Thin Dong – Dunne – 18 cm is de perfecte voor mensen die op zoek zijn naar een 100% veilige en realistische seksspeeltje. Deze dunne dildo heeft een levensechte vorm en voel je zacht aan. De dunne dildo is gemaakt van -safe, hoogwaardig siliconen, hierdoor is de dildo fluweelzacht en hou je je vagina of anus schoon en gezond na gebruik. Met een lengte van 18 cm en een diameter van 3 cm is de dildo ideaal voor beginners die watervrije sekservaringen zoeken.

Eigenschappen thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm:
– Gemaakt van soepele siliconen
– Gemanipuleerd met een levensechte en extra gevormde vorm
– Compatibel met waterbasis- en siliconenbasis
– Hypoallergeen en lichaamsveilig
– Geschikt voor beginners en experts
– Geschikt voor en vaginaal gebruik
– Groen lichtgevend designtje
– 100% schokvrij

Wat is Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm?

Thin Dong – Dunne dildo – 18 cm is een zacht, ergonomisch ontworpen en lichaamsveilige dildo. De dildo is gemaakt van body-safe siliconen, wat betekent dat de dildo is gemaakt van veilige en herkenbare ingrediënten. De dunne dildo heeft een levensechte vorm, waardoor je letterlijk het gelijk krijgt aan echte seks. Met een lengte van 18 cm en een diameter van 3 cm is de dildo perfect voor beginner die comfortabeler orgasmes willen beleven.

Hoe gebruik ik Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm?

Gebruik Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm om heerlijke ervaringen op te bouwen die je sexleven zullen verrijken. De dildo kun je gebruiken om je of prostaat te stimuleren. De dunne dildo wordt meegeleverd met een waterbasis- en siliconenbasis glijmiddel, waardoor je de dildo gemakkelijk in je vagina of anus kunt voelen. Je kunt ook een vibrator of een vibrerende dildo koppelen aan de dunne dildo voor extra genot.

Voor wie is Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm?

Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm is een speelgoed dat geschikt is voor zowel vrouwen, mannen als stellen. De dildo is ideaal voor beginners die hun seksleven willen verbeteren. De dunne dildo is ook geschikt voor ervaren gebruikers die een veilige en jonge sekservaring willen ervaren. De dildo is heerlijk dun en zacht, waardoor de ervaring comfortabeler wordt.

Hoe kan Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm je seksleven verbeteren?

Met Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm ervaren gebruikers heerlijke orgasmes die hun seksleven zullen verbeteren. De dildo is gemaakt van maar liefst 100% veilig siliconen waardoor je je angst voor schade aan je lichaam kan vergeten. De dildo heeft een vorm die voelt alsof het leeft, waardoor je net iets meer kunt geven aan sekservaringen. Door de dunne dildo krijg je heerlijke sensaties en kom je er sneller achter op wat jouw voorkeuren zijn.

Met welke andere sextoys kun je Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm combineren?

Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm combineren met vele andere sextoys, zoals of vibrerende . Zowel met anale als vaginale sextoys, door er een kinderschok toe te voegen aan je seksleven. Eén ding is zeker, je sexleven zal nooit saai worden.

Hoe reinig je Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm?

Voordat je Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm gaat gebruiken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je dildo perfect gereinigd is. Was de dildo met warm water en een milde zeep, daarna spoel je de dildo af met koud water en laat je de dildo drogen op een schone, droge plek. Als je de dildo wilt opslaan, kun je de dunne dildo afdekken met een plastic zakje of met een lekkere, schone handdoek.

Probeer Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm uit

Als je op zoek bent naar een extra heerlijk genot, dan is Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm precies wat je zoekt. Deze dunne dildo is gemaakt van siliconen dat is gemaakt van veilige en lichaamsveilige materialen. Een dunne dildo is erg veelzijdig en kun je gebruiken voor anale of vaginale seks. Met Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm kun je jouw seksleven heerlijk verrijken. Probeer de Thin Dong – Dunne Dildo – 18 cm ook uit en koop hem vandaag nog bij onze seksshop Ladykiller.nl

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

782421073176, 782421073183