de beste prestatie. Zorg ervoor dat de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet droog wordt gehouden voordat je hem aanzet en gebruikt.

Daarna is het tijd om de meegeleverde handleiding te lezen voor complete instellingen. De handleiding zal je laten zien hoe je de vibratiesnelheid en de breedte van de vibraties verstelt zodat je de ultieme kracht krijgt die je zoekt. Zodra je klaar bent zet je de sensor aan en laat je het spel beginnen.

Voor wie is de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet?

De Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die op zoek zijn naar een sterke en heerlijke seksuele ervaring. Met de 10 verschillende vibratieprogramma's en 7 variabele vibratiepatronen kun je gemakkelijk alle niveaus benutten en genieten van een nieuwe sensatie. De zachte siliconenstructuur houdt je bezig en de intensiteit wordt steeds groter door de variatie aan programma's en patronen.

De Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet is het perfecte seksspeeltje voor alle seksspeeltjeliefhebbers, of als je gewoon iets spannends wilt proberen. Het is ideaal om te combineren met andere seksspeeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl, zoals smeermiddelen, , lingerie en Men-Stuff. Kortom, de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet geeft je een oneindig aantal mogelijkheden voor ultieme seksuele spanning.

Hoe kan je de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet reinigen?

Voordat je de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet gebruikt of als je hem iets lang hebt gebruikt, is het belangrijk dat je deze grondig reinigt. Begin eerst met het afvegen met een schone, vochtige doek met warm water en een milde zeep.

Gebruik daarna geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuursponsjes om de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet af te vegen; dit zal de oppervlakstructuur beschadigen. Laat het apparaat eerst volledig drogen voordat je het opbergt.

Start jouw avontuur nu met de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet in onze winkel Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar het ultieme seksspeeltje met meer gevoel en verrassende vibraties, dan is de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet perfect voor jou. Vergeet de saaie verdamping en het soms pijnlijke gevoel.

Een goede ervaring begint bij Ladykiller.nl. We bieden ook andere speeltjes, zoals vibrators, smeermiddelen en lingerie. Zo kunnen onze klanten hun leven in de slaapkamer spannender maken dan ooit.

Probeer de Thunder Bullet – Oplaadbare XL Ultra Power Bullet in onze winkel Ladykiller.nl, en ontdek wat het als seksspeeltje voor je kan betekenen. Jouw nieuwe seksuele horizon begint hier!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033215