De Threesome 2 – Violet: Neem je avonturen naar een nieuw level.

De Threesome 2 – Violet brengt jouw seksuele speelse avonturen naar een hoger level. Speel alleen of met iemand en ervaar iets dat je nog nooit hebt ervaren. Ervaar drievoudig plezier met de Threesome 2 – Violet en laat de werkelijkheid even achter je.

Wat is de Threesome 2 – Violet?

De Threesome 2 – Violet is een revolutionaire draadloze van Ladykiller.nl. Je gebruikt hem door hem eenvoudig op een smartphone te koppelen met een Bluetooth verbinding. Hiermee kun je de Threesome 2 – Violet in verschillende standen instellen. Je kunt er zelfs hele shows mee maken met je partner terwijl je in een avontuurlijke situatie bent.

Voordelen van de Threesome 2 – Violet:

• Je kunt het spel met jouw partner nog explicieter en intense maken.
• Je kunt een show maken met een andere partner, waarbij je de vibrator als verbindingsstuk gebruikt.
• Het is draadloos, dus je kunt het overal gebruiken, zonder je zorgen te maken over kabels.
• Het is gemakkelijk om te gebruiken dankzij zijn gebruiksvriendelijke apparaat.
• Het heeft een stille motor, zodat je er geen overlast van hebt als je het gebruikt.
• Het heeft 3 verschillende standen waarmee je het plezier in je seksleven kan opvoeren.

Hoe gebruik je de Threesome 2 – Violet?

De Threesome 2 – Violet is een makkelijk te gebruiken seksspeeltje om je seksleven te verbeteren. Het is gemakkelijk te koppelen met een smartphone en je kunt de standen dan direct bedienen via de applicatie. Je kunt ook de controle geven aan je partner en samen een show maken.

Gebruik de Threesome 2 – Violet door de vibrator aan te zetten en vervolgens in te stellen op de stand die je wilt. Je kunt de vibrationen aanpassen met je vingers als je de smartphone niet bij je hebt.

Voor wie is de Threesome 2 – Violet geschikt?

De Threesome 2 – Violet is perfect geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun seksleven op te voeren en draadloos plezier te beleven. Het is geschikt voor zowel soloseks als dubbele sexsessies. Het is ook uitstekend voor in bed, in het bubbelbad en in het zwembad.

Met de Threesome 2 – Violet kunnen onze klanten hun seksleven intenser en intenser maken. Ze kunnen de vibrator twee-en-een-halve uur achtereen aan laten staan, waardoor ze langer genot kunnen ervaren. Bovendien kunnen ze de vibrator ook combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl om hun sekservaring nog dynamischer te maken.

Hoe reinig je de Threesome 2 – Violet?

Het is belangrijk om de Threesome 2 – Violet te reinigen voordat je gebruik maakt van een ander speeltje uit onze winkel of om de vibrator opnieuw te gebruiken. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte, droge doek om de Threesome 2 – Violet schoon te maken. Vermijd het gebruik van spirituele handdoeken, diepwater sponsen of andere agressieve middelen om het speeltje te reinigen.

Waarom zou je de Threesome 2 – Violet kunnen gebruiken?

De Threesome 2 – Violet is perfect voor mensen die op zoek zijn naar meer spelevaren in hun seksleven. De vibrator zorgt ervoor dat de energie fijner en beter verdeeld wordt, waardoor je meer genot ervaart.

De Threesome 2 – Violet is eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en draadloos. Het is ook eenvoudig te combineren met andere uit onze winkel. Met de Threesome 2 – Violet kun je eindeloos genieten van intense vibraties en dubbele orgasmes.

Welke andere speeltjes in onze webshop kunnen onze klanten gebruiken?

Bij Ladykiller.nl hebben we een ruime collectie seksspeeltjes waarmee onze klanten hun seksleven spannender kunnen maken. Als je op zoek bent naar andere manieren om je seksuele avonturen op te voeren, dan hebben we de perfecte speeltjes voor je.

Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Anal Love Collection, mooie collectie anale speeltjes en speeltjes voor . We hebben ook een brede selectie van draadloze vibrators, van klein tot groot, in verschillende vormen en kleuren. Of als je op zoek bent naar iets eenvoudigs en discreet, bekijk dan onze collectie penisringen.

Onze aanbeveling

Onze aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar meer plezier in hun seks leven, is om de Threesome 2 – Violet uit te proberen. Met de Threesome 2 – Violet kun je dubbel gaan genieten met jouw partner of alleen speeltje. Deze draadloze vibrator is perfect om mee te spelen en uitgebreid plezier te beleven. Krijg de Threesome 2 – Violet nu en laat je seksleven naar een hoger niveau brengen. Tegen een redelijke prijs kun je hem ook kopen bij onze winkel Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504037134