Threesome 4+ – Opleg met App biedt niet alleen je een eenmalige verbluffende sekservaring, maar omarmt je ook met zijn innovatieve technologie. Dit genot wordt versterkt door het gebruiksgemak én het uitgebreide doelgerichte karakter. Voordelen voor de gebruiker zijn onder meer:

• Vier dubbele motors met verschillende trillingsintensiteiten
• App-mogelijkheid; verstuur je verlangens met behulp van je stem, de app of een afstandsbediening
• Magneet vastklik systeem, waardoor het makkelijk op te leggen is
• USB-oplaadbare batterij
• Waterproof siliconen omhulsel
• Volledig veelzijdig en oplaadbaar
• Luxe design
• Gratis apps en video's

Wat in Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App

De Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is een sextoy bedoeld voor ervaren seksspelers, verkrijgbaar in het formaat M, L en XL. Het is de perfecte manier om alle plekken te verkennen met duale stimulatie. Dankzij de sterke motoren en flexibele opzet van de toy, is de combinatie van meerdere stimulatie- ervaringen perfect mogelijk. Met de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is het slimme seksspeeltje kan je je seksspeeltjes op afstand bedienen met behulp van de app op je telefoon. Verder heeft de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App 4 volledig afzonderlijke motors met 5 verschillende stimulatieniveaus, en ook 3 verschillende timerinstellingen, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je telkens een ongeëvenaarde ervaring krijgt.

Hoe gebruik je de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App?

De Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is zeer gemakkelijk te gebruiken. Gebruik de ingebouwde knopjes boven aan de toy om toe te voegen aan of te wisselen tussen de verschillende vibraties. Maak vervolgens verbinding met de app met de magneetklem. Dan is het alleen nog maar aan te raden om je eerste solo sessie te testen in de app, waarna je de app kunt gebruiken voor eenavontuur met je partner. Als je klaar bent, beloon je jezelf met de proefverlenging voor een meerdere duur.

Voor wie is de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App bedoeld?

De Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is een innovatief seksspeeltje voor ervaren seksspelers die iets spannends willen ervaren met duale stimulatie. Het is vooral gericht op stelletjes die op zoek zijn naar een spannende middag of avond samen. Man-vrouw stelletjes kunnen de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App gebruiken voor , wat resulteert in een intensere orgastische ervaring. Voor man-man stelletjes kan de toy worden gebruikt om alle plekken te verkennen.

Hoe verbetert de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App je seksleven?

Met de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App wordt je seksleven veel stimulerender. De Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App kan je duale stimulatie ervaring om in een magische definitie ervaring te veranderen. Bovendien is de toy verkrijgbaar in drie verschillende formaten, dit maakt het voor iedereen mogelijk er optimaal van te genieten. Je bent in staat om je seksleven te verbeteren door het gebruik van de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App, vanaf het begin van de avond, met je partner te delen.

Met welke speeltjes en toys kan je het Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App gebruiken?

Het Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is geschikt om te worden gebruikt met andere seksspeeltjes en toys. Je kunt het combineren met verschillende soorten om je sekservaring nog verder te verbeteren. Het Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is waterdicht, waardoor het ook geschikt is om tegenwater te gebruiken in de douche of in bad. Bovendien past de toy goed bij cockrings, anusdildo's, dubbelpenetrators, clitorisvibrators en nog veel meer.

Hoe reinig je de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App?

Net zoals alle andere seksspeeltjes is ook de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App na gebruik goed te reinigen. Vergeet niet om na ieder gebruik de toy grondig te reinigen met een milde toy cleaner of antibacteriële zeep en warm water. Droog vervolgens de toy af met een schone handdoek en bewaar deze in een schone, stofvrije doos.

Waarom zou je Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App proberen?

Kortom, de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is een innovatief seksspeeltje dat een perfecte aanvulling biedt aan je diepgewortelde fantasieën. De Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App is absolute aanrader als je op zoek bent naar een verbluffende sekservaring vol genot. Met zijn slimme technologie, gemakkelijk op te leggen systeem, gebruiksvriendelijkheid en beste tactiele ervaringen biedt de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App je de mogelijkheid om al je wildste fantasieën tot leven te brengen. Wacht niet langer en beleef met de Threesome 4+ – Opleg Vibrator met App een explosief orgasme en bestel deze nu online in Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504037172, 4061504037189