Thor is een intieme gel met een verwarmend effect, speciaal ontwikkeld voor die extra intense sensaties tijdens man-vrouw seksuele activiteiten. De gel geeft beide partners een warm en kloppend gevoel. Thor Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect is een must-have voor liefhebbers van sensuele seksactiviteiten.

Eigenschappen van Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend:
-Verwarmend effect
-Geeft een aangename sensatie
-50 ml
-Geeft een heerlijke, kloppende sensatie
-Bevat oliën die beide partners een fijn gevoel geven
-Geeft intense samentrekkende golven
-Geschikt voor man-vrouw seksualiteit

Wat is Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml?

Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect is een 50 ml kleine, gemakkelijk mee te nemen tube intense pleasure gel. Bij contact met de huid geeft het een subtiel verwarmend effect waardoor het seksleven aangenamer en spannender gemaakt wordt. De gel en oliën die daarin verwerkt zijn, helpen de bloedsomloop te verhogen en ervoor te zorgen dat er meer bloed naar het geslachtsorgaan van man én vrouw stroomt.

Hoe gebruik je Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml?

Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml is eenvoudig aan te brengen. Breng een kleine hoeveelheid aan op de erogene zone's van man én vrouw. Masseer de gel zachtjes in de huid totdat die helemaal is opgenomen. U kunt de gel ook gebruiken met andere seksspeeltjes die compatibel zijn met massageproducten.

Voor wie is Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml bedoeld?

Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml is het ideale product voor mensen die op zoek zijn naar intense en diepe sensaties tijdens seks. Het geeft beide partners een verwarmend en kloppend gevoel.

Hoe kan Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml je seksleven verbeteren?

Met Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect krijgen beide partners een fijn, warm en kloppend gevoel. De gel zorgt voor een diep sensueel gevoel, waardoor beide partners intenser beleven. Het product vergroot de gevoeligheid en maakt het seksleven spannender.

Met welke speeltjes en toys kan je Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml gebruiken?

Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml kan worden gebruikt met andere seksspeeltjes die compatibel zijn met massageproducten. Denk bijvoorbeeld aan massagers, , butt plugs of masturbator sleeves. De gel komt ook goed van pas als smeermiddel en is perfect te gebruiken samen met klassieke speeltjes zoals 's, vibrators en kunstpenissen.

Reiniging

Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml dient na gebruik direct gereinigd te worden om bacterievorming te voorkomen. Gebruik hiervoor lauw water en geschikte reinigingsmiddelen.

Aanbeveling

Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml is het ideale product voor mensen die op zoek zijn naar extra intense sensaties tijdens seks. Wij adviseren iedereen die seksueel actief is om Thor – Intense Pleasure Gel met Verwarmend Effect – 50 ml uit te proberen. Dit product is online verkrijgbaar in onze seksshop Ladykiller.nl. Wij garanderen een intieme ervaring die je seksleven naar een hoger niveau zal tillen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513482