De Sensual Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator In Onze Winkel Ladykiller.nl

De Functies

Vibreren, trillen en stoten: de Thumping Bunny – Stotende Rabbit biedt al deze sensaties in één krachtig pakket! Met een strakke, korte vibrator en een afneembare, draaiende kop voor een intense en verslavende massage, ervaart u die diepte-aanraking waar u naar verlangt.

De Voordelen

De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator biedt softcore-stimulatie voor meerdere pleziertjes. Deze stotende Rabbit-vibrator heeft veel verschillende standen en functies die u nu alleen in de meest geavanceerde technologieën ervaart. Maar ook het beste van twee werelden: het is draadloos, compact en draagbaar genoeg van formaat om overal mee naartoe te nemen.

Bovendien kan het worden gecombineerd met andere designtalenten, waardoor u meer spannende ervaringen kunt creëren. Ga mee op zoek naar die gewaagde avonturen met de supermachtige Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator!

Eigenschappen

Hieronder een overzicht van de eigenschappen van de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator:

  • Volledig draadloze krachtige vibraties
  • 7 vibratie-intensiteiten op 6 verschillende standen
  • 290 minuten draadloos gebruik maximaal
  • Gepersonaliseerde patrooninstellingen
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Handmatig en automatisch instelbaar
  • Hoogwaardige materialen
  • Geschikt voor binnen en buitengebruik
  • Oplaadbaar via USB

Wat is de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator?

De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator is een draadloze, multi-functie-seksspeeltje ontworpen om de ervaring van duo-speeltje te verhogen. De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator biedt een groot assortiment aan vibrationsintensiteiten, patrooninstellingen en functies om ervoor te zorgen dat iedereen een orgasme kan bereiken!

De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator heeft een afneembare, draaiende kop die stotende bewegingen biedt; zelfs als de vibrator wordt gebruikt als solo-speeltje! Verbind de vibrator met een smartphone om de modulering te controleren. Deze vibrator werkt op batterijen die via USB-kabels geladen kunnen worden en is daarom ook gemakkelijk draagbaar en kan overal mee naartoe worden genomen. Hoe uitdagender de ervaringen, hoe groter de beloning – de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator brengt het avontuur naar de gratis toe!

Hoe Gebruikt U De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator?

Gebruik de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator voor een uiterst intiem en sensueel orgasme. Deze vibrator heeft veel dynamische functies, zoals 7 verschillende vibrationen en 6 intensiteitsniveaus, waardoor u meerdere manieren verkent om uzelf of uw partner te plezieren.

Koppel eerst de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator aan uw telefoon via Bluetooth. Als dat gebeurd is, stelt u uw persoonlijke patroon en intensiteit in. Met een vouwbaar bedieningspaneel om intelligentie toe te voegen, hoeft u niets anders te doen dan een knop indrukken om in te voeren wat u wilt.

Voor Wie Is De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator Geschikt?

De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator is perfect voor iedereen die op zoek is naar een spannende nieuwe manier om zichzelf of zijn of haar partner te bevredigen. Of je nu alleen speelt of samen met een partner, de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator heeft genoeg instellingen en functies om een ​​plezierige en onvergetelijke ervaring te maken.

Bovendien is de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator ook erg handig om overal mee naartoe te nemen. Als vervolgens je gegarandeerd hebt dat je de beste ervaring ooit zult hebben, is het tijd om de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator uit onze winkel Ladykiller.nl te kopen!

Hoe Kan De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator Het Leven Van Onze Klanten Verbeteren?

De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator geeft u een volledig nieuwe dimensie aan seksspel. Hij combineert enorme prestaties met eenvoudig gebruikersgemak, waardoor hij voor enig ander speeltje niet voorbij kan.

Het beste van alles is dat onze klanten de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator kunnen combineren met andere speeltjes. Bij Ladykiller.nl verkopen we heel veel erotic toys in allerlei verschillende categorieën, zoals clitorale stimulatie, G-spot stimulatie, keglaarzen, verschillende smaakmakers, lijmproducten en andere stimulerende behandelingen.

Onze klanten kunnen alle krachtige opwinding en avontuur ervaren die ze wensen. De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator is gemakkelijk te reinigen met warm water en een licht zeep, laat geen vlekken achter én kan draadloos worden geladen via usb voor makkelijk, draagbaar plezier.

Uitnodiging Aan Onze Klanten Om De Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator Uit Onze Winkel Ladykiller.nl Te Proeven

Als u op zoek bent naar de meest avontuurlijke en opwindende seksspeeltjes, dan moet u de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator uit onze winkel Ladykiller.nl proberen. Hier vinden onze klanten een liefdevolle ervaring waarmee ze het perfecte seksspeeltje kunnen vinden dat bij hun behoeften past.

Probeer de Thumping Bunny – Stotende Rabbit Vibrator en ontdek de nuances van pikante spanning. Maak kennis met een orbiting cap en de verrassende invloeden van een whirlpool-effect voor een avontuurlijke ervaring. Probeer vandaag nog de Thumping Bunny – Stotente Rabbit Vibrator en ervaar hoe verslavend het kan zijn!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719934001930