Als je op zoek bent naar een nieuwe sextoy die je haast gegarandeerd gaat verwoesten en je seksleven naar een hoger niveau tilt, dan is The Silicone Gasket – Cockring – Medium het perfecte voor jou! The Silicone Gasket – Cockring – Medium is een uniek sextoy en de perfecte keuze voor toegewijde verzamelaars met een passie voor afwisseling.

Eigenschappen van The Silicone Gasket – Cockring – Medium:
– Gemaakt van siliconen
– Lichtgewicht
– Uitwasbaar en aanpasbaar aan elke penisgrootte
– Flexibel en comfortabel
– Discreet met een prachtige glans

Wat is de The Silicone Gasket – Cockring – Medium?

The Silicone Gasket – Cockring – Medium is een speciaal ontworpen cockring die gemaakt is van duurzaam en hoogwaardig siliconen. De cockring is extreem flexibel, comfortabel en bovendien helemaal uitwasbaar na gebruik. Verder is het een enorm elegant stukje sextoy, heeft de cockring een prachtige glans en kan hij discreet gedragen worden. Daarom is de The Silicone Gasket – Cockring – Medium het perfecte cadeau voor iedereen die houdt van hoge kwaliteit sextoys die zowel functioneel als decoratief zijn.

Hoe kan je The Silicone Gasket – Cockring – Medium gebruiken?

De The Silicone Gasket – Cockring – Medium is een genot om te gebruiken en heeft vele mogelijkheden. Het is ontworpen om de bloedsomloop in het lid te verhogen, waardoor het bij seks of zorgt voor een langer, intenser en voelbaarder orgasme. De cockring hoeft niet alleen gebruikt te worden tijdens seks, maar kan ook gebruikt worden als een speciaal uitwasbaar accessoire dat kan worden gedragen naar speciale evenementen.

Voor wie is de The Silicone Gasket – Cockring – Medium bedoeld?

The Silicone Gasket – Cockring – Medium is bedoeld voor mensen van alle genderidentiteiten die op zoek zijn naar een sextoy die hun seksleven verbetert en hun liefdesleven naar een meer intiem niveau tilt. Of je net (weer) bent begonnen met seks of al jarenlang seks hebt, The Silicone Gasket – Cockring – Medium is voor iedereen die zichzelf wil verwennen of iemand anders.

Hoe verbeterd de The Silicone Gasket – Cockring – Medium je seksleven?

The Silicone Gasket – Cockring – Medium gaat je seksleven niet alleen verbeteren, maar ook veranderen. Het biedt de gebruiker een langer, intenser orgasme, waardoor seks of masturbatie een hele nieuwe dimensie krijgt. Daarnaast helpt de The Silicone Gasket – Cockring – Medium door het bloed in het lid te verhogen. Hierdoor wordt stevigheid in de penis versterkt en kan de seksuele energie meer gecentreerd worden, waardoor je sekservaringen met een partner of alleen nog intenser worden.

Met welke andere sextoys en toys kan de The Silicone Gasket – Cockring – Medium gebruikt worden?

The Silicone Gasket – Cockring – Medium is een alleskunner, waardoor het gemakkelijk gecombineerd kan worden met andere sextoys of toys. Zo is het ideaal om te gebruiken met lub, of glijmiddel om je seksleven nog meer te boosten.

Hoe reinig je The Silicone Gasket – Cockring – Medium?

The Silicone Gasket – Cockring – Medium is eenvoudig te reinigen. Als je het stukje sextoy klaar maakt voor gebruik, is het belangrijk dat je de cockring grondig wast met warm water en wat zeep. Voor een extra effectief resultaat, kan je ook een mild antiseptisch middel gebruiken om de uitwasbare cockring grondig te reinigen.

Probeer The Silicone Gasket – Cockring – Medium vandaag nog!

Als je op zoek bent naar kwaliteit, stijl en functie in een sextoy, dan is de The Silicone Gasket – Cockring – Medium precies wat jij zoekt. Dit unieke sextoy is zo gemaakt om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Bestel The Silicone Gasket – Cockring – Medium vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl om vanavond al te kunnen genieten van this eenvoudig te gebruiken, prachtig ontworpen en ultiem genot dat de The Silicone Gasket – Cockring – Medium biedt.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903849402