The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator

De The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator is een revolutionaire gaget waarmee mannen van meer plezier en intimiteit kunnen genieten. Het is een waterdichte, oplaadbare prostaat stimulator die is ontworpen om overal en altijd plezier en comfort te bieden. Ontworpen met innovatieve technologie die trilling, trilling en plaatselijke vibratie biedt, de Sailor zal je naar hogere zeeën van genot brengen waar je nog nooit eerder bent geweest!

De The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator helpt je om meer te weten te komen over jezelf en je fantasieën, omdat het plezier dat de prostaat stimulator biedt volledig nieuw kan zijn. Met een ingebouwde sensor die de temperatuur controleert, is deze krachtige stimulators zacht, veilig en comfortabel in gebruik. De gebogen vorm van de prostaatstimulator is speciaal ontworpen om meer visuele stimulatie te bieden en om de G-spot te bereiken en te stimuleren, waardoor de mannelijke belevenis holistischer wordt gemaakt.

Met de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator krijgt je een superieure G-spot stimulatie en een holistische mannelijke ervaring. De compacte vorm en het lichte gewicht maken deze stimulator gemakkelijk te dragen voor discrete discretie. Niet alleen dit, de waterdichte functie betekent dat je er nog meer plezier aan kunt beleven.

Functies en voordelen van de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator

De The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator is de combinatie van puur genot en veiligheid. Avg-Safe Materialen, een onberispelijke pasvorm en een innovatieve functiebeleving maken de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator onovertroffen. Dankzij zijn waterdichte eigenschappen en hoogwaardige constructie kun je quasi onbeperkt van de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator genieten; zelfs in bad en onder de douche!

Eigenschappen van de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator

  • Materiaal: AVG-Safe Silicone
  • Producent: The Sailor
  • AfmetingenKabel lengte: 70 cm
  • Kleur: Paars
  • Gebogen vorm
  • Ingebouwde sensor
  • Oplaadbaar met USB op het stopcontact
  • Waterdicht
  • Voorzien van trillingen, vibreren en plaatselijke vibrerende functies

The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator in detail

De The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator is geschikt voor mannen die hun G-spot willen stimuleren en hun seksleven spannender willen maken. De stimulator heeft verschillende vibratie- en trilstanden en unieke sensoren die helpen om je nog meer te verwennen. Hij heeft een gebogen vorm die specifiek is ontworpen om meer visuele stimulatie te bieden en om de G-spot te bereiken, waardoor de ervaring holistischer wordt gemaakt.

De The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator is gemaakt van AVG-Safe silicone en is daardoor zacht en comfortabel in gebruik. De oplaadbare functie betekent dat je geen batterijen hoeft te vervangen en dat je de stimulator altijd bij je kunt dragen. Andere kenmerken van de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator zijn diens waterdichtheid, plaatselijke vibrerende functies en een kabel lengte van 70 cm.

Hoe gebruik je de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator?

De The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator is geschikt voor elke man die zijn seksleven wil verrijken. De holistische mannelijke ervaring die deze stimulator biedt, is het meest voordelig voor mannen die in staat zijn hun kernspieren te besturen en tegen hun G-spot te drukken. De tempo's kunnen door de krachtige technologie worden aangepast om meer te bieden dan alleen G-spot stimulatie. Intimate Contractions (Intimate Kritjes) is een andere technologie die door de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator wordt gebruikt, waardoor je nog meer genot krijgt.

Voor nog meer plezier en intimiteit kun je de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator combineren met andere speeltjes uit onze shop, Ladykiller.nl. Met alle verschillende speeltjes die we verkopen, kun je je seksleven een spannende boost geven en meer van je fantasieën genieten. We hebben ook zoals lub, en massagesoorten die je kunt gebruiken in combinatie met de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator.

Hoe reinig je de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator?

Het reinigen van de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator is eenvoudig. Gebruik warm water en mild zeep om de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator schoon te maken. Vergeet niet dat de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator ate waterdicht is, dus je hoeft geen water te vermijden tijdens het schoonmaken. Daarnaast is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van schoonmaakproducten, omdat deze kunnen worden schadelijk voor het materiaal.

Wees niet bang om uit te proberen!

De The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator is een revolutionaire gadget waarmee je vele intieme ervaringen kunt beleven. Met AVG-Safe materialen, superieure G-spotstimulatie en holistische mannelijke ervaringen, is de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator onovertroffen in de markt. Dus stop met twijfelen en pak de The Sailor – Oplaadbare Prostaat Stimulator in onze shop, Ladykiller.nl. En vergeet niet dat we nog veel meer categorieën aan speeltjes hebben waarmee je je slaapkamerleven spannender kunt maken.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273787996