Draag de ultieme realistische ervaring overal met je mee – De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm bij Ladykiller.nl.

Beginnend met 3 paragrafen waarin de functies en voordelen van de worden benadrukt:

Total realistisch

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is gemaakt met ULTRASKYN-materiaal waardoor je een tijdloze en realistische ervaring krijgt. Hij voelt comfortabel aan en is bovendien duurzaam en bestand tegen scheuren. De dildo heeft een mooi, gladde uitstraling en voelt comfortabel als een echt lid aan. Met zijn realistische stuksmechanisme en de knobbeltjes an de basis is hij een van de meest geliefde dildo's van onze klanten.

Veelzijdig en flexibel

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm, die 18 cm lang en 8 cm dik is, is flexibel en ideaal om te gebruiken voor vaginale en anale stimulatie. De dildo is licht van gewicht en draagbaar, zodat je hem overal naartoe mee kunt nemen. Met een goede partner of handvat is het ook mogelijk om deze tegen de wand te drukken, voor een nog realistischere ervaring.

Verzorging om het mee te maken

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm heeft eenWevels lak-coating en is hypoallergeen waardoor hij gemakkelijk te reinigen en geschikt is voor mensen met alle huidtypes. We raden aan om de dildo te reinigen met een warm water en een milde antibacteriële of pH-neutrale zeep. Zorg ervoor dat het vewijderbare handvat en het kousje glad en schoon zijn om het mee te maken en je comfortabele ervaring te bereiken.

Eigenschappen van de Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm

– Gemaakt van ULTRASKYN-materiaal
– 18 cm lang en 8 cm dik
– Comfortabel en duurzaam
– Licht van gewicht en draagbaar
– Realistische stukmechanisme en knobbeltjes aan de basis
– Zonder ftalaten, schoon, realistisch en verrijkt met vitaminerst
– Wevels lak-coating en hypoallergeen

Wat is de Thin D – Realistische ULTRASKYNDildo – 18 cm?

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is een kunstmatige penis, vervaardigd van ULTRASKYN-materiaal, wat een meesterlijk en realistisch gevoel geeft. De dildo is 18 cm lang en 8 cm dik en heeft een realistisch stuksmechanisme. De dildo is gemaakt van premium, ultra-gesmooth ULTRASKYN materiaal en heeft een licht volumineus uiterlijk. Zijn flexibiliteit en comfortabele uitstraling maken hem geschikt voor gebruik in alle omstandigheden, als waarvan compatibel met lichaamsvochten, makkelijk te reiningen, waterdicht, hypoallergeen en ftalaten vrij.

Hoe gebruik je de Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is ontworpen ter verbetering van de seksuele ervaring. Gebruik de lak-coated dildo voor vaginale of anale stimulatie. Gebruik lube of glijmiddel voor maximale comfortabele ervaring. Geniet van de realistische stuksmechanisme en knobbeltjes die een unieke en ultieme sensatie verlenen. Het is de perfecte maat om mee te beginnen als je voor de eerste keer een dildo gebruikt of je beperkende assortiment uitbreidt.

Voor wie is de Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer realistische seksuele ervaring in zowel vaginale als anale stimulatie. Zowel mannen als vrouwen vinden de dildo geschikt en deze wordt aangeraden als meer ervaren doelgroep.

Hoe kan de Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm het leven van onze klanten verbeteren?

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is ideaal om je alledaagse seksuele routine te veranderen. Het geeft verfriste nieuwe sensaties bij vaginale en anale stimulatie, waardoor je meer plezier in je seksuele relieft hebt. De dildo is licht van gewicht. Je kunt het gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Bovendien biedt de Ladykiller.nl website een compleet assortiment aan speeltjes waarmee je je sekservaring kunt verbeteren met een eenvoudig klik.

Hoe combineer je de Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm met andere speeltjes uit Ladykiller.nl?

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm wordt meestal gecombineerd met knuffels of voor een intensere ervaring. De dildo kan ook worden gebruikt voor dubbele penetratie. Bekijk het assortiment van speeltjes bij Ladykiller.nl voor meer ideeën.

Hoe reinig je de Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

We raden aan om de dildo te reinigen na gebruik met een warm water en een milde antibacteriële of pH-neutrale zeep. Grondig spoelen en afdrogen is ook noodzakelijk alvorens de dildo op te bergen.

Koop de Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm vandaag nog!

De Thin D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een meer realistische seksuele ervaring. Het is speciaal ontworpen voor gebonedenheid en comfort en is verkrijgbaar op onze Ladykiller.nl winkel. Nog steeds niet overtuigd? Probeer het gewoon eens, je gaat niet teleurgesteld worden.

Als je op zoek bent naar nog meer manieren om je seksuele routine te veranderen, bekijk dan ons complete assortiment van producten bij Ladykiller.nl. Van de meest realistische dildo's tot de meest avontuurlijke vibrators en heerlijke knuffels is er ook voor jou een speeltje dat je seksleven spannender maakt. Neem een kijkje op onze website en vind het speeltje waarme; je naar opzoek bent. Onze producten zijn zorgvuldig gemaakt en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit krijgt en geniet van een spannende en verfrissende ervaring.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421069667, 782421069674, 782421069681