Introductie

The Silicone Collar – Cockring – Large is een flexibele, uitsluitend gemaakt van silicoon gemaakte cockring met een onvergelijkbare maat en kwaliteit. De sexy cockring is perfect om pasvorm, voelbaarheid en krachtig plezier te bieden en geeft een comfortabele pasvorm. Het Silicone Collar-Cockring-Large is flexibel, zacht en heeft een goede pasvorm, die de penisring gemakkelijk maakt om aan te trekken.

Merkkenmerken

Hieronder staan de kenmerken van The Silicone Collar – Cockring – Large benadrukt:

– Gemaakt van hoogwaardig, 100% duurzaam en flexibel siliconen
– De krachtige cockring bieden een comfortabele pasvorm
– Voelt stevig en duurzaam aan
– Geeft direct een krachtige en vervullende stimulatie
– Perfect voor duo, trio, groepssex, solo-seks

Wat is The Silicone Collar – Cockring – Large?

Wat is The Silicone Collar – Cockring – Large?

The Silicone Collar – Cockring – Large is een felroze, 100% siliconen cockring, perfect voor koppels die eens wat extra plezier willen ervaren. Deze cockring met een diameter van 4,2cm, biedt een veel krachtiger en meer vervullend plezier tijdens het vrijen. Deze cockring is ideaal voor mannen van alle leeftijden die op zoek zijn naar intenser gevoel en langer te genieten van de seksuele activiteit.

Hoe moet je The Silicone Collar – Cockring – Large gebruiken?

De The Silicone Collar – Cockring – Large moet worden geplaatst rond het basis van de penis en cullen. Dit zal zorgen voor een sterkere en langere erectie en erotisch uiterlijk. Door deze cockring te gebruiken, kunnen mannen hun en hun sekspartner een diepere sensatie geven.

Voor wie is The Silicone Collar – Cockring – Large bedoeld?

The Silicone Collar – Cockring – Large is bedoeld voor mannen die een vervullender seksueel genot zoeken. De cockring is vooral geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een product dat een stevige erectie creëert met een echte kers op de taart.

Hoe kan de The Silicone Collar – Cockring – Large je seksleven verbeteren?

The Silicone Collar – Cockring – Large is een stevigere, meer vervullende manier van seksueel genot. Met behulp van deze kan een man zijn erectie verbeteren, verstevigen en intenser genot ervaren. Tekoppels kunnen hier ook van profiteren door de tijd die ze samen doorbrengen te verlengen en hun seksuele samenzijn te verbeteren. Het biedt ook een meer intens orgasme voor de gebruiker en/of hun partner.

Met welke andere speeltjes kan je The Silicone Collar – Cockring – Large gebruiken?

The Silicone Collar – Cockring – Large is perfect om te combineren met andere seksspeeltjes. Denk aan , anale pluggen, cockrings, 's, spankers en andere similair toys. Door deze samen te gebruiken, kan een koppel meer exploratie, fantasie en verschillende niveaus van genot ervaren.

Hoe moet je The Silicone Collar – Cockring – Large reinigen?

The Silicone Collar – Cockring – Large is gemaakt van hoogwaardig siliconen, wat het een duurzaam en makkelijk te reinigen sex speeltje maakt. Na elk gebruik dient de cockring gedesinfecteerd te worden met warm water en een pH-neutrale zeep. Laat het na het schoonmaken afkoelen voordat het wordt opgeslagen in een droge en gedesinfecteerde zak of container.

Probeer The Silicone Collar – Cockring – Large nu uit en koop het in Ladykiller.nl!

The Silicone Collar – Cockring – Large is een geweldig seksspeeltje dat mannen en koppels extra genot in de slaapkamer kan brengen. Kies voor The Silicone Collar – Cockring – Large en ervaar het ultieme seksueel genot. Bestel jouw exemplaar snel en discreet in Ladykiller.nl. Vergeet niet, je hebt maar 1 leven, laat het leuker en seksueel vervullender worden met deze producten!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903843301