The Tire – Green is een revolutionair sekstoy dat jouw orgasme naar een hoger niveau tilt. Deze unieke sekstoy behoort tot één van de meest populair sekstoys, dankzij de intense gevoelens die hij teweegbrengt. De Tire – Gree Glow is een eenvoudig sekstoy dat ervoor zorgt dat seks actiever en spannender wordt, waardoor je een betere en intensere belevenis hebt.

Eigenschappen van The Tire – Green Glow:

– Gemaakt van soft touch rubber
– Verlichtingsgevoelig
– Gemakkelijk schoon te maken
– Met behulp van een reguliere batterij te bedienen
– Waterdicht
– Zeer krachtig binnen stekel

The Tire – Green Glow is een innovatieve sekstoy uit de glow in the dark collectie van Ladykiller.nl. Deze geniale sekstoly is speciaal gemaakt uit soft touch rubber dat het gevoel tijdens het gebruik zeer intens maakt. Met behulp van een reguliere batterij is deze sekstoy ongekend krachtig. Hij is gemakkelijk schoon te maken en heeft een verlichtingseffect om de intensiteit van je orgasme te verhogen. The Tire – Green Glow is waterdicht, zodat je hem tijdens een avontuur in bad of in de douche kan gebruiken.

Hoe kan ik The Tire – Green Glow gebruiken?

The Tire – Green Glow is zeer eenvoudig te gebruiken. Plaats een reguliere batterij in de sekstoy om hem te activeren. Beweeg de sekstoy langzaam over je erogene zone. Pas de intensiteit aan om het meeste pleasure van de sekstoy te ervaren. Je kan ook rondjes draaien met de sekstoy zodat de stimulerende stekels langs je glijden.

Voor wie is The Tire – Green Glow bedoeld?

De The Tire – Green Glow is een unieke sekstoy dat bedoeld is voor beide partners. Deze sekstoy is interessant voor iedereen die op een unieke manier geprikkeld wil worden en voor iedereen die het gewoonlijk plezier wil verhogen. Of je nou single of getrouwd bent, als je op zoek bent naar meer pleasure, dan is The Tire – Green Glow de juiste sekstoy voor jou.

Hoe kan The Tire – Green Glow je seksleven verbeteren?

The Tire – Green Glow is een perfecte sekstoy als je je seksleven wat meer spice wil geven. De soft touch rubber en het verlichtingseffect maken het een uitzonderlijke sekstoy die ervoor zorgt dat je meer geprikkeld wordt en een intensere verassing voelt. Hierdoor is het orgasme gegarandeerd.

Met welke andere speeltjes en sekstoys kan ik de The Tire – Green Glow gebruiken?

De Tire – Green Glow is een veelzijdige sekstoy die met veel andere speeltjes en sekstoys kan gecombineerd worden. Probeer voor de ultieme beleving eens de The Tire – Green Glow met een , andere glow in the dark producten of een .

Hoe kan ik The Tire – Green Glow reinigen?

Reinig de The Tire – Green Glow na het gebruik met een vochtige doek en lauw warm water. Giet er wat desinfecterende reinigingsdoek over om ervoor te zorgen dat je toy schoon en hygiënisch is. Laat de sekstoy aansluitend goed drogen voordat je hem opbergt.

Waarom The Tire – Green Glow proberen?

Als je op zoek bent naar een revolutionaire sekstoy die jouw orgasme naar een ander level tilt, dan moet je The Tire – Green Glow eens proberen. Deze unieke sekstoy geeft je een intense beleving en trilt je orgasme naar een compleet ander niveau. Bestel hem vandaag nog bij Ladykiller.nl en voel je nooit meer eenzelfdigheid.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846944