De The Silicone Gasket – Cockring – Large is een revolutionair sextoy waarmee je als man veel plezier en vergroot plezier kan beleven. De Silicone Gasket – Cockring – Large is gemaakt van de beste medische kwaliteit Silicone wat garant staat voor het comfort. Deze complete set bestaat uit een cockring met een diameter van 5,3 cm en geeft je als man nog meer mogelijkheden en orgasmes.

Hieronder vind je de voordelen van de The Silicone Gasket – Cockring – Large.

• Gemaakt van medische kwaliteit Silicone automaakt voor veiligheid, comfort en discretie
• Geschikt voor het vergroten van je plezier
• Verkrijgbaar in een grootte van 5,3 cm
• Geschikt voor doe-het-zelf-plezier

Wat is de The Silicone Gasket – Cockring – Large?

De The Silicone Gasket – Cockring – Large is een revolutionair sextoy dat veel voor mannen kan betekenen. De ring is gemaakt van 100% medische kwaliteit silicone, wat betekent dat het comfort gegarandeerd is en gemakkelijk te gebruiken. Het materiaal is flexibel en vormt zich gemakkelijk om je penis en schaamstreek. Je hebt geen problemen met pijnlijke knopen of andere ongemakken. De The Silicone Gasket – Cockring – Large is zo gebouwd dat het naar behoefte kan worden uitgerekend, waardoor het eenvoudig is om te passen op iedere man.

Hoe gebruik je The Silicone Gasket – Cockring – Large?

De The Silicone Gasket – Cockring – Large is ontworpen om op verschillende manieren te gebruiken. Als je single bent, kun je de The Silicone Gasket – Cockring – Large gebruiken voor jezelf om je seksuele ervaring te vergroten. Je kunt de ring om je penis en schaamstreek bevestigen voor een optimaal genot. Als je er ook tijdens het vrijen met je partner mee aan de slag gaat, kun je ervoor zorgen dat je penis harder wordt en dat je orgasme wordt vertraagd. De The Silicone Gasket – Cockring – Large zorgt ervoor dat je langer kunt genieten, waardoor het voor jouw partner ook een waardevolle seksuele ervaring wordt.

Voor wie is de The Silicone Gasket – Cockring – Large?

De The Silicone Gasket – Cockring – Large is bedoeld voor iedereen die van plezier wil genieten als man. Als je op zoek bent naar een handige en veilige manier om je seksleven een boost te geven, dan is de The Silicone Gasket – Cockring – Large helemaal iets voor jou. Het is een zeer veelzijdig sextoy dat kan worden gebruikt om je penis harder te maken, je orgasme te prolongatie en je seksuele genot te verlengen.

Hoe verbetert de The Silicone Gasket – Cockring – Large je seksleven?

De The Silicone Gasket – Cockring – Large kan je seksleven enorm verbeteren. Je kunt de ring draaien en uitrekken om je penis harder te maken en je orgasme te prolongeren. Hierdoor geniet je langer van het genot dat seks met zich meebrengt. Daarnaast maakt de ring bij je sekspartner meer indruk, omdat hij of zij de extra tijd besteed aan zichzelf, waardoor de tijd die jullie samen doorbrengen nog beter wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je The Silicone Gasket – Cockring – Large gebruiken?

De The Silicone Gasket – Cockring – Large kan worden gecombineerd met veel andere vormen van speeltjes en toys. Je kunt er bijvoorbeeld een glijmiddel of massageolie aan toevoegen om het seksuele genot te verhogen of een clitorisstimulator gebruiken voor extra stimulatie. Ook kun je de The Silicone Gasket – Cockring – Large combineren met andere kleine speeltjes zoals of .

Hoe reinig je The Silicone Gasket – Cockring – Large?

De The Silicone Gasket – Cockring – Large is gemakkelijk schoon te houden, omdat het materiaal waterbestendig is. Je kunt deze producten gewoon met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek wassen. Met een desinfecterend spray kan je de The Silicone Gasket – Cockring – Large ook gereinigd worden, hiervoor dien je de ring eerst goed nat te maken met het sprayspoor.

Probeer ook The Silicone Gasket – Cockring – Large uit en bestel deze tegen een scherpe prijs in onze seksshop Ladykiller.nl

Doe jezelf en je partner een plezier en ontdek de voordelen van de The Silicone Gasket – Cockring – Large. Bestel hem tegen een scherpe prijs in onze seksshop Ladykiller.nl en geniet van een betere seksuele ervaring. Krijg meer uit je seksleven en maak het allemaal mogelijk met de innovatieve The Silicone Gasket – Cockring – Large.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903849501