The Tire – Blue is een opwindende sextoy die een echte musthave is voor jouw seksspeeltjescollectie. Deze is van hoge kwaliteit, maakt gebruikt van krachtige, stille vibratie, en heeft een gloeiende, blauwe kleur. Hieronder vind je alle eigenschappen van de The Tire – Blue Glow:

• 7 verschillende voicemodes
• Zeer discreet in geluidsniveau
• Gloeiende, blauwe kleur
• Water-afstotend
• Krachtige vibraties
• USB-oplaadbaar
• Lengte: 32 cm
• Diameter: 4 cm

Wat is The Tire – Blue Glow?

The Tire – Blue Glow is een vibrator voor vrouwen die gebruik maakt van krachtige, stille vibraties om verbluffende sensaties te veroorzaken. Deze vibrator heeft een gloeiende, blauwe kleur en is een erg populaire toy onder beginners en ervaren sextoyphiles. De The Tire – Blue Glow is zodanig ontworpen dat hij je stimuleert waar je het meest naar verlangt en biedt je de mogelijkheid om je eigen en patronen te creëren.

Hoe gebruik je The Tire – Blue Glow?

De The Tire – Blue Glow maakt gebruik van een eenvoudig bedieningssysteem met slechts één knop. Druk hierop om de The Tire – Blue Glow aan te zetten waardoor je 7 verschillende vibratiemodi kan kiezen om te ervaren. Je kunt de vibratieintensiteit hiermee variëren, waardoor je de vibraties kunt aanpassen aan je behoeften. Deze vibrator is water-afstotend en USB-oplaadbaar, dus je hoeft nooit meer zorgen te maken dat je licht uitgeschakeld wordt!

Voor wie is de The Tire – Blue Glow bedoeld?

De The Tire – Blue Glow is uitermate geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een vibrator met veel variaties. Deze toy is makkelijk te gebruiken en je kunt jouw eigen patronen en vibes creeren door de verschillende mogelijkheden die je hebt met de knoppen. Het is ideaal voor beginnende sextoyphiles of ervaren gebruikers die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends. De The Tire – Blue Glow heeft ook een krachtig maar stil motorontwerp dat je discreet kunt gebruiken wanneer je wilt.

Hoe verbetert The Tire – Blue Glow je seksleven?

The Tire – Blue Glow is de perfecte vibrator om je seksleven op te vrolijken. Deze toy maakt gebruik van sterke en stille vibraties om je de ultieme sensatie te geven die jij verdient. Het maakt je orgasmes krachtiger en voelt heel comfortabel aan, waardoor je meer op je gemak bent in bed. Bovendien kun je jouw liefdeservaring naar een nieuw niveau tillen door het variabele vibratie- en patronenontwerp.

Met welke andere speeltjes en toys kan de The Tire – Blue Glow gebruikt worden?

Je kunt de The Tire – Blue Glow gebruiken met veel andere speeltjes en toys. Denk aan , kunstvagina's, penisringen, masturbatieproducten en fetish-producten. Je kunt ook zoveel testen als je wilt met The Tire – Blue Glow door de verschillende tempo's van voortdurende vibes en aanhoudende, opwindende patronen te exploreren.

Hoe reinig je de The Tire – Blue Glow?

De The Tire – Blue Glow is water-afstotend, wat betekent dat je hem met een vochtige doek gemakkelijk kunt reinigen. Je kunt reinigingstabletten of -middelen gebruiken als je wilt. Zorg ervoor dat je de vibrator voorzichtig afspoelt en afdroogt voordat je hem opbergt.

Probeer The Tire – Blue Glow vanuit Ladykiller.nl

Ben je klaar om jouw seksleven naar een nieuw niveau te tillen? Probeer dan The Tire – Blue Glow uit onze seksshop Ladykiller.nl. Onze vibrator is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt ervoor dat je een unieke sensatie voelt wanneer je hiermee speelt. Bestel vandaag nog en ontdek heel veel plezier!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903846913