De Threesome 2 – Black van Ladykiller is perfect voor als je een avontuurlijk, heerlijk en spannend seksleven wilt. Deze dubbele biedt ongeëvenaarde prestaties, extra opwinding en ultieme plezier voor zowel jou als je sekspartner. Met twee verschillende stylish en effectieve motors, en een makkelijk te bedienen basis, zorgt het voor een krachtige vibratie waar zowel jij als je sekspartner versteld van zal staan.

Eigenschappen van Threesome 2 – Black:
– Krachtige dubbele motors
– Waterdicht
– Makkelijk te bedienen
– Gemaakt van -safe silicone
– 3 vibratiestanden
– USB-oplaadbaar

Wat is Threesome 2 – Black?

Threesome 2 – Black is een unieke dubbele vibrator voor mannen en vrouwen die zorgt voor extra stimulatie, spannende seksuele ervaringen en ultieme bevrediging. De Threesome 2 – Black is ontworpen om het genot voor jou en je sekspartner naar een hoger niveau te brengen door het combineren van twee krachtige, stille en effectieve vibratie motoren voor een uitzonderlijke performance op elk moment. Voor het verzenden van de beste vibratie naar de en is elke motor apart te bedienen met een eenvoudig te bedienen basis.

Hoe kan je Threesome 2 – Black gebruiken?

Threesome 2 – Black kan je op een grote verscheidenheid aan manieren gebruiken, zowel solo als met je sekspartner. De Threesome 2 – Black sterke dubbele motor geeft heerlijke vibraties, en je kan deze aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren met de drie verschillende vibratie standen. Met slechts een druk op de knoppen van de basis is het mogelijk om de intensiteit aan te passen en verschillende vibratie patronen te kiezen. Je kan Threesome 2 – Black comfortabel vast houden tijdens soloseks of tijdens je solo avonturen.

Voor wie is Threesome 2 – Black bedoeld?

Threesome 2 – Black is geschikt voor mensen van alle genderidentiteiten, koppels, en leeftijden. Of je nu op zoek bent om je seksleven op te vrolijken, of precies weet wat je wilt – de Threesome 2 – Black biedt krachtige prestaties voor iedereen met een spannend, avontuurlijk seksleven.

Hoe kan Threesome 2 – Black je seksleven verbeteren?

Threesome 2 – Black biedt je de perfecte manier om je seksleven te verbeteren door middel van extra stimulatie. Of je nu met je sekspartner of alleen bent, de dubbele vibrator kan je helpen je grenzen te verleggen, je genot te verhogen en een avontuurlijk seksleven te hebben dat speciaal voor jou is. Met de 3 vibratiestanden is het een kwestie van het vinden van de vibraties die je het meeste opwinden, en je kan het genot daarna intenser maken met het veranderen in de vibratiepatronen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Threesome 2 – Black gebruiken?

Met Threesome 2 – Black komt de soorten seksspeeltjes en toys die je kunt gebruiken eigenlijk in alle opties. Je kan het gebruiken samen met andere seksspeeltjes zoals paardestaarten, sekskussens, klemmen en pijpbeurten. Je kan er ook mee spelen met , vibrerende penisringen, koppels , een strap-on of andere manieren om je orgasmes extra aan te versterken. In combinatie met Threesome 2 – Black kan je er ontelbare manieren op bedenken om je seksleven op te fleuren.

Hoe moet de Threesome 2 – Black gereinigd worden?

Het is belangrijk om je seksspeeltjes en sex toys regelmatig en grondig te reinigen om ervoor te zorgen dat ze in een goede staat zijn. Voordat en na het gebruik van de Threesome 2 – Black, kan je deze het beste reinigen met een mild, vochtig doekje en een vriendelijk womenspo genital-persoonlijke hygiene product dat compatibel is met het materiaal. Droog de Threesome 2 – Black altijd grondig af voordat je het opbergt of het weer gebruikt.

Wil je de Threesome 2 – Black proberen?

Als je de Threesome 2 – Black wilt uitproberen, dan ben je hier aan het juiste adres! Koop de Threesome 2 – Black vandaag nog in onze seksshop, Ladykiller.nl, en voeg extra avontuur en spanning toe aan je seksleven. Wacht niet langer en probeer het zelf!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504037141