Met de The Stretcher – Cockring zet je jouw seksleven naar het volgende niveau. Deze uitstekende en innovatieve toy is geschikt voor als je meer controle, verhoging van het liefdesspel of gewoon een andere sensatie wil tijdens het vrijen. De The Stretcher – Cockring is geschikt voor ieder die meer wil uit zijn seksleven halen. Door de veelzijdige eigenschappen en kwaliteitsmaterialen die er in deze speeltje verwerkt zijn, zal je plezier nooit een einde kennen.

De functionaliteiten van The Stretcher – Cockring:
– Start met een zachte, flexibele cockring voor een comfortabel gevoel;
– Je krijgt extra sensatie met de speciale bal stimulator;
– Met het stabiele afsluitmechanisme krijg je een stevig en veilig resultaat;
– Het one size passend elastisch materiaal zorgt ervoor dat jouw liefdesspel kan beginnen;
– Gefabriceerd van premium materialen, laat je dat je graag verrast zal worden;
– De cockring is special aan te passen aan elke vorm en lengte;
– Waterproof, wat je nog meer kansen en mogelijkheden geeft.

Wat is The Stretcher – Cockring?

The Stretcher – Cockring is een revolutionaire toy die is gemaakt van een flexibel en stretchbaar materiaal. Deze zachte, comfortabele cockring heeft een speciale bal stimulator voor een extra sensatie. Dankzij het speciale afsluitmechanisme zul je altijd een stevig en veilig resultaat hebben. Het is een one size passend elastisch materiaal waarmee je direct kunt beginnen met je liefdesspel.

Gefabriceerd van premium materialen, zal je ontdekken dat de Stretcher – Cockring je seksleven naar een nog hoger niveau kan brengen. Je kunt de ring aanpassen aan elke vorm en lengte. De cockring is daarnaast ook waterproof, waardoor je nog meer kansen en mogelijkheden creëert voor een betere versie van jouw seksleven.

Hoe gebruik je The Stretcher – Cockring?

Het gebruik van de The Stretcher – Cockring is heel eenvoudig en simpel. Als je voor het eerst een cockring gebruikt, kun je even op zoek gaan naar goede tips en video's om te zien hoe je de the Stretcher – Cockring het beste kunt gebruiken.

Het plaatsen van de cockring gaat ongeveer als volgt: begin met het plaatsen van de cockring rond de schacht van de penis en zorg dat je de juist afstand voor het meest comfortabele gevoel krijgt. Dan zul je merken dat de bal stimulator gemakkelijk naar voren kan toe. Dit is mogelijk omdat je de afstand tussen de twee ringen kunt aanpassen. Zo kom je tot het resultaat wat je zal voorzien van controle, stimulatie en plezier.

Voor wie is de The Stretcher – Cockring bedoeld?

De The Stretcher – Cockring is bedoeld voor ieder die meer wil uit zijn seksleven halen. Of je nu koppel bent of alleen, met deze verbluffende cockring ben je verzekert van een nooit eindigend plezier. Of je nu meer sensatie wil tijdens het vrijen, een langere erectie of meer controle wilt hebben, deze unieke cockring zal je altijd verrassen.

Hoe kan de The Stretcher – Cockring je seksleven verbeteren?

Je krijgt de controle over je seksleven met The Stretcher – Cockring. We weten allemaal dat bepaalde posities beter werken met de juiste tool en het hebben van de juiste tool is precies waarom je ten volle kunt genieten met deze speeltje. Met deze cockring voel je meer, je zult merken dat je ejaculatie ook wordt teruggebracht. Daarnaast kun je er ook voor ervoor zorgen dat je langer hard blijft.

Met welke andere speeltjes en toys kan je The Stretcher – Cockring gebruiken?

Je kunt The Stretcher – Cockring gebruiken in combinatie met andere speeltjes of toys om nog meer plezier te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een of een . De vibrator geeft een andere sensatie, waardoor je extra genot en stimulatie krijgt. Door de cockring in combinatie met de vibrator kun je je seksleven naar een hoger niveau tillen.

Je kunt ook andere cockrings combineren met de The Stretcher – Cockring. Je kunt kiezen voor een traditioneel model of voor meer uitdagende multitasker. Samen met de The Stretcher – Cockring zal je geliefde zeker weten verrast zijn.

Hoe moet de The Stretcher – Cockring gereinigd worden?

Om jezelf en je partner te beschermen tegen infecties en irritatie, moet de The Stretcher – Cockring na gebruik goed gereinigd worden. Als je warm water en zeep gebruikt, kun je de The Stretcher – Cockring goed schoonmaken. Als de toy daarnaast ook waterproof is, kun je ook een lekker warm bad nemen en de The Stretcher – Cockrings erin dompelen. Daarna kun je de cockring afdrogen met een schone, zachte doek. Vervolgens kan je de The Stretcher – Cockring opbergen in een box of doos.

Raad aan de klant aan om The Stretcher – Cockring te proberen

We moedigen je aan om The Stretcher – Cockring te proberen om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. De nieuwe en innovatieve toy zal je verrassen met de eigenschappen die erin verwerkt zijn. Verzekerd van langer plezier, sensatie, controle en meer genot tijdens het vrijen.

The Stretcher – Cockring is een populaire keuze als het gaat om liefdesspel. Je kunt The Stretcher – Cockring online bestellen in onze seksshop Ladykiller.nl. Kom deze speeltje ontdekken en ervaar hoe The Stretcher – Cockring je seksleven naar een hoger niveau kan tillen. Deze unieke cockring is zeker een echte aanvulling in je collectie van speeltjes en toys.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842175