De Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm, een dunne kleine toy met grote prestaties!

Ben je op zoek naar een speeltje in de slaapkamer dat over de juiste mix van kracht en flexibiliteit beschikt? Zoek dan niet verder dan de Thin Dong Dunne – 18 cm. Deze dunne dildo is een geweldige aanvulling op elke speeltjesset en kan net dat beetje extra bieden waar je naar op zoek bent. Of je nu alleen bent of samen speelt, de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm zal je veel plezier bezorgen.

Vijf fantastische voordelen van de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm:

  • Tot 18 cm lengte en 5 cm omtrek – perfect voor beginners die op zoek zijn naar een kleinere speeltjes ervaring maar wat variatie in de slaapkamer wil.
  • Uiterst flexibel – kan gemakkelijk worden gebogen voor een verscheidenheid aan posities.
  • Sterke vibraties – de USB-oplaadbare vibraties zijn verdeeld over het gehele oppervlak van de dildo voor extra sensatie.
  • Gemaakt van hoogwaardig, goedkoop materiaal – Stalen en medische siliconen maken deze dildo zowel hygiënisch als duurzaam.
  • Een Zig-zag patroon – een uniek patroon ontworpen voor extra stimulatie en extra stimulatie-punten voor ultiem genot.

Wat is de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm?

De Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm is een dunne dildo die qua grootte en flexibiliteit het beste aansluit bij de beginner in de speeltjeswereld. Waar een normale dildo dik en onbuigzaam zou zijn, is de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm dun en uiterst flexibel. Met een lengte van 18 cm en een omtrek van 5 cm is het zeker niet te groot, maar biedt het meer dan voldoende om je followers op social media te verrassen met wat extra afwisseling in hun seksleven.

De Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal van industriële kwaliteit. De buitenlaag is gemaakt van medisch siliconen dat licht van gewicht en hypoallergeen is, terwijl de core is gemaakt van staal dat zorgt voor een stevige touch maar toch buigbaar blijft. De vibraties die in de dildo zijn ingebouwd, worden geleverd door een sterke USB-, die wordt opgeladen met een USB-kabel die meegeleverd wordt bij de dildo.

Hoe gebruik je de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm?

De Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm is gemakkelijk te gebruiken. Het gebruik maakt gebruik van fysieke inspanning, zodat je de dildo met één hand kunt bedienen. De vibraties van de dildo kunnen worden bediend met één knop die geïntegreerd is in het handvat. Het patroon van de vibraties is afhankelijk van de gewenste snelheid en het motortype.

De flexibiliteit van de dildo maakt het ook mogelijk om deze in verschillende posities te gebruiken, zodat je kan kiezen wat het beste werkt voor jou. Naast het standaard gebruik kun je ook experimenteren met de vibraties, waardoor je kunt jezelf of je partner kunt verwennen en verrassen met de eindeloze combinaties die de dildo biedt.

Voor wie is de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm geschikt?

Of je nu alleen bent of samen speelt, de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer afwisseling in de slaapkamer. Voor beginners wordt de dildo aanbevolen voor zijn kleine afmetingen en flexibiliteit, waardoor je eenvoudig de basics kunt oefenen met een speeltje dat je grotendeels verteerbaar is.

Gevorderden zullen ook genieten van de vibratie-opties die de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm biedt en verrast worden door de Zig-zag patroon voor extra stimulatie die een gevorderd speeltje biedt. Door het gemakkelijke te gebruiken handvat en de flexibiliteit van de dildo kan iedereen zich op hun eigen manier uitleven met de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm.

Zelfvertrouwen in de slaapkamer verhogen met Ladykiller.nl

De Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm kan samen met andere speeltjes gebruikt worden in de slaapkamer. Bij Ladykiller.nl hebben we een ruim assortiment aan , klinkers en andere speeltjes die je kunt gebruiken om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Door het combineren van deze speeltjes kun je de slaapkamer interessant houden en meer zelfvertrouwen opbouwen.

Vergeet ook niet de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm goed schoon te maken na gebruik om infecties te voorkomen. De dildo wordt geleverd met een USB-kabel waarmee de dildo meerdere keren opgeladen kan worden, waardoor je op elk moment klaar bent voor wat fun in de slaapkamer.

Ontdek al onze speeltjes voor ultiem genot in de slaapkamer

Laten we niet vergeten wat er allemaal mogelijk is met onze speeltjes. Bij Ladykiller.nl hebben we sinister alles wat je nodig hebt om je seksleven naar een hoger niveau te brengen. Van tot de meest avontuurlijke speeltjes, u wordt verzekerd van een glimlach op uw gezicht.

Neem de tijd om door onze selectie te bladeren op zoek naar dat speeltje dat jou het meeste plezier zal bezorgen. Of het nu gaat om alleen te spelen of om samen met je partner, probeer de Thin Dong Dunne Dildo – 18 cm voor een opwindende nacht die je en je partner nooit zullen vergeten. Koop hem vandaag nog en begin je leven als een echte Ladykiller.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421073190